Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Bilo bi bolje da je howedes došao, al et, zadovoljan sam i manolasom.
Arsenal Football Club
Kakav je taj Manolas, zna li kooo ? ?
To je čovjek mallo luud, malo ludVGS je napisao/la:Kakav je taj Manolas, zna li kooo ? ?

[youtube][/youtube]
ovdje nešto malo, ali opet kad skontas da ga je pola Italije trazilo a zna se kako se oni furaju na dobru odbranu, valjda ti i i to nesto govori

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pratio sam ga na Areni. Pa eto. Dobar u skoku,pravovremeni klizeći startovi, i zna dat loptu ono nešto k'o Chambers iz zadnje linije.
Slabije se postavlja i nije nešto pretjerano brz, ali ima 23 godine i mislim da bi bio dobar potez.
Slabije se postavlja i nije nešto pretjerano brz, ali ima 23 godine i mislim da bi bio dobar potez.
A.F.C. Bournemouth!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Interesantan članak, pročitajte ga http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... day-qandas" onclick="window.open(this.href);return false;on whether the goalkeepers should train with a tennis ball like Keylor Navas...
Szcesny: He saves tennis ball shots, so probably not.
on who is the worst driver in the Arsenal squad...
Szczesny: Andre Santos.

Manolas bi u svakom slucaju bio pojacanje na osnovu Vermalena
a nebi puno kostao
Povezujemo se i sa Nastasicem,i Manolasom i Hevedesom....i Agerom,koji god da dodje nije lose,najlosija opcija Ager,a najvise bi volio Nastasica

a nebi puno kostao

Povezujemo se i sa Nastasicem,i Manolasom i Hevedesom....i Agerom,koji god da dodje nije lose,najlosija opcija Ager,a najvise bi volio Nastasica

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
on advice Szczesny would give to young goalkeepers...frankqqqqq je napisao/la:Interesantan članak, pročitajte ga http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... day-qandas" onclick="window.open(this.href);return false;on whether the goalkeepers should train with a tennis ball like Keylor Navas...
Szcesny: He saves tennis ball shots, so probably not.
on who is the worst driver in the Arsenal squad...
Szczesny: Andre Santos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczesny: Always enjoy what you're doing. I was not a goalkeeper by choice, I was just really bad in every other position. I was a striker and I was awful. I was nearly as bad as Chuba.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
bolje sada dati 15-20 miliona za stonesa, jer ako momak ovako nastavi da igra sa dvije-tri sezone bice najbolji stoper engleske i everton ce za njega traziti preko 30 miliona. Bilo bi lijepo okupiti englesku odbranu kao nekada. Stones je u barnsleyu igrao beka i doveden je u everton kao desni bek, znaci nesto slicno kao chambers, stoper i bek. Nema neku konstituciji ali ima jako dobru tehniku koja mu omugucava da se dobro snadje kada je pod pritiskom. Meni izgleda kao novi gary cahill.
sa howedesom bi dobili veliku sirinu. U schalkeu je igrao desnog beka i stopera, a vidimo sad da je sasvim solidno za njemacku odigra na lijevom beku. Provjeren igrac, kapiten schalkea i igrac sa kojima bi nasa odbrana kako sam vec rekao dobila veliku sirinu ali i kvalitet.
manolas, 23 godine, preko 130 nastupa u grckoj ligi, za aek i olympiakos. Ali samo 12 nastupa za grcku reprezentaciju, konkurencija je jaka, sokratis iz borussije, onda tu je bio prije dvije godine papadopuolos iz schalkea i papadopuolos iz olympiakosa. Meni sasvim dobra opcija za treceg stopera, iako ima 23 godine iza sebe ima vec dosta utakmica, ima i preko 20 utakmica u europi.
agger ne vjerujem da ce doci, ako voli liverpool onako kako govore njegove tetovaze "YNWA", otici ce igrati izvan engleske.
nastasic, iako vecina forumasa njega vidi kao prvog izbora za treceg stopera, meni on nije nesto. Bio je dobar kada je tek stigao, cak se bio ustalio u prvoj postavi, ali kasnije je pao u formi, i nije odigrao utakmicu za pohvaliti ni protiv nas sad u ned.
nicolas n'koulou iz marseja, nekad smo se povezivali s njim, kasnije je to sve utihnulo. Odlican stoper, u top 3 francuske lige. Kada bi wenger i njega doveo napravio bi odlicnu stvar.
trenutno najvise izgleda ima manolas, i meni bi bilo drago kada bi dosao, ima vec dosta iskustva, mlad je, i dobro bi posluzio kao zamjena kossu ili mertesackeru, a za dvije-tri sezone kada prije svega mertesacker udje u godine, ako se manolas pokaze, mogao bi preuzeti njegovo mjesto, tako da je manolas isto tako i ulaganje u buducnost.
sa howedesom bi dobili veliku sirinu. U schalkeu je igrao desnog beka i stopera, a vidimo sad da je sasvim solidno za njemacku odigra na lijevom beku. Provjeren igrac, kapiten schalkea i igrac sa kojima bi nasa odbrana kako sam vec rekao dobila veliku sirinu ali i kvalitet.
manolas, 23 godine, preko 130 nastupa u grckoj ligi, za aek i olympiakos. Ali samo 12 nastupa za grcku reprezentaciju, konkurencija je jaka, sokratis iz borussije, onda tu je bio prije dvije godine papadopuolos iz schalkea i papadopuolos iz olympiakosa. Meni sasvim dobra opcija za treceg stopera, iako ima 23 godine iza sebe ima vec dosta utakmica, ima i preko 20 utakmica u europi.
agger ne vjerujem da ce doci, ako voli liverpool onako kako govore njegove tetovaze "YNWA", otici ce igrati izvan engleske.
nastasic, iako vecina forumasa njega vidi kao prvog izbora za treceg stopera, meni on nije nesto. Bio je dobar kada je tek stigao, cak se bio ustalio u prvoj postavi, ali kasnije je pao u formi, i nije odigrao utakmicu za pohvaliti ni protiv nas sad u ned.
nicolas n'koulou iz marseja, nekad smo se povezivali s njim, kasnije je to sve utihnulo. Odlican stoper, u top 3 francuske lige. Kada bi wenger i njega doveo napravio bi odlicnu stvar.
trenutno najvise izgleda ima manolas, i meni bi bilo drago kada bi dosao, ima vec dosta iskustva, mlad je, i dobro bi posluzio kao zamjena kossu ili mertesackeru, a za dvije-tri sezone kada prije svega mertesacker udje u godine, ako se manolas pokaze, mogao bi preuzeti njegovo mjesto, tako da je manolas isto tako i ulaganje u buducnost.
Arsenal Football Club
di je taj dmf, voajeru 

Seaman je napisao/la:di je taj dmf, voajeru

Ma trpit cemo mi kapitena, lidera, legendu jos ovu sezonu pa ce onda vjerovatno doci Khedira kao slobodan agent.
Ja sam bas prizeljkivao DMa ali i ako ne dodje generalno sam prezadovoljan prelaznim rokom i svi trebamo biti gdje su se ove godine napravile bas velike stvari...
Sto se tice stopera dolazi jos jedan gotovo sigurno mada po meni ce to vise biti cetvrta opcija nego treca. Mislim da Wenger ipak nije dzabe onoliko platio Chembersa, vidio je nesto dobro u tom momku. Naigrati ce se on ove sezone dosta.
E sada dali kao stoper, DM ili desni bek ne znam. Na Gooners grupi procitah da je Barcelona poslala bila ponudu za njega ne znajuci da je presao u Arsenal. Ne vjerujem u to ali svedno...
Na desnom beku se logicno namece kao rijesenje ali ne treba zaboraviti ni Bellerina koji bi bas ove sezone mogao dobiti vecu ulogu u timu. Danas je oborio Walcottov rekord iz 2009. u sprintu i sluzbeno je najbrzi gunner u istoriji.
PS: Martinez je prekomadnovan sluzbeno u prvi tim. Bice treci golman i zaduzio je broj 26.
PS1: Nije Omar ali je prejaka karikatura. Wenger osvojio dva pehara od kako ga je jazavac nazvao specijalistom za neuspjeh. Ali pogledajte ove igrace...

Sto se tice stopera dolazi jos jedan gotovo sigurno mada po meni ce to vise biti cetvrta opcija nego treca. Mislim da Wenger ipak nije dzabe onoliko platio Chembersa, vidio je nesto dobro u tom momku. Naigrati ce se on ove sezone dosta.

PS: Martinez je prekomadnovan sluzbeno u prvi tim. Bice treci golman i zaduzio je broj 26.

PS1: Nije Omar ali je prejaka karikatura. Wenger osvojio dva pehara od kako ga je jazavac nazvao specijalistom za neuspjeh. Ali pogledajte ove igrace...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Profa rece da cemo biti aktivni od 15. tog avgusta do kraja prelaznog.
Vidjecemoo
Vidjecemoo
de Wengeru demantuj me i dovedi DM-a majke ti

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jim White (SSN) says Arsenal will make one more big signing before deadine day. Kike Marin says we're monitoring Edinson Cavani.
Ovaj je Kike kažu bio pouzdan čitavo ljeto u vezi nas.. nadam se da je i sada to tačno i da ćemo dovesti Cavanija

ako PSG uzme Di Mariu, onda bi mi išli po Cavanija, možemo ga dovestiDepending on Di Maria's situation, Wenger has still not given up on signing Edison Cavani according to @Kike_Marin_ #afc
DMF-Ramsey
----Ozil----
Alexis-Cavani-Ox/Theo

AA23 je napisao/la:Jim White (SSN) says Arsenal will make one more big signing before deadine day. Kike Marin says we're monitoring Edinson Cavani.
Ovaj je Kike kažu bio pouzdan čitavo ljeto u vezi nas.. nadam se da je i sada to tačno i da ćemo dovesti Cavanija![]()
ako PSG uzme Di Mariu, onda bi mi išli po Cavanija, možemo ga dovestiDepending on Di Maria's situation, Wenger has still not given up on signing Edison Cavani according to @Kike_Marin_ #afc
Arteta-?
----?----
? - ? - ?
![]()
![]()
Ispravljeno
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
PSG prvo mora prodat Cavania kako bi mogao dovest Di Mariu. Ne vjerujem da će se to desit.
A na kraju dana,uopšte ne vjerujem da dovodimo još jednog napadača!
A na kraju dana,uopšte ne vjerujem da dovodimo još jednog napadača!
A.F.C. Bournemouth!
nedim93 je napisao/la:AA23 je napisao/la:Jim White (SSN) says Arsenal will make one more big signing before deadine day. Kike Marin says we're monitoring Edinson Cavani.
Ovaj je Kike kažu bio pouzdan čitavo ljeto u vezi nas.. nadam se da je i sada to tačno i da ćemo dovesti Cavanija![]()
Arteta-?
----?----
? - ? - ?
![]()
![]()
Ispravljeno

vidiš ovaj zub što nam je falio, to ti je ko situacija u timu, fali nam dmf ko što je falio arteti zub, on je svoj napravio a Wenger hoće da mu tim bude krezav u toj poziciji
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.