Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bernard dolazi.
Ma ne vjerujem da postoji interes za njega, to ti je jedan od onih igraca s kojim se Liverpool povezuje godinama a da interes uopste ne postoji, uglavnom se sve svodi na agent talk.HeKen je napisao/la:raja jel neko pratio dzsudzsak-a u Rusiji. Kakav je igrac, jel dobar

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
hajde dovedite Ben Arfu i sve vam je oprosteno 

- reds_forever
- Kontakt:
fera je napisao/la:ma meni je manje vise svejedno sta ljudi misleZodiac je napisao/la:Čim počneš kritikovat napadnu te i ispadne da uopšte ne navijaš za Liverpoolfera je napisao/la:vama sve dobro. sta god da se desi vama super. kritikovati lose poteze ne znaci da manje volim liverpool... naprotiv. meni nije jasno kako mozes voliti klub i pricati da je sve super kad nije..
al neki kao da su bili tu kad se pregovaralo sa armencem pa znaju sve detalje
![]()
sad kao dobra stvar ispade jos sto ga nismo doveli. ja nesto sumnjam da bi dortmund dao velike pare za loseg igraca. oni su majstori za transfere nema tu promasaja.
evo ove godine imamo jedno 5 imena koji se stalno dovode u vezu sa klubom, za razliku od prethodnih gdje je bilo milion igraca povezanih sa nama i mi sa tih 4-5 igraca pregovaramo mjesecima i onda dođe neko konktretan kao sto je dortmund i pokupi ga. u liverpoolu su uvijek kroz historiju znali uprapastiti transfer, kakve smo mi sve igrace zamalo doveli...
To je to, sve sporo ide... I ovo sa Suarezom; k'o da gledam na kraju ce opet ispasti isto kao i sa Torresom i Mascheranom

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Rockefeller
- Kontakt:
Hernanes bi mogao biti dostojna zamjena Henrikhu. Mada ja nisam neki fan ovog prvog, a ovog drugog jesam i to veliki. Oba su jako dobra igrača.
Liverpool je nekad bio ozbiljan klub i nije se dao igrati sa svojim imidjom. Jedan Robbie Fowler je bukvalno prodat zbog incidenta kada je uz liniju smrkao, dok se jedan Suarez sprda sa klubom iako je napravio bezbroj gluposti i dalje je tu, jos zeli da ide. Naravno ne treba pricati ko je Suarez a ko Fowler, to je ista stvar kada se poredi Brendan i Kenny. Ovi prvi mozda daju klubu nesto, dok su ovi drugi klubu dali sve. Poenta ovog sto pisem je samo to da se zna da su nekad i vece legende morale napustiti klub jer su se ponasali nepristojno dok nas danas pojedinci poslije dobre sezone ucjenjuju i time dokazuju da je sad igrac veci od kluba sto nikako ne smije da bude.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 06 jul 2013, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Baš bi ga Lazio pustioRockefeller je napisao/la:Hernanes bi mogao biti dostojna zamjena Henrikhu. Mada ja nisam neki fan ovog prvog, a ovog drugog jesam i to veliki. Oba su jako dobra igrača.

Walk on, with hope in your hearts.
Hernanes bi kostao oko 30m minimum, nerealna meta. Verovatno igrac koji je najbolji na svetu kada je u pitanju koriscenje obe noge podjednako, nema slabiju, sutira slobodnjake i levom i desnom kako 'oce, boles'. Da ne pricam o drugim kvalitetima.Rockefeller je napisao/la:Hernanes bi mogao biti dostojna zamjena Henrikhu. Mada ja nisam neki fan ovog prvog, a ovog drugog jesam i to veliki. Oba su jako dobra igrača.
Sumnjam u ovaj deal Jermena sa BVB, ali ako ispade tacno, ne treba zaliti jer je otisao u daleko bolji klub u ovom trenutku, sa BVB se mi ne mozemo takmiciti.
Dugo je leto, neki vec kukaju kakva su pojacanja, a prelazni tek poceo, a mi smo bar nesto uradili (cuj nesto, dobar posao).
Ako misle da ce nam zamazati oci s ovim brzim dosadasnjim pojacanjima varaju se . Zasto prvo nisu otisli po glavne mete i onda se bavili Aspasima i Albertima . Svi znamo da su nam potrebna bar jos tri jaka pojacanja da bi se mi borili za 4 mjesto i to kazem misleci da ce Sule ostati . Treba nam CB , a oni odustali od Pape , treba nam DM a oni ganjaju Henu i treba nam lijevi bek jer sumnjam da Jose moze sam iznijeti cijelu sezonu na nivou .
Ti mislis da je njih briga da oni fanovima mazu oci sa pojacanjima, fanovima od kojih 90 % njih ne zna nista ??? Ajde boga ti.nerkolfc je napisao/la:Ako misle da ce nam zamazati oci s ovim brzim dosadasnjim pojacanjima varaju se . Zasto prvo nisu otisli po glavne mete i onda se bavili Aspasima i Albertima . Svi znamo da su nam potrebna bar jos tri jaka pojacanja da bi se mi borili za 4 mjesto i to kazem misleci da ce Sule ostati . Treba nam CB , a oni odustali od Pape , treba nam DM a oni ganjaju Henu i treba nam lijevi bek jer sumnjam da Jose moze sam iznijeti cijelu sezonu na nivou .

Mislis da oni idu redom pa kupuju pojacanja ??? Nemojte molim vas. BR od pocetka i ceo stab zna koje igrace zele dovesti i cija je pristupacnost najjaca. Naravno da ce se deal-ovi za ove igrace zavrsiti brze jer nisu komplikovani i ide lagano a deal-ovi za Papu, stati jer je ocigledna razlika u ponudi i potraznji. Stoper je ocigledno bio prva meta, i vidimo da se spekulacija oko Pape prva i najcesce pojavljivala. Sad sto se deal nece desiti, jbg, nasi su procenili da ne treba dati vise od 14m, ovi traze 20m i kraj price, nista od deal-a, idemo dalje, plan B, samo da vidimo koji je.
Ili da jednostavno pocnu koristit' internet i odu na oficijelnu stranicu(za one koji ne znaju http://www.liverpoofc.com" onclick="window.open(this.href);return false;, mada moze .tv) i procitaju sefovu izjavu gdje fino kaze da je cilj dovesti jos jednog ofanzivnog igraca te stopera(Papa, Heno po spekulacijama 1 izbor bili, vidjet' cemo dalje)..Paradajz je napisao/la:Ti mislis da je njih briga da oni fanovima mazu oci sa pojacanjima, fanovima od kojih 90 % njih ne zna nista ??? Ajde boga ti.nerkolfc je napisao/la:Ako misle da ce nam zamazati oci s ovim brzim dosadasnjim pojacanjima varaju se . Zasto prvo nisu otisli po glavne mete i onda se bavili Aspasima i Albertima . Svi znamo da su nam potrebna bar jos tri jaka pojacanja da bi se mi borili za 4 mjesto i to kazem misleci da ce Sule ostati . Treba nam CB , a oni odustali od Pape , treba nam DM a oni ganjaju Henu i treba nam lijevi bek jer sumnjam da Jose moze sam iznijeti cijelu sezonu na nivou .Ljudi gledaju kako da unaprede klub, rade svoj posao, sigurno nece slusati kritike od fanova ili ne daj boze listu zelja fanova, msm bas ih briga.
Mislis da oni idu redom pa kupuju pojacanja ??? Nemojte molim vas. BR od pocetka i ceo stab zna koje igrace zele dovesti i cija je pristupacnost najjaca. Naravno da ce se deal-ovi za ove igrace zavrsiti brze jer nisu komplikovani i ide lagano a deal-ovi za Papu, stati jer je ocigledna razlika u ponudi i potraznji. Stoper je ocigledno bio prva meta, i vidimo da se spekulacija oko Pape prva i najcesce pojavljivala. Sad sto se deal nece desiti, jbg, nasi su procenili da ne treba dati vise od 14m, ovi traze 20m i kraj price, nista od deal-a, idemo dalje, plan B, samo da vidimo koji je.
Ajax je danas potpisao štopera, što podrazumjeva da je od danas Toby na prodaju.
I molim vas nemojte da pričate da je Liverpool doveo pojačanja, jer nije. Došla su samo četverica novih igrača od kojih nijedan ne može igrati prvu postavu. Najbliži tome je Mignolet, ali nije ni on siguran.
I molim vas nemojte da pričate da je Liverpool doveo pojačanja, jer nije. Došla su samo četverica novih igrača od kojih nijedan ne može igrati prvu postavu. Najbliži tome je Mignolet, ali nije ni on siguran.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Dovedena su, ali jbg ne kapiras ti neke stvari. Sta, ako se dovede "pojacanje" za rotaciju, to nije pojacanje ???Henderson je napisao/la:Ajax je danas potpisao štopera, što podrazumjeva da je od danas Toby na prodaju.
Mignolet prvi golman, to je valjda jasno kao dan, Pepe klupa...
I jeste bolje da na klupi sjedi Toure a na tribinama Kelly, po Championshipu kubure Raheem i Suso a neka na klupi sjedi neki Alberto i Aspas.Sta, ako se dovede "pojacanje" za rotaciju, to nije pojacanje ???
Hajde LFC molim te zaganjaj Toby-aHenderson je napisao/la:Ajax je danas potpisao štopera, što podrazumjeva da je od danas Toby na prodaju.

EDIT:
@rizo vidjet cemo kakvi ce biti aspas i alberto, nadam se da ce zadovoljiti (vidjet cemo ih koliko toliko na pripremama za 7 dana)

- BeyKopites
- Kontakt:
Ja ne znam što cmizdrite, kako vidim Heno je još igrač Shakhtara (bar još neko vrijeme
).Iskreno, žao mi je što ga nećemo dovesti, msm ako nećemo.Ne radi se tu mnogo o cijeni i da li je skup ili nije, jednostavno nekad treba pokazati zube i kockati se sa nekim tako odličnim i polivalentnim igračem.Meni se cijena realno nikad nije sviđala, ali da su dali tih 25 mil. za njega, ja ne bih imao ništa protiv...pa nije iz mog džepa
Ako ode u Dortmund, baš me interesuje šta je u Brendanovoj glavi i kojeg "attacking midfieldera" će dovesti jer je naglasio da će nastojati u klub dovesti još jednog AM/SMF i CB
Živjeli.

Ako ode u Dortmund, baš me interesuje šta je u Brendanovoj glavi i kojeg "attacking midfieldera" će dovesti jer je naglasio da će nastojati u klub dovesti još jednog AM/SMF i CB

Živjeli.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Vjerovatno ih nije briga . Ali jednostavno sam rekao da ovo sto su napravili do sad nije nista . Norwich je doveo poznatija pojacanja od nas pa i Swansea evo . Ne kazem da nece uspjeti , nedaj Boze , niko nebi vise volio od mene da oni svi budu HIT i da podignu nasu igru na novi nivo .
Zasto ne bi sedeli Toure i Kelly obojica na klupi ???Henderson je napisao/la:I jeste bolje da na klupi sjedi Toure a na tribinama Kelly, po Championshipu kubure Raheem i Suso a neka na klupi sjedi neki Alberto i Aspas.Sta, ako se dovede "pojacanje" za rotaciju, to nije pojacanje ???

Rotacija, sto vise igraca to bolje, dubina tima je veca, imamo klupu, povrede su ceste, ali ti opet ne razumes. Raheema poslati da se kali, jer nece dobiti minutazu koja mu treba da bi se razvijao, a mozda i Susa. Championship taman, ako naidje i neki PL klub, fantasticno, ali tesko...
Ma koga su Norwich i Labudovi doveli, nemoj me loziti @nerkolfc.
Ja jedva čekam utakmice sa Swanseom i West Hamom ove sezone. To će biti dernek.
Ja Raheema ne volim, jer je glup igrač ( to je doduše zbog mladosti ) a ono što radi van terena je za svaku osudu. Ali draže mi je gledati njega nego Alberta. Ovaj šta god da uradi neće biti dovoljno, ukoliko Rheem bude igrao po Championshipu. Suso je momak za primjer, od dana kada je odbio Real da bi došao kod nas, do činjenice da nema mrlje u karijeri a ni van zelenih površina.
Ja Raheema ne volim, jer je glup igrač ( to je doduše zbog mladosti ) a ono što radi van terena je za svaku osudu. Ali draže mi je gledati njega nego Alberta. Ovaj šta god da uradi neće biti dovoljno, ukoliko Rheem bude igrao po Championshipu. Suso je momak za primjer, od dana kada je odbio Real da bi došao kod nas, do činjenice da nema mrlje u karijeri a ni van zelenih površina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.