FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
59
31%
Darko Milanič
32
17%
Miodrag Božović
3
2%
Fedja Dudić
29
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
50
26%

Ukupno glasova: 190

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 12 dec 2022, 15:09

Nije nam valjao Petev,Zekic,Prosinecki :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 dec 2022, 15:09

Benkara21 je napisao/la:
12 dec 2022, 15:02
Evo malo me prošao prvi utisak, nahebo sam im se mame.
Realno, bolje i Mirza nego Prosinečki sa tri puta većom platom. Bar će ginuti na terenu, ako ništa.
Ahaa, ginut ce, kako da ne. Mirzu zovu bosanski Tuchel.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 dec 2022, 15:09

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
12 dec 2022, 15:05
FRANK RIBERY je napisao/la:
12 dec 2022, 14:57
12 dec 2022, 14:53

Pocni ti pratiti.. za ovaj im potez aferim… nakon dugo dugo razmisljanja odlucili smo biti FK Hrid (sto je odlicna ekipa fkt ne vrijedjam)

Plan klub:

Ja i babo sami - babo treba da proda sina za 5.000.000 € i misija ispunjena.. 😂😂

E tugo
Klub je dotakao dno zbog pritiska navijaca koji misle da su pametniji od Boga tobejarabi.
Mirvic je ulozio 10 mil svog novca u klub, dok ulaze ima pravo da odlucuje. Dzaba pjenite!

Slazem se da je ulozio svoje pare koje vise nas bole sto ih ovako ulaze.

Brate postoji firma institucija koja ce naravno saslusati misljenje i osluskivati glas javnosti… alii ne da i djeluje direktno kako neka nezadovoljna masa hoce.

Kume ti si klub, ti odlucujes jel sablic ptoencijal da li ga zastiti, da li je dudic taj ili nije a ne kako vjetar puhne s istoka tKo radimo.

Misljenje ti nema uporista ali nikako… cuj navijaci krivi… brate dovedi trenera i istrpi sve kako si zamislio.

Ali nece moci kada neko mlati da smo za dvije godine najbolji na balkanu.

Ma ovo nema smisla
Brate, Zrinjski je osvajao titule sa igracima Sarajeva koji su otjerani iz kluba. Jel trebam dalje. Nama nisu valjali, dole su prekucali. :o
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 12 dec 2022, 15:09

MortemHz je napisao/la:
12 dec 2022, 15:04
dinodino2019 je napisao/la:
Svi pljuju Mirzu, a niko da napise realno kakav je trener i njegove rezultate. Ok zamjerio se s navijacina, ali za razliku od drugih trenera ima gard i muda, bolje i on sa domacim kadrom, nego Prosinecki duplo veca primanja plua doveo bi kombi svojih pomocnika
Ima kup sa Olimpikom i to je to, nije bio neki trener kad je vodio Sarajevo. Mirza nije star, koga je vodio u posljednjih 5 godina? Samo Tuzlu i to u 13 utakmica gdje je imao katastrofalne rezultate! Još da napomenem da čovjek ima veze po Europi odnosno svijetu i opet ništa i nikoga nije mogao voditi.
Mi moramo dovesti neke kvalitetne igrače da ovo nuliraju inače ništa ni od ove sezone, srozat ćemo koeficijent do kraja i onda se čuditi jer ne možemo proći drugo pretkolo ECL ako se uopće i plasiramo.
Ono što smo gradili godinama je ovaj debil bradati upropastio za 2 sezone. Koeficijent dok opet nabiješ treba 4 godine.
Sad postavite Ihtijarevića za SDa, baš pristaje uz ove glave Mirza, Repuh, Obuća, Pipo, Mirvić i Ihtijarević Dream Team

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 12 dec 2022, 15:10

Prijedlog za svu braću da vrate članske u klub nema salameta od ovoga što neko reće na FB postali smo pravi šanerski klub.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 dec 2022, 15:11

MortemHz je napisao/la:
Svi pljuju Mirzu, a niko da napise realno kakav je trener i njegove rezultate. Ok zamjerio se s navijacina, ali za razliku od drugih trenera ima gard i muda, bolje i on sa domacim kadrom, nego Prosinecki duplo veca primanja plua doveo bi kombi svojih pomocnika
Ima kup sa Olimpikom i to je to, nije bio neki trener kad je vodio Sarajevo. Mirza nije star, koga je vodio u posljednjih 5 godina? Samo Tuzlu i to u 13 utakmica gdje je imao katastrofalne rezultate! Još da napomenem da čovjek ima veze po Europi odnosno svijetu i opet ništa i nikoga nije mogao voditi.
Mi moramo dovesti neke kvalitetne igrače da ovo nuliraju inače ništa ni od ove sezone, srozat ćemo koeficijent do kraja i onda se čuditi jer ne možemo proći drugo pretkolo ECL ako se uopće i plasiramo.
Al cinjenica je da statisticki imamo samo 3 bolja trenera od Mirze(Kodro,Vinko,Dzeno) s tim sto je realno ovaj bio trener u najgorem momentu.

Al realno nije se trebalo ovo raditi sa vracanjem.Al sto neko rece ja vjerujem da nas je svako normalan odbio pa je ovo jedino kao ostalo,ali previše je ovo sto je odabrano,sve sami mahalci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 dec 2022, 15:13

12 dec 2022, 15:09
12 dec 2022, 15:05

Klub je dotakao dno zbog pritiska navijaca koji misle da su pametniji od Boga tobejarabi.
Mirvic je ulozio 10 mil svog novca u klub, dok ulaze ima pravo da odlucuje. Dzaba pjenite!

Slazem se da je ulozio svoje pare koje vise nas bole sto ih ovako ulaze.

Brate postoji firma institucija koja ce naravno saslusati misljenje i osluskivati glas javnosti… alii ne da i djeluje direktno kako neka nezadovoljna masa hoce.

Kume ti si klub, ti odlucujes jel sablic ptoencijal da li ga zastiti, da li je dudic taj ili nije a ne kako vjetar puhne s istoka tKo radimo.

Misljenje ti nema uporista ali nikako… cuj navijaci krivi… brate dovedi trenera i istrpi sve kako si zamislio.

Ali nece moci kada neko mlati da smo za dvije godine najbolji na balkanu.

Ma ovo nema smisla
Brate, Zrinjski je osvajao titule sa igracima Sarajeva koji su otjerani iz kluba. Jel trebam dalje. Nama nisu valjali, dole su prekucali. :o
Zato i kazem, na povik sa istoka tjera se trener.. ili neke seriej losih rezultata. Ili se neko nakaci bilbiji na porodicu..

Pa ima li klub sredstva da zastiti igraca, trenera ekipu.. a ne procitaju 5 forumskih komentara, 5 kom sa sluzbene stranice, 10 povika sa tribina i onda se djeluje.

Pa gospodo upravo - odstupite ako je tako… napravit cemo senat navijaca pa cemo mi odlucivati a ne ajla 5, 10ti za 5000 maraka..

Razumijes me?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 12 dec 2022, 15:13

Ma dajte ba više i vi i zalizanko zvani viršle

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 dec 2022, 15:13

Herson je napisao/la:
12 dec 2022, 15:08
Nek pocnu pratiti Zelju i lagano se okrenu Grbavici, svi oni kojima je Zeljo institucija i iznad nas. Normalno da niko nije zadovoljan izborom trenera i nezadovoljstvo je razumljivo, al treba imati granicu. Prestajes biti navijac, pozivas raju da ne dolaze na utakmicu i na neke bojkote, zato sto nisi zadovoljan situacijom u klubu zadnjih pola godine? Tanak si ti navijac onda, ako ti tako malo treba za "radikalne" poteze. Pregurala su se mnogo teza vremena, pregurat' ce se i ovo. :bih:
bas tako, svi na derbi ima istok da gori :opaopa: :opaopa:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 dec 2022, 15:13

Sretno Mirzi . Nemam unaprijed neko mišljenje, teren i rezultati ce pokazati da li je dobro ili loše. Europa mora biti cilj, nece biti lahko al sve drugo je nastavak krize.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 dec 2022, 15:14

Da je neko pitao navijace od svih imena o kojim se mahalalo ovdje, jedino bi za Mirzu svi bili saglasni da ga ne zelimo! Fljus, Mirva postavlja Mirzu za trenera! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 dec 2022, 15:16

Kakvi ce se sad talovi raditi pa yebes ti Cosa Nostru
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 dec 2022, 15:17

Dje Husref da mu ja licno crveni tepih prostrem da dodje

Ruuuundoooo yebem te u pakas
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 12 dec 2022, 15:17

A šta treba diskutovati o Mirzi? Šta imamo diskutovati o čovjeku koji se i ne bavi ovim poslom, a kamoli da se unaprijeđuje ili da može donijeti neku dodatnu vrijednost. Klasični uhljeb koji samo čeka ovakve prilike i koji ne može donijeti ni 1% dobrog. Apsolutno je teško naći na kugli zemaljskoj tako beskorisnog trenera i lošu odluku, a kreten u liku Mirvića je i to uspio da uradi.

Slijedi kofol guranje mladih, a to je toliko nesistemski i bez znanja, kao što je rađeno prije 12 godina. Svi koje je tad gurao su propali. Gurat će se podobni. Gurat će se djeca iz Sarajeva prioritetno u odnosu na one sa strane. I povrh svega, vratit će igrače koji su odavde, a koji su smiješan nivo.

I sve to i nekako, ali on ne zna, ne znaju mu ni pomoćnici koji su smijurija.

Ovo je jedino dobro jer nas ujedinjuje kontra ovakve odluke i grobara kluba u liku Ismira Mirvića.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 12 dec 2022, 15:17

Žao mi je što ću biti prost, ali ebem vam majke svima da vam ebem. Ebo li ti Mirza sve Mirviću hadaljčino neuka, kao i onom Tanu smrdljivom. Lik zaboravio da je trener, toliko dugo nije imao angažman.

Gledaj stručnog štaba i qurca, debil do debila. Gledaj mrtvog Adilovića, kloc nad klocevima, ebem ga usta ona škrbava i njega i buraza mu mutavog.

Ovo je dno dna. Drug mi maloprije govori da je ovaj zalizani novi trener, ja kontao zaebava me dok nisam vidio. Samo nastavite ovako, navaliće vam se navijači na kosti, nećete moći skupiti hrabrosti da prošetate gradom. Ebem vam sve da vam ebem, od Tana, Mirvića, Ajle, Poture, Hadžića itd.
Člansku neću produžiti kunem se majkom dragom, sve dok ovakve sline rade u mom Klubu. Puu!
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 12 dec 2022, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 12 dec 2022, 15:17

Moglo bi ovo izdobriti posto su svi razocarani 😀😀😀

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 12 dec 2022, 15:18

joker90 je napisao/la:
12 dec 2022, 15:14
Da je neko pitao navijace od svih imena o kojim se mahalalo ovdje, jedino bi za Mirzu svi bili saglasni da ga ne zelimo! Fljus, Mirva postavlja Mirzu za trenera! :bow:
Da je bila neka anketa, Vlado Jagodić ili ovaj smetljar, raja bi više Jagodića htjela.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 12 dec 2022, 15:21

Trenbolon je napisao/la:
12 dec 2022, 15:17
Moglo bi ovo izdobriti posto su svi razocarani 😀😀😀
mi kad smo razočarani, bude loše, kad nas puca hype, bude isto loše
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 dec 2022, 15:21

miky_hz je napisao/la:
12 dec 2022, 15:11
MortemHz je napisao/la:
Al cinjenica je da statisticki imamo samo 3 bolja trenera od Mirze(Kodro,Vinko,Dzeno) s tim sto je realno ovaj bio trener u najgorem momentu.

Al realno nije se trebalo ovo raditi sa vracanjem.Al sto neko rece ja vjerujem da nas je svako normalan odbio pa je ovo jedino kao ostalo,ali previše je ovo sto je odabrano,sve sami mahalci.
Jest al to mu je bio prvi posao ikad, prije 12 godina. Jos bez ikakvih ocekivanja, klub bez feninga bio tad.
Takodje treba reci da nas nije uspio odvest u evropu u proljetnom dijelu sezone 09/10 iako mu je Cala ostavio dobru podlogu.
Al problem je sto covjek ne napreduje, vec 5 godina nikog ne vodi. Plus je zadnje mahalsko smece povezano sa svim olosem u gradu, tukao se po tribini s navijacima koji sutra treba da ga podrze?
Ovo je potez kao da sad Chelsea zaposli Di Mattea jer im je donio LP iako se covjek ne bavi trenerskim poslom vec nekoliko godina.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 dec 2022, 15:21

Sada znamo sto nisu isli na onaj sastanak kod Zekica. :kafa:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”