FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jul 2011, 20:08

babilonTM je napisao/la:
a ovaj tenkre babilon govori kako su igrali grupnu fazu
1. Za tebe sam diplomirani doktor nauka!
2. Nisam to nijednom spomenuo!
3. Za Orebro je Šerif Barcelona.
Nemoj srat :O pa vi jednom prodjete u bog zna kolko godina i odma se uzdizete lafo grupna faza pomest ce te sve u ligi ha hu dok je nama normalno da prolazimo pretkola i da redovno igramo 3,4 pretkolo ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 23 jul 2011, 20:08

pile87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Dobro. I obzirom da od LITEXA pa onda hapoela niste znali šta znaci igrati u evropi... jest fakat sherif je gigant nevidjeni. E ako primite protiv jevreja manje o 6 u dvije tekme... Kapa dole. Do tada pssssttt i nadajte se da će te fasovati manje nego od litexa i hapoela. Da ne bude zabune , moj klub neće proći spartu a vi će te ispasti plus ponovo doziviti BLAM
Ovaj mi je najpameteni :lol:
Matori kompleksas je izjvio da ce nam i kaubojci uvaliti petaka :lol:

Jeli potkoljenica ne meniju za večeru,glodje se jelde?!
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 23 jul 2011, 20:09

Rece on "i vi ste igrali grupnu fazu prije 50godina"

Kad bi se ljudi barem malo naoruzali pamecu i informacijama i dosli da provociraju.
Da jeste mi smo igrali grupnu fazu kad ista nije ni postojala, eto koji smo mi giganti.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jul 2011, 20:11

Sarajlijc@ je napisao/la:Nemoj srat :O pa vi jednom prodjete u bog zna kolko godina i odma se uzdizete lafo grupna faza pomest ce te sve u ligi ha hu dok je nama normalno da prolazimo pretkola i da redovno igramo 3,4 pretkolo ;)
ACO de makni ovoga posto je smor jos je poceo i vrijedjati!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 jul 2011, 20:11

Sarajlijc@ je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:
a ovaj tenkre babilon govori kako su igrali grupnu fazu
1. Za tebe sam diplomirani doktor nauka!
2. Nisam to nijednom spomenuo!
3. Za Orebro je Šerif Barcelona.
Nemoj srat :O pa vi jednom prodjete u bog zna kolko godina i odma se uzdizete lafo grupna faza pomest ce te sve u ligi ha hu dok je nama normalno da prolazimo pretkola i da redovno igramo 3,4 pretkolo ;)

Šta reći...DIVOVI! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jul 2011, 20:12

pile87 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nemoj srat :O pa vi jednom prodjete u bog zna kolko godina i odma se uzdizete lafo grupna faza pomest ce te sve u ligi ha hu dok je nama normalno da prolazimo pretkola i da redovno igramo 3,4 pretkolo ;)
Samo mi reci jel nije istina ?

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 jul 2011, 20:13

Pustite malene, slušaj kralja.

Karić: Ako treba branit ću bez noge protiv Maccabija!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 jul 2011, 20:14

:lol:
avlami97 je napisao/la:Maccabi Tel Aviv je ubjedljivo najtrofejniji Izraelski klub svih vremena. U prevodu, ono što je Anderleht u Belgiji, Zvezda u Srbiji, Željo u Bosni i Hercegovini, to je Maccabi T.A. u Izraelu. Možda nam je sreća što nisu tako više uspješni kao ranijih godina, ali se nadam prolazu. Željo to može i to je pokazao u ove zadnje dvije utakmice, protiv Sheriffa, kao i u jakim pripremnim utakmicama.

Sine piskis li ti u gacice ? :lol: :lol:
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 23 jul 2011, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jul 2011, 20:14

Sarajlijc@ je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Samo mi reci jel nije istina ?
Prvo papak koji pocne recenicu sa nemoj srat ...i jos bi da s nekim i raspravlja...fond rijeci 13 godina otprilike poceo nedavno pratit fudbal i sve znas vidis da nema potrebe da ti iko odgovara.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 23 jul 2011, 20:17

Ovo se iskreno nadamo da ima 13 godina, jer ako ima vise onda momcina ima problem.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 jul 2011, 20:18

Evo me sa mora, na plaži sam skakao kao malo dijete, nevjerovatan smo uspjeh napravili, iznacili deset buta bogatiji i nazalost renomiraniji klub od nas, ovo je zaista veličanstven uspjeh, svaka čast momcima. VOLIM TE ŽELJO
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 jul 2011, 20:18

ekii je napisao/la::lol:
avlami97 je napisao/la:Maccabi Tel Aviv je ubjedljivo najtrofejniji Izraelski klub svih vremena. U prevodu, ono što je Anderleht u Belgiji, Zvezda u Srbiji, Željo u Bosni i Hercegovini, to je Maccabi T.A. u Izraelu. Možda nam je sreća što nisu tako više uspješni kao ranijih godina, ali se nadam prolazu. Željo to može i to je pokazao u ove zadnje dvije utakmice, protiv Sheriffa, kao i u jakim pripremnim utakmicama.
Sine piskis li ti u gace ? :lol: :lol:
Sto, je li ti to fetis?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 20:18

Pa zar ne vidite da je tek nedavno registrovan pod ovim nickom!?
To je sigurno jedan od redovnih provokatora koji su u Banovićima, pa se morao klonirati :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jul 2011, 20:20

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa zar ne vidite da je tek nedavno registrovan pod ovim nickom!?
To je sigurno jedan od redovnih provokatora koji su u Banovićima, pa se morao klonirati :lol:
To je tvoje misljenje moj stari nik je jos u funkciji ;)

Nego ide li zeba u sturm ?

Blueisthecolor svaka ti cast kako sve to znas :o
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 23 jul 2011, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 jul 2011, 20:20

kakvi su ovo bolesnici? pa ne mozes da vjerujes... cuj njima normalno da igraju play off EL (po Sarajlijici 4. pretkolo)... Sheriff pocjepa Dynamo Kiev, ostane neporazen u duelu sa Twenteom, izbaci Dinamo ZG i opet fol karinasima to ne predstavlja nista... cuj njima normala da igraju play-off... molio bih sarajlijicu da mi kaze koga su prosle godine dobili u 3. pretkolu... a za ovog FCS-FCS ne treba ni govorit... srce bi ga izdalo kad bi mi uspjeli proci Maccabi... to su divovi... kad bi im nudili pobjedu u Pragu protiv Sparte od 3:0 ili nas poraz od Maccabija 5:0 na Hadisonu oni bi izabrali ovo drugo... ne bi bio prvi put da slave neuspijeh Zeljeznicara, pa njima kako god bude... nije im dzaba najveca utakmica Zeljo-Videoton i ne nosaju dzaba salove Videotona oko vrata... kakvi pacenici...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 23 jul 2011, 20:21

Hocel neko izbrisati ova silna sranja, dodje covjek na temu ne bil sta procitao pametno i cuo neku novost, prozborio koju pametnu i k..... Imas sta vidjeti, uvijek isto, prepucavanja mahom balavurdije, ko je bolji, ko je jaci i slicna sranja, dokle vise jbt, pola ih se ne sjeca "davne" 2000-te i prvog Amarovog mandata. Koji ce k.... ovi pitari na ovoj temi, mislim na ove pacenike ne i na normalnu raju, ako nemate sta pametno napisati nemojte onda nista, imate svoju temu pa serite do mile volje. Meni licno ne pada napamet zaviriti na njihovu temu jer me ne zanima uopce sta se desava kod njih, znam da cu procitati gomilu gluposti. I neko se cudi sto je forum na tm.org "zatvoren za javnost".
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 20:22

Sarajlijc@ je napisao/la: To je tvoje misljenje moj stari nik je jos u funkciji ;)

Nego ide li zeba u sturm ?
Ne mislim na tebe, već na BordoUniteda :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 jul 2011, 21:58

Sto puta prežvakana tema.

Sheriff > Orebro

Švedska > Moldavija

Vozdrica. :arrow:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 23 jul 2011, 22:03

BlueIsTheColor je napisao/la:kakvi su ovo bolesnici? pa ne mozes da vjerujes... cuj njima normalno da igraju play off EL (po Sarajlijici 4. pretkolo)... Sheriff pocjepa Dynamo Kiev, ostane neporazen u duelu sa Twenteom, izbaci Dinamo ZG i opet fol karinasima to ne predstavlja nista... cuj njima normala da igraju play-off... molio bih sarajlijicu da mi kaze koga su prosle godine dobili u 3. pretkolu... a za ovog FCS-FCS ne treba ni govorit... srce bi ga izdalo kad bi mi uspjeli proci Maccabi... to su divovi... kad bi im nudili pobjedu u Pragu protiv Sparte od 3:0 ili nas poraz od Maccabija 5:0 na Hadisonu oni bi izabrali ovo drugo... ne bi bio prvi put da slave neuspijeh Zeljeznicara, pa njima kako god bude... nije im dzaba najveca utakmica Zeljo-Videoton i ne nosaju dzaba salove Videotona oko vrata... kakvi pacenici...
Ma neznam sta se raspravljate s njima, oni dobili amatere iz Svedske koji su po prikazanoj igri u rangu Travnika. ljudi nisu gola u europi dali ,Serif je naspram Orebra Real tek ce sad protiv sparte shvatiti realnost njihovi dometa.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 jul 2011, 22:14

BLU SKY je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:kakvi su ovo bolesnici? pa ne mozes da vjerujes... cuj njima normalno da igraju play off EL (po Sarajlijici 4. pretkolo)... Sheriff pocjepa Dynamo Kiev, ostane neporazen u duelu sa Twenteom, izbaci Dinamo ZG i opet fol karinasima to ne predstavlja nista... cuj njima normala da igraju play-off... molio bih sarajlijicu da mi kaze koga su prosle godine dobili u 3. pretkolu... a za ovog FCS-FCS ne treba ni govorit... srce bi ga izdalo kad bi mi uspjeli proci Maccabi... to su divovi... kad bi im nudili pobjedu u Pragu protiv Sparte od 3:0 ili nas poraz od Maccabija 5:0 na Hadisonu oni bi izabrali ovo drugo... ne bi bio prvi put da slave neuspijeh Zeljeznicara, pa njima kako god bude... nije im dzaba najveca utakmica Zeljo-Videoton i ne nosaju dzaba salove Videotona oko vrata... kakvi pacenici...
Ma neznam sta se raspravljate s njima, oni dobili amatere iz Svedske koji su po prikazanoj igri u rangu Travnika. ljudi nisu gola u europi dali ,Serif je naspram Orebra Real tek ce sad protiv sparte shvatiti realnost njihovi dometa.

Ja opet smatram da oni imaju vece sanse protiv Sparte nego mi protiv cionista. Prvenstveno sto je nas i Ceski mentalitet tu negdje a u onoj tekmi protiv Rubina ili Naftija pojma nemam brkam te "anamo" klubove Makabi je pokazao igru koja nama ne lezi nikako a to je sitni pasovi i prema tome bojim se da necemo bas dobro proci sa njima ali ako Bog da ovdje sam u krivu ne mogu uvijek biti u pravu (Sherif) :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, Hrasno15 i 39 gostiju.