Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Rooney88 » 27 jul 2014, 14:26

Cartman je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Moram priznati da me ova tisina oko transfera jako brine. Brzo ce proci ovaj ostatak prelaznog roka a nama trebaju jos minimalno 2 dobra igraca, vezni i stoper, LvG ce biti na mukama da vrati tim u CL bez toga, pogotovo ako zeli forsirati ovu formaciju iz prve dvije pripremne. Nadam se da znaju sta rade i da ce sve na dobro.
Predvidjam nam haotican zadnji dan transferskog roka...A kad se sjetim proslog odma mi muka.
Mah toga se i bojim najvise. Zadnji dan kada kupujes postoje velike sanse da te ili totalno naguze ili da kupis flopinu cisto jer moras. U iducu sezonu se ne smije ulaziti bez pojacane odbrane i jos jednog veznjaka. Hajd` ovo drugo i nekako, mozda LvG moze kombinovati nesto sa Carrickom, Fletcherom, kapitenom ( :mrgreen: ) ili Fellom ali odbrana u se mora pojacati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Giggsy11
Kontakt:

Post Postao/la Giggsy11 » 27 jul 2014, 14:30

Ima li neko link da skinem sebi snimak utakmice, da prebacim na tv da gledam ko covjek?
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2014, 15:22

Giggsy11 je napisao/la:Ima li neko link da skinem sebi snimak utakmice, da prebacim na tv da gledam ko covjek?
Prvo: http://cloudyvideos.com/a9nuf5jisc7w" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo: http://cloudyvideos.com/u5505fg78p1c" onclick="window.open(this.href);return false;

Uzivaj momcino. :thumbup:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2014, 15:25

Rooney88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Moram priznati da me ova tisina oko transfera jako brine. Brzo ce proci ovaj ostatak prelaznog roka a nama trebaju jos minimalno 2 dobra igraca, vezni i stoper, LvG ce biti na mukama da vrati tim u CL bez toga, pogotovo ako zeli forsirati ovu formaciju iz prve dvije pripremne. Nadam se da znaju sta rade i da ce sve na dobro.
Predvidjam nam haotican zadnji dan transferskog roka...A kad se sjetim proslog odma mi muka.
Mah toga se i bojim najvise. Zadnji dan kada kupujes postoje velike sanse da te ili totalno naguze ili da kupis flopinu cisto jer moras. U iducu sezonu se ne smije ulaziti bez pojacane odbrane i jos jednog veznjaka. Hajd` ovo drugo i nekako, mozda LvG moze kombinovati nesto sa Carrickom, Fletcherom, kapitenom ( :mrgreen: ) ili Fellom ali odbrana u se mora pojacati.
Slazem se, razumijem da van Gaal zeli da vidi igrace nekoliko sedmica, ali sto se tice odbrane nema sta gledat, jednostavno nam treba vise igraca. Imamo 3 stopera, a igramo sa 3 stopera. Jednostavno ne ide. Treba ustvari i ljevi bek, ali eto mozda mozemo zakrpit sa Jamesom i nadat se da ne bude povreda sa Shawom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 jul 2014, 16:11

jos prosle godine mogli smo uzeti strootmana za 15 mil jok mi uzmemo drvo za 27 ,sta je sa tim ljudima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Giggsy11
Kontakt:

Post Postao/la Giggsy11 » 27 jul 2014, 17:21

Kakva je igracina Rooney, ocekujem sezonu iz snova za njega..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 27 jul 2014, 17:24

Manchester United boss Louis Van Gaal will launch a record-breaking £56m bid as they attempt to convince PSG to part with Edinson Cavani.

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 jul 2014, 17:28

Nema ništa od toga, obične gluposti ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 27 jul 2014, 17:33

rio_Ferdy88 je napisao/la:Nema ništa od toga, obične gluposti ;)

ti za svaki transfer kazes nema od toga nista i kad transfer propadne ti kazes "pa jesam vam rekao" to je malo dosadno

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jul 2014, 17:51

OfficialAgent je napisao/la:

ti za svaki transfer kazes nema od toga nista i kad transfer propadne ti kazes "pa jesam vam rekao" to je malo dosadno

Eto nek' si ti zanimljiv sa tim "provjerenim informacijama". :facepalm:

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 27 jul 2014, 18:02

mandraX je napisao/la:

Eto nek' si ti zanimljiv sa tim "provjerenim informacijama". :facepalm:
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/0F119A ... 1dw4KXeYlq

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 jul 2014, 18:08

OfficialAgent je napisao/la: ti za svaki transfer kazes nema od toga nista i kad transfer propadne ti kazes "pa jesam vam rekao" to je malo dosadno
Ti si obični troll koji će da leti sa foruma. Nemaš pojma o transferima Uniteda, niti o tome ko su provjereni novinari i izvori, nego ti je samo cilj vrijeđati druge, trollati, provocirati i zato ćeš da budeš uklonjen jednom za svagda.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 27 jul 2014, 18:09

Znaci bacit ogromne pare za napadaca, a imamo dva vrhunska, te dvije odlicne zamjene. Do sad potroseno 56 mil. i fol na Cavanija otp toliko, znaci oko 110 miliona bi bilo potroseno, a potrebno dovesti najmanje dva-tri pojacanja. Ne znam kako neko uopce moze povjerovati u ove gluposti.. :urnebes:

Slazem se sa @riom.. Ovaj lik je dobrim dijelom upropastio temu. Mislim sta bi od one normalne forumske ekipe unazad dvi godine. Ovo sada je cista sprdancija. Izvori su mahom goal.com, tezge.ba itd...
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 27 jul 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 27 jul 2014, 18:16

OnlyUnited je napisao/la:Znaci bacit ogromne pare za napadaca, a imamo dva vrhunska, te dvije odlicne zamjene. Do sad potroseno 56 mil. i fol na Cavanija otp toliko, znaci oko 110 miliona bi bilo potroseno, a potrebno dovesti najmanje dva-tri pojacanja. Ne znam kako neko uopce moze povjerovati u ove gluposti.. :urnebes:

Slazem se sa @riom.. Ovaj lik je dobrim dijelom upropastio temu. Mislim sta bi od one normalne ekipe unazad dvi godine. Ovo sada je cista sprdancija. Izvori su mahom goal.com, tezge.ba itd...
da ili smo malo ljubomorni na moje izvore za transfere

pa kad se uzme u obzir historija povreda RvP i Rooneya ovo ne izgleda nelogican potez LvG

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 27 jul 2014, 18:18

Rooney/RVP kada su zdravi pretenduju da budu u prvom sastavu. E sada dodaj i Cavanija na to, jedan mora na klupu, skontaj malo.. Ili cemo igrati bez Mate, sa tri spica.. :crazy:
- Ed Woodward for Prime Minister !

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 27 jul 2014, 18:22

OnlyUnited je napisao/la:Znaci bacit ogromne pare za napadaca, a imamo dva vrhunska, te dvije odlicne zamjene. Do sad potroseno 56 mil. i fol na Cavanija otp toliko, znaci oko 110 miliona bi bilo potroseno, a potrebno dovesti najmanje dva-tri pojacanja. Ne znam kako neko uopce moze povjerovati u ove gluposti.. :urnebes:

Slazem se sa @riom.. Ovaj lik je dobrim dijelom upropastio temu. Mislim sta bi od one normalne ekipe unazad dvi godine. Ovo sada je cista sprdancija. Izvori su mahom goal.com, tezge.ba itd...
da ili smo malo ljubomorni na moje izvore za transfere

pa kad se uzme u obzir historija povreda RvP i Rooneya ovo ne izgleda nelogican potez LvG

Mene interesuje jesil ti shvatio da te ovdje vecina "prca" ili si stvarno pomislio da te raja gleda kao nekog insajdera :tokralju:

:rol:

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 27 jul 2014, 18:23

OnlyUnited je napisao/la:Rooney/RVP kada su zdravi pretenduju da budu u prvom sastavu. E sada dodaj i Cavanija na to, jedan mora na klupu, skontaj malo.. Ili cemo igrati bez Mate, sa tri spica.. :crazy:
pa mi smo Manchester United mora i klupa biti jaka a ne da imamo samo prvih 11 i to je to a uostalom Rooney moze da igra u sredini ko zna kakve su zamisli LvG

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 jul 2014, 18:37

MoR je napisao/la:Banuj morona više zavazda. Tema je nesnošljiva postala zbog njegovih idiotarija.
:lol:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 27 jul 2014, 19:08

nije smijesno ovo je zalosno zasto admini ovo dopustaju nikog ne vrijeđam pa tako zelim da se i drugi odnose prema meni imam svoj stil pisanja kome odgovara neka cita kome ne ne mora a posebna poruka za MoRa, Only Uniteda
i Rio Ferdya JA vam se necu ulizivati kao vecina forumasa na ovoj temi da bi me postovali to ZABORAVITE

:kralj: :kralj:

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 27 jul 2014, 19:13

Cuj "ulizaje" se neko. **** te, pa nije ni moderator, a kamo li administrator. Cuj ulizavanje na forumu. U PM :guz:

Samo ne shvatam zašto moderatori ne reaguju, vec si ranije banovan trajno, a nastavljas sa istim stvarima koje su dovele do bana. Zar im je bitan kvantitet u odnosu na kvalitet?

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.