Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Neutral » 29 nov 2016, 19:45

Alipasino je napisao/la:Mali princ alfa i omega.Mozda je ovaj princeza pa ga voli.Non stop nekog ubacuju svog na temu Dzeke te Pape sad Pjanic uskoro ocekujem Salihamidzica.Naj najbolji najveci sad bio bice i ostace.To sto je iz Zelje veze nikakve nema.Zelite njegove uspjehe umanjit spominjuci Nigeriju pa zamisli kad bi poceli utakmice princeze spominjat Kipar hos dalje.
Hasan je bio tu kada mnogi nisu, sine, obriši prvo sline kada spominješ igračku veličinu kakav je Hasan Salihamidžić.

Kao uvod, pročitaj knjigu od Sinana Sinanovića, Od Tirane do Marakane, pa onda pametuj, do tada :shh:

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 29 nov 2016, 19:54

e cuj od sinana sinanovica prevaranta od novinara

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 nov 2016, 20:06

Neutral dohavizaj se ili nas napusti i ponovo budi neaktivan.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 nov 2016, 20:39

Rekoh ja vama da je princeza neka te a ja odo nos ispuhat.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 nov 2016, 20:39

REALNO
Dzeko je najbolji igrac reprezentacije u povijesti i igrac koji je najvise dao istoj kao i najvise uticao na postignute rezultate.
Pjanica uz Dzeku trenutno daleko najvise gotivim, pa mozda i vise od Edina, ali pazi sada - jedino realno je da Pjanic jos uvijek nije dosegao "zasluge" Misimovica u reprezentativno dresu, pa kako to onda da bude slucaj s Edinom Dzeksonom.
Ono sto je Ibrahimovic bio za Svedsku to je Dzeko za BiH, Pjanic je u ovom trenutku odmah iza njega.

Dohavizaj se :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 nov 2016, 20:58

hurem je napisao/la:Ono sto je Ibrahimovic bio za Svedsku to je Dzeko za BiH, Pjanic je u ovom trenutku odmah iza njega.
To je to. :thumbup:

Da se razumijemo, mi smo slabiji neigranjem bilo koga iz prvih 11, kamoli jednog od dvojice naših najboljih igrača. Džeko je, ma koliko to pojedinci željeli bojiti klupskim bojama, naš najvažniji igrač. Uz njega je nekako sve lakše. Naravno, imao je i on užasnih utakmica u dresu repke (ko nije, pa jedan Messi je često znao loše odigrati za Argentinu, Ronaldo za Portugal), ali kad se sve sabere i oduzme - mnogo više onih dobrih; onih koje i trebamo pamtiti.

Pjanić će preuzeti ovu ulogu najboljeg za par godina. Poslije Pjanića smo... Uh, nayebali.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 30 nov 2016, 09:01

Koliko god volim mog kalesijanca pjanka toliko mi nije tesko da je dzeks koliko svojom ulogom vodje toliko i ulogom na terenu najbitniji nam igrac
naprijed rejal

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 30 nov 2016, 10:58

dzeko je veliki igrac.ali ja ne razumijem sve te euforije koja se je sad stvorila oko njega.svaki dan na ovom forumu citamo o nekim novim rekordima,koje je izjednacio,porusio,.,.a ljudi zaboravljaju da je i icardi zabio isto toliko golova kao on.za nasu reprezentaciju je on dao puno,vjerovatno najvise od svih,ali opet kad se sve to zbroji,ja mislim,da je to ipak bilo premalo.1 veliko takmicenje,za 10 godina reprezentative karijere je po meni premalo za WC igraca.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 30 nov 2016, 11:06

@tarabuka aj nemoj ovde na ovom pdf-u srati nadzi ziv bio sebi neki koji ti vise odgovara tvom niku.....

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 30 nov 2016, 11:12

Stvorila se euforija zato što su Bošnje takve, kada je sve dobro i kada ide po loju onda svi skaču uzbuđeni špica itd, a kada ne ide onda opletu po svemu i svačemu vakav nakav. To je do mentaliteta ljudi, a nemojte zaboraviti da su Talijani jako slični po mentalitetu nama balkancima.

Činjenica je da je Edin Džeko veliki veliki igrač, osvojio je titulu Bundes lige sa Wolfsburgom i bio najbolji strijelac iste a znamo kakva je konkurencija bila. Osvojio je titulu Engleske Premier lige s Man. Cityem i postizao je odlučujuće golove kada je bilo najpotrebnije i sa Aguerom zajedno je tim golovima donio titulu na kraju u toj "velikoj extra bogatoj" ligi, a znamo kakva je konkurencija bila. Zabio je golove najboljim ekipama u Evropi redom iz svih liga. Uspio je da uz par igrača koji su nosili repku odvesti ovu državu prvi put na veliko takmičenje tj. na svjetsko prvenstvo, jednom ali vrijedno jer nam to nikad nije prije pošlo za rukom, a tamo šta se desilo to nećemo nikad prežaliti jer je bila velika nepravda i zaslužilo smo proći te grupe jer bi to bio ogroman uspjeh ali iovako treba biti zadovoljan jer sa prvi put u životu osjetio čar kad mi repka igra na prvenstvu.

Čovjek je odigrao lošu sezonu u Romi čim je došao jer su ionako bila prevelika očekivanja, Roma nije imala klasičnu devetku ne pamtim prije toga kad, a liku je sve to bila ogromna promjena i trebalo mu je vremena da se adaptira, ne kontam vas jer spikate kao da su ljudi roboti i programirani da melju i ubijaju, jednostavno trebalo je vremena. Ove sezone je ušao u top formu i pokazuje zaprvo kakav je strajer i šta zna i umije naprijed. Sada kada igra životnu formu u 30-oj svi ga gotive ponovo je u špici, na naslovnicama itd. a neki koji su ga shranili ovdje prije sada ga ne vade iz usta i veličaju ga.

Edin Džeko je institucija za nogomet u BiH i veličina, ja sam ponosan na tog čovjeka i hvala mu za sve što je uradio i još radi za ovu državu i ljude.
Neka nastavi ove sezone još jače i neka samo trpa, pa možda i odmah obori rekord Higuaina iz prošle sezone. :) :kralj: :bih:
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 30 nov 2016, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 30 nov 2016, 11:13

sta znaci imati pravog WC igraca u svojoj ekipi,se najbolje vidi na primjeru repke Wallesa.prosjecna ekipa,ali sa Bejlom kao glavnim igracem oni mogu dobiti svaku ekipu i dogurati i do cetrt ili polufinala velikig natjecanja,bez ikakvog problema.mi sa dzekom i pjanicem mozemo o takvim rezultatima samo sanjati.ja sam siguran da cemo wales u sljedecih 5 godina barem 3 puta gledati na velikom natjecanju,a mi cemo se tesko i na 1 kvalificirati.nama pored Dzeke i Pjanica fali jos barem jedan takav igrac slicne kvalitete,da bi bili na nivou walesa.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 30 nov 2016, 11:24

a ja lika majko mila...hoce li neko ovu budalu skloniti sa ovog foruma?
Boze, uzmi mene ili tarabuku:-)

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 30 nov 2016, 11:25

Fordinjo je napisao/la:@tarabuka aj nemoj ovde na ovom pdf-u srati nadzi ziv bio sebi neki koji ti vise odgovara tvom niku.....
ne razumijem u cemu je problem.ti i vecina vas mislite ,da je dzeko WC igrac,da je on najbolji a ako ne ne najbolji onda barem u top3 napadaca svjeta,i smeta vam sto ja ne msilim tako.moje misljenje je da je dzeko dobar napadac,jedan od najboljih sa ovih prostora i da je po kvaliteti jako blizu WC igracima,ali da mu ipak fale neke karakteristike,koje izdvajaju najbolje od ostalih.po meni je dzeko u top 10 napadaca svjeta(kad je u formi) sto je svakako velika stvar za igrace sa nasih prostora.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 nov 2016, 11:41

Pa ko je rekao da je Džeko u top 3 napadača ?
I Džeko nije jedan od najboljih sa ovih prostora nego je najbolji. Pojedi se od muke jer si tvrdio da je Mandzo bolji. Ti i još par likova.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 30 nov 2016, 12:15

jel vas stid u isti rečenicu staviti EDINA DŽEKU i panjdžukića

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 30 nov 2016, 14:06

A da li je stid vas ponizavati lika koji je svoj hljeb zaradio u Bayernu, Atletiku i Juventusu? Nasi su najbolji a ostali su panjevi a prosle godine realno najveci flop i panj Seria A takmicenja je bio upravo Dzeko. Ne kazem da je Mandzukic bolji ali ne treba tako pricat samo zato sto je hrvat, presmijesno. Svaka njemu cast, rijetko je ko imao karijeru kao on realno.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 30 nov 2016, 14:10

Bog vam dao pa tri-cetri godine se vi ovdje raspravljate k'o je bolji igrac Dzeko ili Mandzukic, dokle vise :facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 30 nov 2016, 14:12

Nema potrebe raspravljati ali krajnje je ruzno vidit panjdzukic il neke nazive, to je smijesno ba. Budi ti panj pa igraj u klubovima gdje je on. Al otom potom
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 nov 2016, 14:27

Branis ga jer igra za Juventus. U poredjenju s Džekom je običan panj.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 30 nov 2016, 14:28

Frajer klocina mrtva, Džeko je za njega world top europa isus class

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], katalinski, Zglavkar i 31 gost.