FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2016, 13:49

BLU SKY je napisao/la:Nista od dolaska muharemovica u vas klub nisu se uspjeli dogovoriti sa gracičem.
Uh dobro je, sad bi mogli boljeg veznog dovesti :mrgreen: hvala na informaciji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 27 jan 2016, 14:11

Tesko vrlo tesko da bi mogli boljeg dovesti, mozda po imenu al dok se uklopi i sve ostalo. lede je strasanigrac za nasu ligu priznali vi to ili ne. Ja bi ga volio u zelji iskren da budem.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2016, 14:20

dell21 je napisao/la:Tesko vrlo tesko da bi mogli boljeg dovesti, mozda po imenu al dok se uklopi i sve ostalo. lede je strasanigrac za nasu ligu priznali vi to ili ne. Ja bi ga volio u zelji iskren da budem.
Nada umire zadnja

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 27 jan 2016, 14:24

MortemHz je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Tesko vrlo tesko da bi mogli boljeg dovesti, mozda po imenu al dok se uklopi i sve ostalo. lede je strasanigrac za nasu ligu priznali vi to ili ne. Ja bi ga volio u zelji iskren da budem.
Nada umire zadnja
Posudit ćemo vam Blagojevića, nek odrzava formu :zviz:

@ jd
Ma ne ljuti se majstore, provokacija je upućena iz baš tog razloga koji si ti naveo :D
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 27 jan 2016, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2016, 14:32

@Hadzijalagic imaš mišljenja o Stevanoviću prije nego što je potpisao za vas, stičem dojam da ga i vi niste htjeli također niko ga nije priželjkivao ni od nas. Velika je kocka s njim. Ali eto neću dalje, nađi pa pročitaj. I garantujem ti da niko od nas na forumu ne bi euforisao oko tog igrača, možda ovi derbi navijači bi, ko imalo prati fudbal reakcija bi mu bila malo bolja nego na Simeunovića. Realno je da je bolje Stevanovića vraćati u život nego Simeunovića to se mogu složiti.

@pdč to što Dino Selimović izjavi koji ne zna koliko igrača igra fudbal nije nikad u životu loptu nogom dotakao, ne znam što se uzima za ozbiljno. Kakav Blagojević i želja. Mislim zasluženo prcaš jer je fkt to izjavio, ali on je relevantan za fudbal pravo tako da ne vjerujem da bi neko sa nekim minimalnim predzadnjem o lopti to rekao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 27 jan 2016, 17:27

Stevanović se već pokušao "vratiti u život", dok Simeunović tek treba da pokuša.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 jan 2016, 18:10

jurisicduska je napisao/la:@Hadzijalagic imaš mišljenja o Stevanoviću prije nego što je potpisao za vas, stičem dojam da ga i vi niste htjeli također niko ga nije priželjkivao ni od nas. Velika je kocka s njim. Ali eto neću dalje, nađi pa pročitaj. I garantujem ti da niko od nas na forumu ne bi euforisao oko tog igrača, možda ovi derbi navijači bi, ko imalo prati fudbal reakcija bi mu bila malo bolja nego na Simeunovića. Realno je da je bolje Stevanovića vraćati u život nego Simeunovića to se mogu složiti.

@pdč to što Dino Selimović izjavi koji ne zna koliko igrača igra fudbal nije nikad u životu loptu nogom dotakao, ne znam što se uzima za ozbiljno Kakav. Blagojević i želja. Mislim zasluženo prcaš jer je fkt to izjavio, ali on je relevantan za fudbal pravo tako da ne vjerujem da bi neko sa nekim minimalnim predzadnjem o lopti to rekao.
E jbg sad, pretjeruješ... Ne znam što ti to treba. Da te podsjetim da je Dino S. u izvšnom odboru Asocijacije evropskih klubova.
F.K.SARAJEVO

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 27 jan 2016, 18:11

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Stevanović se već pokušao "vratiti u život", dok Simeunović tek treba da pokuša.

Kolko minuta igre ima Steavnovic u zadnje 3 god a kolko Deni...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2016, 18:15

Za poslovne zadatke iz oblasti ekonomije, biznisa, zaštitu interesa klubova, elokvencije i obrazovanja je on super čovjek. I funkcija mu odgovara tom poslu.

Za fudbal je laik. Ne znam što s Dino Selimović pita koga bi on želio. Mislim krajnje neozbiljno pitanje. Imaju ljudi koji misle o igračima. On nije jedan od njih.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 jan 2016, 18:19

Baš me interesuje kako je "laik" upao u izvšni odbor ECA, na čijem je čelu jedan Karl Heinz Rummenigge. Loše društvo...
F.K.SARAJEVO

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2016, 18:26

Ja govorim o fudbalu kao igri ne o fudbalu kao biznisu. Dino je laik za igru. Nikad je nije igrao, nikad se nije bavio njom. Ništa ne zna o njoj nit mu je ikad posao bio da skautira igrače. Ne znam što te čudi neće Konjić biti u Eca, normalno da će to biti neko obrazovan. U Eca se održavaju seminari o strateškom razvoju kluba i modulima finansiranja i tako dalje. Ne raspravlja se o fudbalerima i njihovim mogućnostima.

Njegov cv :

Obrazovanje :

Prva Bošnjacka gimnazija u Sarajevu
Poslovna škola Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu
London School of Public Relations Sarajevo
Fakultet poslovne ekonomije Panevropskog Univerziteta “Apeiron” u Banja Luci

Sadašnja pozicija…poslovni put…
Generalni direktor Fudbalskog kluba Sarajevo
Direktor 5D-CADD d.o.o. Sarajevo
Predsjednik Udruzenja za digitalizaciju i informatizaciju kulturne bastine DIGI.BA Sarajevo

Kao što vidimo ni funkcije mu nisu vezane za skautiranje fudbalera i tako dalje. On s tim ukratko nema ništa nit treba imati

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 jan 2016, 18:35

Da, ali to ne znači da ne zna koliko igrača igra fudbal, kao što si prethodno rekao, i povrh svega kažeš zašto se on uzima za ozbiljno.
Ma daj molim te, jesi pijan ti ?
F.K.SARAJEVO

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2016, 18:38

Ne treba se uzimati za ozbiljno izjava generalnog direktora koga on želi. Jer se on ne pita ko će doći i nije njegov posao da želi. Njegov posao je vezan za administraciju, to su njegove lične želje, Blagojević, hvala Bogu pa se ne pita. I ne znam što se nama ovdje prebacuje želja čovjeka koji to kaže u nekom opušteno dijalogu. Normalno da ne treba uzimati za ozbiljno. Jok eto fkt nam Blagojević želja svima. Daj ba molotovljev. To treba shvatiti ko opušten razgovor novinara i čovjeka iz naše admibstracije koji uzgred se ne bavi tim. Njega ozbiljno možeš shvatiti kad priča o administrativnim stvarima a nikako o igračima. Nisam pijan nego je smiješno da ga uopšte pitaju. To ko da pitaš generalnog direktora Ta šta on misli o ispuštanju plinova iz motora. Valjda postoje neki inžinjeri zaduženi za to. Isto tako kod nas postoje ljudi zaduženi za fudbal i ljudi zaduženi za biznis. Dino je ovo drugo i obavlja dobro svoj posao i neka tako ostane.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2016, 18:41

ECA se bavi svim osim kvalitetom igrača. Ja ne znam koji ti dio nije jasan fkt. Jel tu se bave kako igra Lahm i Ronaldo i njihovim kvalitetima ili se bave administrativnim zadacima vezanim za klub.

Mogu ja biti predsjednik Fife nisam kompetentan da pričam o kvalitetu igrača, jednostavno nije moj posao.

Blatera niko ne pita ko je najbolji igrač svijeta ozbiljno, pitaju ga onako. A odluku donose kompetentni ljudi. Tako i Dino ako je kompetentan za administraciju nije za kvalitete fudbalera i tu odluku on i ne donosi. Ovo je bio neobavezan razgovor i nije ni trebao odgovoriti na to pitanje. Trebao je reći nije u domenu moje struke jer ne zna šta govori.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 jan 2016, 18:51

Sve je to meni jasno, samo sam želio da to lijepo upakuješ da ne ostane na onome. Živio !
F.K.SARAJEVO

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 28 jan 2016, 08:50

jurisicduska je napisao/la:Ja govorim o fudbalu kao igri ne o fudbalu kao biznisu. Dino je laik za igru. Nikad je nije igrao, nikad se nije bavio njom. Ništa ne zna o njoj nit mu je ikad posao bio da skautira igrače. Ne znam što te čudi neće Konjić biti u Eca, normalno da će to biti neko obrazovan. U Eca se održavaju seminari o strateškom razvoju kluba i modulima finansiranja i tako dalje. Ne raspravlja se o fudbalerima i njihovim mogućnostima.

Njegov cv :

Obrazovanje :

Prva Bošnjacka gimnazija u Sarajevu
Poslovna škola Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu
London School of Public Relations Sarajevo
Fakultet poslovne ekonomije Panevropskog Univerziteta “Apeiron” u Banja Luci

Sadašnja pozicija…poslovni put…
Generalni direktor Fudbalskog kluba Sarajevo
Direktor 5D-CADD d.o.o. Sarajevo
Predsjednik Udruzenja za digitalizaciju i informatizaciju kulturne bastine DIGI.BA Sarajevo

Kao što vidimo ni funkcije mu nisu vezane za skautiranje fudbalera i tako dalje. On s tim ukratko nema ništa nit treba imati
Privatni fakultet :puke: :puke:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2016, 16:33

Citam vasu temu, ne moze vama iz guzice u glavu nikako. Covjek vam dovede red i ne dovodi koga stigne kako se prije radilo i opet se pojave nezadovoljni likovi :)
Januar i nije da se dovede 10 igraca ali ljudi kontaju ako dovedemo biti cemo jaci, sto ne mora da znaci. Moze se igrac pokazati kao potpuni promasaj..

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 feb 2016, 16:43

Ne prave se greske koje su se prije pravile, gomilanje neprovjerenih igraca ili onih koje treba vratiti u zivot ili da budem precizniji ovo sto sad Zeljeznicar radi.
Ide prica da se raspadamo, da se pipe zavrcu, da ovo, da ono, a ja garantujem da ce se na kraju ispostaviti da smo imali najbolji prelazni rok do sada, a da ce ovi sto kukaju kako Zeljeznicar dovodi, a mi ne, pojesti sva **** kad vide gdje cemo biti mi na kraju, a gdje "strasni" Zeljeznicar.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 01 feb 2016, 19:21

Segamegaultra pa zar to ima panike u vašim redovima zbog zeljeznicara

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2016, 19:38

Zasto bi bilo zbog ekipe koja kasni 12 bodova na polusezoni za vodecim? :?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.