vjeruj da ce ova trojica boldiranih 100% doci za godinu,dvijeAlen Škoro je napisao/la:Sta mislite o ovim igracima ?
Zukic,Krupinac,Hasancic,Repuh,Hota,Osmanhodzic,Dzemo Smjecanin,Saranovic,Obuca ?
Koje od njih mozemo smatrati pojacanjem,'ajd da proberemo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- horde zla 87
- Kontakt:
sjedio sam sa jednim likom(nije suplja)koji je dobar sa sumanom i kaze da ce 95% potpisati ugovor sa vuletom da dolazi nekakav igrac iz 3 hnl(kaze da je dobar pravo) i nekaka lik iz ruande inace najbolji strijelac njihovog prvenstva a ima samo 23 godine a sad sta ce biti od toga vidjecemo
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
e da hoce doci vule i taj iz ruande (al samo ako je najbolji strijelac) i netreba nam niko vise.horde zla 87 je napisao/la:sjedio sam sa jednim likom(nije suplja)koji je dobar sa sumanom i kaze da ce 95% potpisati ugovor sa vuletom da dolazi nekakav igrac iz 3 hnl(kaze da je dobar pravo) i nekaka lik iz ruande inace najbolji strijelac njihovog prvenstva a ima samo 23 godine a sad sta ce biti od toga vidjecemo
zorz je napisao/la:A postoji mogucnost i da Muhidin Zukic ponovo zaigra za Sarajevo hahahahjalehordas je napisao/la:ma pustite to ovdje uopste nema provjerenih informacija svak pise sta hoce mozemo mi izmisljati pojacanja ali tu je uprava da ih dovedealibi je napisao/la:Daj ba narode sta vam je.Onaj priziva hotu,ovaj hasancica.Pa daj da i ja "potpisem",pa da upotpunimo ovaj "prelazni rok".
i zato je dosta ovih lovackih prica docice ovaj docice onaj
nije lud da ostavi platu, vozaca u KCUS.

Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
EEEEEEEE gdje nadjose ovoga iz ruande.Pa zar tamo ne ratuju vec 20 godina.Taj mora da nije sposoban za vojsku,ali eto moze lopte igrati.Za vuleta ponavljam da nam je neophodan.Ovo sve dosada sto se spominje manje vise moza samnom na termin pa da razbacimo.horde zla 87 je napisao/la:sjedio sam sa jednim likom(nije suplja)koji je dobar sa sumanom i kaze da ce 95% potpisati ugovor sa vuletom da dolazi nekakav igrac iz 3 hnl(kaze da je dobar pravo) i nekaka lik iz ruande inace najbolji strijelac njihovog prvenstva a ima samo 23 godine a sad sta ce biti od toga vidjecemo
- bosanac723
- Kontakt:
Dok sam citao vijesti jedna dobra mi ideja pade na pamet. Ako nasi ljudi u FKS su sposobni probat dovest Toni-a na posudbu, sto nisu sposobni probat isto s Van Nistelrooy-em? Covjek ne igra, a niko ga nece. Jest' da je 33 godine i imao je operaciju na nozi, al' jbg vrijedi probat, ako je stvarno neko iz nase uprave probao s Toni-em, sto da ne s RVNR? Znam da ispada k'o prica za malu djecu, al' reko da vam samo ideju postavim
. Ko bi rek'o cuda da se dese 

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
De ba, ko će ga plaćat ?! Šta misliš da bi bilo ko iz lige 5 pa ćak iz nižih liga došao u 99 ligu u europi/svijetu ?! Ne buncajte... Treba dosta vremena proć da kod nas dođe veliko ime, osim Škore...bosanac723 je napisao/la:Dok sam citao vijesti jedna dobra mi ideja pade na pamet. Ako nasi ljudi u FKS su sposobni probat dovest Toni-a na posudbu, sto nisu sposobni probat isto s Van Nistelrooy-em? Covjek ne igra, a niko ga nece. Jest' da je 33 godine i imao je operaciju na nozi, al' jbg vrijedi probat, ako je stvarno neko iz nase uprave probao s Toni-em, sto da ne s RVNR? Znam da ispada k'o prica za malu djecu, al' reko da vam samo ideju postavim. Ko bi rek'o cuda da se dese

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Eno danas u Sportu Hadzija spominje neke ponude, te i Alaim isto ima nesta iz Austrije valjda.
Taj veznjak s kojim se ko pregovaralo je bio Jovanovic, za Vuleta je ono sto sam sinoc napisao, znaci sredinom januara ce se znati definitivno.
Taj veznjak s kojim se ko pregovaralo je bio Jovanovic, za Vuleta je ono sto sam sinoc napisao, znaci sredinom januara ce se znati definitivno.
- jalehordas
- Kontakt:
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ovi nasi da su imalo bistri doveli bi 10 igraca iz Afrike i Juzne Amerike dali im platu 500 maraka jer je i to njima puno i poslali svih 10 na posudbe ako se ijedan dokaze vrati ga u prvi tim ostale vrati odakle su dosli mada nemoraju ni 500 maraka i 300 mogu i onaj klub sto ih je prihvatio na posudbu im dadne 300-400 jedan od tih 10 mora znati igrati a najbolje bi prvo bilo na kaljenje ga poslati
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
horde zla 87 je napisao/la:trebamo dovesti sve igrace preko 30 i onda promjenit ime u fk penzioneri![]()
nije ti ovo smiješno nikako....

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Janjoš: Spremamo se za pohod na titulu prvaka
Fudbaleri Sarajeva sutra će se u 13 sati na Koševu okupiti prvi puta u 2010. godini kada će i zvanično početi pripreme za novu sezonu.
Trener bordo tima, Mehmed Janjoš očekuje sve igrače na sutrašnjoj prozivci osim Muminovića i Beloševića koji će biti opravdano odsutni zbog pravoslavnog Božića te Emira Janjoša koji je pronašao inozemni angžman.
Još uvijek nije poznato gdje će tim sa Koševa obaviti prvi dio priprema ali se zna da će početkom feburara nogometaši Sarajeva otputovati u Pulu gdje će se zadržati 10-tak dana i igrati utakmice sa timovima iz evropskih liga.
Sutra ćemo početi sa pripremema za novu sezonu i očekujem da mi se odazovu svi igrači na koje računam. Moramo odraditi kvalitetne pripreme jer nas očekuje proljeće u kojem naši navijači očekuju mnogo od nas - rekao je strateg Sarajeva, Mehmed Janjoš za Sportin.ba, te na pitanje da li to znači da će se bordo tim boriti za titulu prvaka odgovorio:
Da, naravno! Sarajevo će boriti za titulu prvaka. Široki nije nedostižan, pred kraj prve polusezone ušli smo u formu i na sjajan način zaključili jesenji dio pobjedom u Banja Luci nad Borcem koji je jedan od kandidata za titulu prvaka. Vjerujem da će moji igrači dati sve od sebe i da će titula na kraju sezone doći u Sarajevo ali moramo ostati za zemlji, igrati utakmicu po utakmicu onako kako znamo i možemo te nadati se uspjehu.
Uskoro bi se na Koševo mogao vratiti nekada pouzdani stoper Sarajeva i još uvijek član ruskog Himkija, Vule Trivunović. O mogućim pojačanjima u ekipi Sarajeva, Janjoš kaže:
Naravno da razmišljamo o pojačanjima i vjerujem da će ubrzo stići na Koševo. Za sada imamo u planu nekoliko zanimljivih igrača koji bi nam trebali pomoći u borbi za sam vrh. Nadam se da nas osim Janjoša niko neće napuštati i da će ostatak tima iz protekle jeseni ostati na okupu,- kazao je Mehmed Janjoš za naš portal.
Fudbaleri Sarajeva sutra će se u 13 sati na Koševu okupiti prvi puta u 2010. godini kada će i zvanično početi pripreme za novu sezonu.
Trener bordo tima, Mehmed Janjoš očekuje sve igrače na sutrašnjoj prozivci osim Muminovića i Beloševića koji će biti opravdano odsutni zbog pravoslavnog Božića te Emira Janjoša koji je pronašao inozemni angžman.
Još uvijek nije poznato gdje će tim sa Koševa obaviti prvi dio priprema ali se zna da će početkom feburara nogometaši Sarajeva otputovati u Pulu gdje će se zadržati 10-tak dana i igrati utakmice sa timovima iz evropskih liga.
Sutra ćemo početi sa pripremema za novu sezonu i očekujem da mi se odazovu svi igrači na koje računam. Moramo odraditi kvalitetne pripreme jer nas očekuje proljeće u kojem naši navijači očekuju mnogo od nas - rekao je strateg Sarajeva, Mehmed Janjoš za Sportin.ba, te na pitanje da li to znači da će se bordo tim boriti za titulu prvaka odgovorio:
Da, naravno! Sarajevo će boriti za titulu prvaka. Široki nije nedostižan, pred kraj prve polusezone ušli smo u formu i na sjajan način zaključili jesenji dio pobjedom u Banja Luci nad Borcem koji je jedan od kandidata za titulu prvaka. Vjerujem da će moji igrači dati sve od sebe i da će titula na kraju sezone doći u Sarajevo ali moramo ostati za zemlji, igrati utakmicu po utakmicu onako kako znamo i možemo te nadati se uspjehu.
Uskoro bi se na Koševo mogao vratiti nekada pouzdani stoper Sarajeva i još uvijek član ruskog Himkija, Vule Trivunović. O mogućim pojačanjima u ekipi Sarajeva, Janjoš kaže:
Naravno da razmišljamo o pojačanjima i vjerujem da će ubrzo stići na Koševo. Za sada imamo u planu nekoliko zanimljivih igrača koji bi nam trebali pomoći u borbi za sam vrh. Nadam se da nas osim Janjoša niko neće napuštati i da će ostatak tima iz protekle jeseni ostati na okupu,- kazao je Mehmed Janjoš za naš portal.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
....
Zadnja izmjena: Husso97, dana/u 06 jan 2010, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
slika kao slika nije losa!Husso97 je napisao/la:
Al je malo ofirna sa tim zvjezdicama!

nista licno!

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Extra je slikaFare_Sa je napisao/la:slika kao slika nije losa!Husso97 je napisao/la:
Al je malo ofirna sa tim zvjezdicama!![]()
nista licno!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- jalehordas
- Kontakt:
uvjek vjerna bordo armijaHusso97 je napisao/la:
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
kakve su ovo djecije slike 

Izvinite zbog ovog ,al' nemojte od sebe praviti karikature!Nije provokacija .. :roll:Ove slika .. boze sacuvaj .. 

slika isto ko one sto prave one maloljetnice na fb, stavljaju neke zvijezdice po sebi... bolje da si stavio rega sliku, bolja je milion puta... 

BRAVE HEART 1979-2005
Ma taj iz Ruande je dobar pravohorde zla 87 je napisao/la:sjedio sam sa jednim likom(nije suplja)koji je dobar sa sumanom i kaze da ce 95% potpisati ugovor sa vuletom da dolazi nekakav igrac iz 3 hnl(kaze da je dobar pravo) i nekaka lik iz ruande inace najbolji strijelac njihovog prvenstva a ima samo 23 godine a sad sta ce biti od toga vidjecemo
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 27 gostiju.