Baš su zaslužili.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ti ''skijasi'' imaju uvjete i mogucnosti kakve BH omladinci mogu vecinom samo sanjati, da ne govorim koja su ulaganja u sport i STRUCNJAKE (a BiH ovo vecinom po klubovima u omladinskom segmentu jednostavno receno nema).zamorano je napisao/la:6-0 izgubiti od skijašaSve rastjerati...To se ova djeca ufurala da su Ronalde sve...Karacica razduziti odmah po povratku...SRAMOTA! U redu izgubiti 2-3 razlike i nekako,ali 6:0 Ma bjezi ba
ovo je očito pisao neki zadrti lik koji nema pojma, čim pročitam ovo sve mi je jasno:valterboy je napisao/la:Sta se to desava u mladim selekcijama u BiH?
http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... tball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
It's well evident that Sloboda Tuzla, FK Sarajevo, and FK Zeljeznicar have produced the biggest talents of Bosnian football down the years with players like Edin Dzeko, Edin Visca, Semir Stilic, Ivan Sesar, Ognjen Vranjes, Zajko Zeba, and Ibrahim Sehic, all senior internationals at some point, starting out in the domestic league.
ono što ja hoću da kažem, kad ne igraju iz Širokog nevalja, kad igraju nevalja..najbolji juniori aktualnih osvajača duple krune, osvajača kupa i trenutno u borbi za titulu ne zasluzuju to..ne, to zasluzuju neki iz slobode koja igra 2. ligu..bravo majstore!Players like Jozo Spikic, Ante Petrovic, Mirko Maric, and Branimir Odak all started this debacle, none of which rightfully deserve a place in the squad over other players from what they've shown previously for the U-19 team and in the Bosnian Junior Leagues.
nije.Kevin je napisao/la: zar Džeko u Sarajevu gradu, tj. želji nije bio kloc?
ili si ti manit ili mene zelis praviti manitim:11plavih je napisao/la:nije.Kevin je napisao/la: zar Džeko u Sarajevu gradu, tj. želji nije bio kloc?
Kada sam zvao Edina, neki ljudi, pa čak i neki treneri iz Želje, prigovarali su mi; šta zoveš onog šljivotresa? Kako je to termin naš narodni, seljački, pitao sam kako to misliš šljivotres? Pa, on je dobar da trese šljive, jer je visok... Njemu je to bilo smiješno, a on će sam s prepoznati, a meni žalosno. Zvao sam Edina i shvatio da će biti igračina. I meni su davali slične etikete i ja sam im na tome zahvalan, jer me to motivisalo. Vjerujem da je i Džeko slično proživljavao. Srce mi je "ko planina" zbog njegovog uspjeha - priča Nikić. - See more at: http://www.24sata.info/sport/ostali-spo ... 4blb3.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.24sata.info/sport/ostali-spo ... ester.htmlZvali su ga "kloc i šljivotres", a danas ga zovu najbolji svjetski klubovi, poput Milana, Čelzija, Reala, Bajerna, Arsenala... A, ovo je tek početak jedne velike karijere.
Zar ti misliš da bi kloc debitovao sa 17 godina za prvi tim Željezničara ? Znaš li ti da je Edin Džeko nastupao za Željezničar u Premier ligi Bosne i Hercegovine ? Da je bio u sastavu Želje u evropskim utakmicama ? A pogodi koji trener mu je pružio šansu ? Pusti novinare i njihove gluposti.Kevin je napisao/la:ili si ti manit ili mene zelis praviti manitim:11plavih je napisao/la:nije.Kevin je napisao/la: zar Džeko u Sarajevu gradu, tj. želji nije bio kloc?![]()
a danas je on produkt zeljine skole..jasta je
Slobodini mladici za razliko od ovih iz Sirokog igraju profesionalni fudbal a ne amaterski.Ima jos takvih ne samo u 2 ligi vec i u premijer ligi.Players like Jozo Spikic, Ante Petro
ono što ja hoću da kažem, kad ne igraju iz Širokog nevalja, kad igraju nevalja..najbolji juniori aktualnih osvajača duple krune, osvajača kupa i trenutno u borbi za titulu ne zasluzuju to..ne, to zasluzuju neki iz slobode koja igra 2. ligu..bravo majstore!
izdanak škole jest, ali mislim da današnje kvalitete nije tu naučio, igrajući PL..pa zvali ste ga kloc i smijali mu se kad je igrao..Batko je napisao/la:Kevine,
Kkao nije produkt Zeljine skole.....U Zelji je poceo da igra, igrao do19 godine, prosao sve selekcije i igrao cak i u PL....
nemoj molim teguillermo je napisao/la:Slobodini mladici za razliko od ovih iz Sirokog igraju profesionalni fudbal a ne amaterski.Ima jos takvih ne samo u 2 ligi vec i u premijer ligi.Players like Jozo Spikic, Ante Petro
ono što ja hoću da kažem, kad ne igraju iz Širokog nevalja, kad igraju nevalja..najbolji juniori aktualnih osvajača duple krune, osvajača kupa i trenutno u borbi za titulu ne zasluzuju to..ne, to zasluzuju neki iz slobode koja igra 2. ligu..bravo majstore!
Pa onda ni jedan igrac koji igra u velikim klubovima nije izdanak necije skole.....O cemu ti pricas, saslusaj se jednomKevin je napisao/la:izdanak škole jest, ali mislim da današnje kvalitete nije tu naučio, igrajući PL..pa zvali ste ga kloc i smijali mu se kad je igrao..Batko je napisao/la:Kevine,
Kkao nije produkt Zeljine skole.....U Zelji je poceo da igra, igrao do19 godine, prosao sve selekcije i igrao cak i u PL....
zar može biti da komplet ekipa ne radi normalno?edinjo-bih je napisao/la:a sto se tice jucerasnje utakmice (licno sam bio na stadionu)... nisu krivi samo igraci sirokog, nego i skoro svi ostali na terenu kao i selektor. najveci nas problem je sto su nam igraci nespremni. austrijanci su trcali najmanje 30% vise od nasih. kod nas ako jedan povuce svi ostali stanu, tj nismo igrali kao tim. pola ovih igraca je (po meni) dobili instrukcije svojih menedzera da igraju za sebe da bi se prodali bolje. znaci kreni predriblaj dvojicu pa onda sta bude, glavno je da si ti okrenuo dvojicu. nisu bili nikako homogena trupa, vec samo pojedinci, koji izgledaju kao da ih je misimovic napravio (samo sto on zna igrati i lucidno dodati pa mu se moze oprpstiti kad je nekad trom a oni NE). na terenu nasi su nakon 20 minuta izgledali kao da ce dobiti nedo Bog srcani. od sad pripreme neka budu 80% kondicijske. 3 od 4 igraca sirokog nisu bila nista losija od ostalih samo jedan je bio los (o imenima necu jer nezelim da se krene pljuanje po bilo kojem igracu). kod nas je daleko najbolji bio golman, bez njega primili bi jos 3-4 gola cista. najbolji od ostatka igraca su bili hajradinovic i hodzic a najvise se je trudio cerimagic. svi momci na terenu su dali koliko su mogli, znaci nisu oni krivi sto su fizicki totalno NESPREMNI, sto nisu uigrana ekipa. selektor je pogrijesio sto od pocetka nisu igrali zec i sadikovic (nekazem da su oni nesto superiorni, ali kad su usli vidjelo se da imaju talenta). odbrana nam je bila losa jako i nije niko od nasih na terenu trcao ma ni onoliko koliko bi bilo "normalno" da se pretrci na ovakvoj jednoj utakmici. jedina svijetla tacka su bili nasi navijaci koji su pjevali bez pauze i koji su igrace odpratili sa velikim aplauzom, iako to nisu ni blizu zaradili. i iako smo izgubili 6:0 nisam vidio toliku tugu na licima igraca... .