Kako mislis,jel to dobro za nas iliStivi_Dzi je napisao/la:Auuuu ŠtarkBoga mi, znamo svi zašto, Ronaldo i Pepe pogotovo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako mislis,jel to dobro za nas iliStivi_Dzi je napisao/la:Auuuu ŠtarkBoga mi, znamo svi zašto, Ronaldo i Pepe pogotovo
Susic vise vjeruje Rahimicu i zbog toga sam ga stavio ispred Zahirovica.Zahirovic je jos mlad i neiskusan i msm ipak da ako bude igro od početka da to nece bit umjesto Rahimica.Mirsad_LFC je napisao/la:Fakat me Zahirovic odusevio iz tekme u tekmu, odlicno cita igru, dobro se postavlja, mozda nebi bilo lose ako Jahica stavi na desnog beka, da Zahirovica stavi umjesto Rahimica tamo dok 70 minute, mladji je brzi, mada je stari lisac Rahimic odlican.bosnas_ je napisao/la:da,ali ja bi umjesto Rahimica stavio Zahirovica! stvarno je momak odigrao extra,odlicno je cuvao Ronalda...tako bi on pomogao Jahicu da ga zaustave i u Portugalu!adas_barca je napisao/la:U Portugalu
--------------------Begovic---------------------
Jahic--------Pandza--------Spahic-----Papac
-------------Rahimic--------Medunjanin------
-------Pjanic-------Miske------------Lulic-----
---------------------Dzeko----------------------
Ne moze bolje biti.sedra je napisao/la:Kako mislis,jel to dobro za nas iliStivi_Dzi je napisao/la:Auuuu ŠtarkBoga mi, znamo svi zašto, Ronaldo i Pepe pogotovo
Ma sta ces,davno su ustanovili da smo mi gospoda koja smije kroz prizmu jeftinog "balkanskog humora" vrijedjati sve ostale,a nas ko takne jednom recenicom dizu se avaz,svi portali,objavljuju hutbe,cijelu naciju doticnog proglasava ciganima itd..Bianconeri1988 je napisao/la:Isto čopor vukova!
Svi pametni!
sto ce nam falit salihovic?CoDe je napisao/la:Ubijedzen sam da čemo igrati mnogo bolje nego u Zenici . Falit če nam Salihović ali opet je bolje što se vrača Papac a što ostali igrači nisu požutili pa tako mogu igrati i na karton i svašta nešto .
Salihović sinoć pokazao kako je utjecalo na njega ovo neigranje kvalifikacija ...panties je napisao/la:sto ce nam falit salihovic?CoDe je napisao/la:Ubijedzen sam da čemo igrati mnogo bolje nego u Zenici . Falit če nam Salihović ali opet je bolje što se vrača Papac a što ostali igrači nisu požutili pa tako mogu igrati i na karton i svašta nešto .
on je meni strasno drag al ruku na srce odigrao je 2 utakmice ove kvalifikacije? nek se on fino oporavi i malo igra, pa da ga imamo na euru u pravom elementu (il sljedecim kvalifikacijama, sta god bude sljedece).
Veoma, veoma ofanzivno, ali mozda i treba tako ili barem slicno. Na drugu stranu ne smijemo primiti 2 gola, najbolje ni jedan. Mislim da Pape ima nekoliko mogucnosti da pokrene utakmicu, vjerujem da cemo odigrati kao u Parizu. Sa povratkom Pandze pitanje je dali ce Jahic ostati na stoperskoj, ici na bek, ili pak na klupu. Ali to su luksuzne muke usporedjeno sa situacijom u prosloj utakmici. Igra naprijed mora biti hrabrija.MaJaBa je napisao/la:Evo postave sa kojom bi ja igrao u Portugalu
------------------begovic----------------------
--zahirovic---jahic-----spahic------papac---
-------------------rahimic----------------------
--------pjanic--------------------lulic----------
--------------------misimovic-----------------
-------------ibisevic---------dzeko------------
Mislim da je nasa najveca sansa a njihova najslabija karika, golman. Sinoc se moglo vidjeti kako je nesigurno djelovao kod prilicno blagih suteva. Sto vise pucati u okvir gola.MaJaBa je napisao/la:Evo postave sa kojom bi ja igrao u Portugalu
rui patricio totalno nesiguran na golu!Mirsad_LFC je napisao/la:Mislim da je nasa najveca sansa a njihova najslabija karika, golman. Sinoc se moglo vidjeti kako je nesigurno djelovao kod prilicno blagih suteva. Sto vise pucati u okvir gol.
ma treba igrati ofanzivno nemamo sta izgubiti,a mozemo puno dobiti.I ako bude pozitivan rezultat za nas ubaciti poslije pandzu umjesto ibisevica,zahirovica na zadnjeg veznog,pandzu na stopera i jahica na desnog beka,kasnije ubacit maletica umjesto jahicaPrincipatus je napisao/la:Veoma, veoma ofanzivno, ali mozda i treba tako ili barem slicno. Na drugu stranu ne smijemo primiti 2 gola, najbolje ni jedan. Mislim da Pape ima nekoliko mogucnosti da pokrene utakmicu, vjerujem da cemo odigrati kao u Parizu. Sa povratkom Pandze pitanje je dali ce Jahic ostati na stoperskoj, ici na bek, ili pak na klupu. Ali to su luksuzne muke usporedjeno sa situacijom u prosloj utakmici. Igra naprijed mora biti hrabrija.MaJaBa je napisao/la:Evo postave sa kojom bi ja igrao u Portugalu
papac samo bolestanPrincipatus je napisao/la:Papac imao jutros temperaturu, Dzeko (bolovi u misicu) i Pjanic propustili trening.
Vjerovatno ce svi biti spremni protiv Portugala.
Po transfermarktu vrijedi 3 puta vise od Begovica.panties je napisao/la:rui patricio totalno nesiguran na golu!Mirsad_LFC je napisao/la:Mislim da je nasa najveca sansa a njihova najslabija karika, golman. Sinoc se moglo vidjeti kako je nesigurno djelovao kod prilicno blagih suteva. Sto vise pucati u okvir gol.
njegova sreca je sinoc bila sto smo mi jedva do gola i dolazili.
fakat Papac malo malo pa ima temperaturubhfanatic14 je napisao/la:papac samo bolestanPrincipatus je napisao/la:Papac imao jutros temperaturu, Dzeko (bolovi u misicu) i Pjanic propustili trening.
Vjerovatno ce svi biti spremni protiv Portugala.uvjek ima neku bol ...valjda ce do tekme svi bit spremni.
eto sto je vrucMirsad_LFC je napisao/la:fakat Papac malo malo pa ima temperaturu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.