Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja vas stvarno molim da popustite vise otvorite temu fino za te rasprave (ako nepostoji vec) i svadjajte se
, a ovo je tema o nasem dijamantu Edinu Dzeki za one koji su zaboravili
. BTW priznajem i ja sam se raspravljo al fkt vise je dosta
, barem ja tako mislim.
--Pametnij popusta--
Prema pisanju talijanskih medija,rukovodstvo Juventusa je već dobilo potpis Bosansko Hercegovačkog reprezentativca i napdača Wolfburga Edina Džeke.
Naime uveliko se špekuliše da je to jedan od uslova Rafe Beniteza,te je pod hitno rješeno pitanje igrača koje traži trenutno trener Liverpoola.Sve je obavljeno brzo i bez velike pompe,ovih dana očekuje se objava vijesti,no nije iskljućeno da se sa objavom sačeka kraj prvenstva.Za sada niisu poznati pod kojim je uslovima Edin DŽeko potpisao za italijanskog giganta,ali se naslučuje da je rijeć o 30 miliona eura te da je uz novčanu nadoknadu ukljućen i transfer Juventusovog napadača Amauria.

Naime uveliko se špekuliše da je to jedan od uslova Rafe Beniteza,te je pod hitno rješeno pitanje igrača koje traži trenutno trener Liverpoola.Sve je obavljeno brzo i bez velike pompe,ovih dana očekuje se objava vijesti,no nije iskljućeno da se sa objavom sačeka kraj prvenstva.Za sada niisu poznati pod kojim je uslovima Edin DŽeko potpisao za italijanskog giganta,ali se naslučuje da je rijeć o 30 miliona eura te da je uz novčanu nadoknadu ukljućen i transfer Juventusovog napadača Amauria.
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Nek ide i u Real (koji smislit nemogu) ako ce nastaviti ovako da daje golova i igra etdaffy je napisao/la:Prema pisanju talijanskih medija,rukovodstvo Juventusa je već dobilo potpis Bosansko Hercegovačkog reprezentativca i napdača Wolfburga Edina Džeke.
--Pametnij popusta--
sve mi se cini da si ovo sam sastaviodaffy je napisao/la:Prema pisanju talijanskih medija,rukovodstvo Juventusa je već dobilo potpis Bosansko Hercegovačkog reprezentativca i napdača Wolfburga Edina Džeke.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
pa nisam toliko opcinjen da Dzeko dodje u Juve ili da dokazem nekome ovdje nesto..
mislim, vijest je sa Juvebalkana.. tj. postavljena od par korisnika.. ovo bi bilo dvije muhe jednim udarcem.. dovesti Dzeku i rijesit se klocine Amaurija..
mislim, vijest je sa Juvebalkana.. tj. postavljena od par korisnika.. ovo bi bilo dvije muhe jednim udarcem.. dovesti Dzeku i rijesit se klocine Amaurija..
I ako je istina nedo bog da ga sjebete zamrzicu Juve, a njih postojem od italijanadaffy je napisao/la:pa nisam toliko opcinjen da Dzeko dodje u Juve ili da dokazem nekome ovdje nesto..
--Pametnij popusta--
Pisanju Italijanskog medija ...kojeg :roll:Juvebalkan nije Italijanski medij a niti su naveli koji.Moze biti i Cicolina sportdaffy je napisao/la:pa nisam toliko opcinjen da Dzeko dodje u Juve ili da dokazem nekome ovdje nesto..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
rekao sam da su momci postavili na Juvebalkan tu vijest, a ja je vama ovdje kopirao..
- sanelmasetic
- Kontakt:
Meni je bitno samo da je zdrav, da igra i da zabija po mogucnosti u svakoj utakmici najmanje po jedan
:) a za koji klub, to mi je nekako zadnje na listi 
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
nece džeko u juventus zato sto juve nece igrati ligu prvaka a džeko je sam rekao da hoce redovno da igra ligu prvaka,
sta ce on sa medju onim didovima cannavara,camonaresija,del pierra i ostale
kad bi se moglo banovati za glupe postove ti bi bio banovan dozivotno..
- miralem444
- Kontakt:
hahahaha..oj al me nasmijaaa...svaka cast...daffy je napisao/la:kad bi se moglo banovati za glupe postove ti bi bio banovan dozivotno..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- JuveSissoko
- Kontakt:
nek je olic fudbalerBAVARAC DO GROBA je napisao/la:nece džeko u juventus zato sto juve nece igrati ligu prvaka a džeko je sam rekao da hoce redovno da igra ligu prvaka,![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Evo Kiesling je dao jucer 2 gola tako da sad ima jedan vise od Dzeke. Mislim da bi trebali dat Dzeki da puca ako bude penal...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa rek'o je Grafite da će učiniti sve da Džeko bude prvi strijelac lige. Vidiš da mu je čak počeo i asistirati. A, ukoliko bude penal, pustiće mu Brazilac da zabije. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Pa rek'o je Grafite da će učiniti sve da Džeko bude prvi strijelac lige. Vidiš da mu je čak počeo i asistirati. A, ukoliko bude penal, pustiće mu Brazilac da zabije.
--Pametnij popusta--
- miralem444
- Kontakt:
ma uvalit ce dzekan dva tri komada danas 100%...armin90 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Pa rek'o je Grafite da će učiniti sve da Džeko bude prvi strijelac lige. Vidiš da mu je čak počeo i asistirati. A, ukoliko bude penal, pustiće mu Brazilac da zabije.Mora Dzeko danas go dat nije dugoo ima 7 dana bojim se da nije ispo iz forme
.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
imal neko link
Haha kako za sad igraju ja bi bio sretan i sa jednimmiralem444 je napisao/la:ma uvalit ce dzekan dva tri komada danas 100%...armin90 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Pa rek'o je Grafite da će učiniti sve da Džeko bude prvi strijelac lige. Vidiš da mu je čak počeo i asistirati. A, ukoliko bude penal, pustiće mu Brazilac da zabije.Mora Dzeko danas go dat nije dugoo ima 7 dana bojim se da nije ispo iz forme
.
--Pametnij popusta--
- NoName
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, jel znate stručnjaci jel uvalio 2, 3 ili 4?
Džeko je fantastičan igrač ali ni Messi ne daje svaku utakmicu pa s toga jedna mala doza realnosti ne bi bila naodmet.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: 231983, AnelMid, CAGarfia, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, perun, signalidunapark, Zabit i 38 gostiju.