A u vezi House-a. Reće čovjek da neće više glumiti, počeo i šepati u stvarnom životu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne isplati im se.
A u vezi House-a. Reće čovjek da neće više glumiti, počeo i šepati u stvarnom životu.
- Ponos Torina
- Kontakt:
ma kreten teski ja sam se nocima pisao od smijeha ima na Justin tv kanal i pusta sve epizode i sezone,ludilo...al lik fakat extra glumi i zajebancije su na nivou...Neutral je napisao/la:Ne isplati im se.
Morgan Freeman dolazi u Sarajevo na SSF
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja više volim Atdhe od Justina, iako je sve to isto haha.
SKinuo sam freez online sada gledam tv ovako preko neta.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nevolim ni ja Justin ali kad su u pitanju stream serija i tako tih emisija moze se gledati,nema onih limitaNeutral je napisao/la:Ja više volim Atdhe od Justina, iako je sve to isto haha.
samo live stream udaraju one limite i ta sranja,a inace ja imam hiljadu nekih stranica za stream za sve...pa gdje zapne
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Skini i ti ovaj Freez online, imaš milion kanala, ne treba ti digitalna, samo flat 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
al zato limit ide
Da, ali rekoh već flat hehe. U mene je limit beskonačan, kao da bi bio online i gledao NBA, ili recimo skidao neke filmove. 
da li iko moze nacii video brayan adams hey little girl, na youtubu ima samo jedan video, neki lik pjeva, al nije cijela pjesma. Hvala unaprijed 
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Vidim imaš stila, Bryan je legenda, siguran sam da si slušao njegovu pjesmu "I will always be right there". Mislim da sam je postavio na temu muzika i da si je pohvalio kao jednu od najboljih pjesama što si slušao.
A tražio sam tu nema je mesećini
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jesi ti na TelekabeluNeutral je napisao/la:Da, ali rekoh već flat hehe. U mene je limit beskonačan, kao da bi bio online i gledao NBA, ili recimo skidao neke filmove.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ja se zovem Soko ....a ovaj dobacuje:Ovdje Dzon Travolta
Obavezno pogledati,al volim kad mi neko ovako uljepsa dan,smijem se 30 minuta ba
Ja se zovem Soko ....a ovaj dobacuje:Ovdje Dzon Travolta
Obavezno pogledati,al volim kad mi neko ovako uljepsa dan,smijem se 30 minuta ba
A C A B !
Jesam jesamNeutral je napisao/la:Vidim imaš stila, Bryan je legenda, siguran sam da si slušao njegovu pjesmu "I will always be right there". Mislim da sam je postavio na temu muzika i da si je pohvalio kao jednu od najboljih pjesama što si slušao.
ma znam, nikako ju ne mogu nac :S
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Kako nema?HuX je napisao/la:
Jesam jesam
[youtube][/youtube]
A evo i jedna gdje nije "live"
[youtube][/youtube]
Bečki Kongres je napisao/la:Kako nema?HuX je napisao/la:
Jesam jesam
[youtube][/youtube]
A evo i jedna gdje nije "live"
[youtube][/youtube]
nije ova, nego hey little girl, te nema, smao pola pjesme ima la ne pjeva on nego neki lik
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Aaaaaa
Oprosti, vidjeh gore naziv pjesme pa pomislih da ovu tražite.
A, kada je ta "Hey little girl" u pitanju, nema videa, ali nisam siguran ni da je urađen spot za tu pjesmu(ispravi me ako griješim).
A, kada je ta "Hey little girl" u pitanju, nema videa, ali nisam siguran ni da je urađen spot za tu pjesmu(ispravi me ako griješim).
Vrlo, vrlo moguce, da nije uradjenBečki Kongres je napisao/la:Aaaaaa
Hvala u svakom slucaju
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
I ja mislim da nije urađen spot 
Šta je sad ovo postalo sa forumom? Evo, i NoName nas napustio. Nadam se da se samo šali, jer je izvrstan forumaš. Ko što reče kolega Bečki kongres, ujutro, uz listanje ponude, redovito me obraduju i oraspolože njegovi komentari (isto kao i komentari harishp-a s kojim se ne slažem u pojedinim stvarima).
stvarno, ne znam šta reći.... još me i ovaj poraz slovenije malčice oneraspoložio, jer sam fakat bio uz fantje svim srcem..
stvarno, ne znam šta reći.... još me i ovaj poraz slovenije malčice oneraspoložio, jer sam fakat bio uz fantje svim srcem..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: ASD, napoleon72, relativizam i 45 gostiju.