A u vezi House-a. Reće čovjek da neće više glumiti, počeo i šepati u stvarnom životu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma kreten teski ja sam se nocima pisao od smijeha ima na Justin tv kanal i pusta sve epizode i sezone,ludilo...al lik fakat extra glumi i zajebancije su na nivou...Neutral je napisao/la:Ne isplati im se.
A u vezi House-a. Reće čovjek da neće više glumiti, počeo i šepati u stvarnom životu.
Nevolim ni ja Justin ali kad su u pitanju stream serija i tako tih emisija moze se gledati,nema onih limitaNeutral je napisao/la:Ja više volim Atdhe od Justina, iako je sve to isto haha.
SKinuo sam freez online sada gledam tv ovako preko neta.
Jesi ti na TelekabeluNeutral je napisao/la:Da, ali rekoh već flat hehe. U mene je limit beskonačan, kao da bi bio online i gledao NBA, ili recimo skidao neke filmove.
Jesam jesamNeutral je napisao/la:Vidim imaš stila, Bryan je legenda, siguran sam da si slušao njegovu pjesmu "I will always be right there". Mislim da sam je postavio na temu muzika i da si je pohvalio kao jednu od najboljih pjesama što si slušao.
A tražio sam tu nema je mesećini
Kako nema?HuX je napisao/la:
Jesam jesam
ma znam, nikako ju ne mogu nac :S
Bečki Kongres je napisao/la:Kako nema?HuX je napisao/la:
Jesam jesam
ma znam, nikako ju ne mogu nac :S
[youtube][/youtube]
A evo i jedna gdje nije "live"
[youtube][/youtube]
Vrlo, vrlo moguce, da nije uradjenBečki Kongres je napisao/la:Aaaaaa
Oprosti, vidjeh gore naziv pjesme pa pomislih da ovu tražite.
A, kada je ta "Hey little girl" u pitanju, nema videa, ali nisam siguran ni da je urađen spot za tu pjesmu(ispravi me ako griješim).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.