Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Yebe mi se kako komentarišu pravo da vam kažem, bitan mi je prenos a i vala ne zamjeram im što su onako opušteni.. Eto svi ti što na fb prozivaju atletičarski magovi, a danas ima bila prva trka koju su u životu odgledali izuzev par puta furke na Bolta, kao i ja.
Da su doveli kakvog suhog profesionalca bilo bi "Gledaj ovog, uđe čovjek u finale a on k'o da dženazu prenosi"
Da su doveli kakvog suhog profesionalca bilo bi "Gledaj ovog, uđe čovjek u finale a on k'o da dženazu prenosi"
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- alan_kardec
- Kontakt:
Niko njih ne proziva niti se smatra atletičarskim magom, raji smiješno dugogodišnje fudbalske komentatore slušati kako pokušavaju komentarisati, recimo, 110 metara sa preponama ili bacanje kladiva. Trude se oni, ali trapavo to izgleda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vecini raje su ok Baho i Marjan(barem po fb kom.) ne znam koji djavo ovdje ga napadate.
Bahina fonetika glasa moze kompenzirati njegovo (ne)znanje o atletici , slabo koga zanimaju ti podaci,a i oni su se potrudili saznati nesto nije da nisu.
Bahina fonetika glasa moze kompenzirati njegovo (ne)znanje o atletici , slabo koga zanimaju ti podaci,a i oni su se potrudili saznati nesto nije da nisu.
Re: AW: Sportski komentatori
Goalgetter je napisao/la:Zar Baho nije donedavno javno pljuvao na Marjana i njegov stil komentarisanja tekmi, i evo ih sada zajedno komentarisu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jasta je
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma hajde ba , koliko smo i mi svi puta nesto rekli pa popljuvali sve to. Pogledajte svako svoje komentare ,kako se stavovi mijenjaju.filip13 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Zar Baho nije donedavno javno pljuvao na Marjana i njegov stil komentarisanja tekmi, i evo ih sada zajedno komentarisu.
jasta je
BosnaE
nije da nije u pravu ali znajući njega to nije rečeno iz sportskih već čisto političkih uvjerenjaakisarajevo92 je napisao/la:Slusam Koraca na RTS-u, koji kralj
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- FranckRibery
- Kontakt:
a da vidis tek hrvatskog komentatora je ovaj prijenos radioKopLfc je napisao/la:Srpski omentator na SK 2.
Gijon-Real,odlicno prenosi,ima nakav dobar glas![]()
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Al, pazi. Da nema Amela Tuke, tj da ne nastupa na prvenstvu, Face TV ne bi ni pomislio da otkupi isto. Oni konstantno igraju na tu kartu patriotizma, i pokusavaju se ukljuciti u dogadjaje u kojima neko predstavlja BiH. S druge strane, u nas je procenat atletske publike otprilike 1%, dakle ta manjina gleda radi atletike, a ostatak radi Tuke. I u takvoj situaciji, a posebno kad se radi o komercijalnoj televiziji, naravno da je popularnije naci nekog ko pravi show, nego nekog ko profesionalno prenosi! Kad sam vidio sta ona budala radi na srbijanskoj drzavnoj televiziji, onda ova dvojica mogu sta hoce na yebenom Faceu. Ovaj trend nezadovoljstva Bahom tesko da mogu razumjeti. Mojoj generaciji on je najbolji komentator (istina, fudbala) koji ce se ikada pojaviti. Yebo ih atletika.alan_kardec je napisao/la:Ali zar nije bilo bolje da im je gazda honorarno unajmio nekog sportskog novinara, ili nekog atletskog trenera ili bilo koga ko se razumije u atletiku, ko je atletski pismen, dati mu, lupam, 50-100 maraka po danu, neka i ove dvojice sa tim stručnjakom nek i oni nešto komentarišu (onaj dio želje, čestitke i pozdravi), da taj prenos i komentar liči na nešto, ovako ova dvojica samo brukaju sebe i tv kuću za koju rade. Stigli su i do fb, a kad stigneš do tamo, kad te tamo raja počne da pere, znaš koliko je sati.
Ovako ko što ovi komentarišu, komotno može svako od nas.
p.s.
A gazda im je čisti genijalac. Dva najpopularnija bh komentatora, obojici specijalnost fudbal (dobro ajde Baho je nekad davno komentarisao i košarkašku reprezentaciju), gazda ih upari (ok ako je u pitanju fudbal, reprezentacija...) i to da mu komentarišu atletiku![]()
![]()
- Gabon
- Kontakt:
Jesi ti slusao njega...newton_heath_lyr je napisao/la:Ma hajde ba , koliko smo i mi svi puta nesto rekli pa popljuvali sve to. Pogledajte svako svoje komentare ,kako se stavovi mijenjaju.filip13 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Zar Baho nije donedavno javno pljuvao na Marjana i njegov stil komentarisanja tekmi, i evo ih sada zajedno komentarisu.
jasta je
Inace Baho bi gowno pojeo

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- alan_kardec
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Al, pazi. Da nema Amela Tuke, tj da ne nastupa na prvenstvu, Face TV ne bi ni pomislio da otkupi isto. Oni konstantno igraju na tu kartu patriotizma, i pokusavaju se ukljuciti u dogadjaje u kojima neko predstavlja BiH. S druge strane, u nas je procenat atletske publike otprilike 1%, dakle ta manjina gleda radi atletike, a ostatak radi Tuke. I u takvoj situaciji, a posebno kad se radi o komercijalnoj televiziji, naravno da je popularnije naci nekog ko pravi show, nego nekog ko profesionalno prenosi! Kad sam vidio sta ona budala radi na srbijanskoj drzavnoj televiziji, onda ova dvojica mogu sta hoce na yebenom Faceu. Ovaj trend nezadovoljstva Bahom tesko da mogu razumjeti. Mojoj generaciji on je najbolji komentator (istina, fudbala) koji ce se ikada pojaviti. Yebo ih atletika.
Ajd recimo da dvije trećine ljudi prate svjetsko u atletici samo zbog Tuke, ostatak zato što voli atletiku. Apsolutno podržavam što se prenosi, makar i samo zbog njega, jer ovo što on radi zadnjih mjeseci je veliki uspjeh za sport u ovoj zemlji, ali Tuka će na prvenstvu odraditi dvije, tri, četiri trke i tu se priča završava. Osim njega i njegove discipline tu je još, desetak, petnaest disciplina plus kvalifikacije. Eto nek njih dvojica, onako navijački, rade prenose Tukinih trka, ali šta sa ostatkom takmičenja? Da zbog tri trke čitavo prvenstvo prenose dvojica laika...
Što se tiče tog posljednjeg dijela vezanog za Baha, skroz se slažem, to sam i pisao ovdje par puta, on je za mene najbolji fudbalski bh komentator (a i nije mu konkurencija nešto jaka), uz njegove prenose najrazličitijih fudbalskih takmičenja sam odrastao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pratila se atletika prije itekako. Pogotovo dok je BHT prenosio Zlatnu ligu, SP, EP... Kraljica sportova je vazda bila zanimljiva, samo jbga ovo danas je neko čudno vrijeme, neki su lijeni, nekima nedostaje vremena i tako... 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- alan_kardec
- Kontakt:
Marjan ne prestaje da se smije 

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ljudi koji inace prate atletiku bi se vjerovatno svakako snasli i bez Face TV-a. Mene nervira sto su se ti ljudi sad 'prikljucili' na TV i pljuju po komentatorima, a prenose imaju i na drugim kanalima sa 'profesionacima'.alan_kardec je napisao/la:
Ajd recimo da dvije trećine ljudi prate svjetsko u atletici samo zbog Tuke, ostatak zato što voli atletiku. Apsolutno podržavam što se prenosi, makar i samo zbog njega, jer ovo što on radi zadnjih mjeseci je veliki uspjeh za sport u ovoj zemlji, ali Tuka će na prvenstvu odraditi dvije, tri, četiri trke i tu se priča završava. Osim njega i njegove discipline tu je još, desetak, petnaest disciplina plus kvalifikacije. Eto nek njih dvojica, onako navijački, rade prenose Tukinih trka, ali šta sa ostatkom takmičenja? Da zbog tri trke čitavo prvenstvo prenose dvojica laika...
Što se tiče tog posljednjeg dijela vezanog za Baha, skroz se slažem, to sam i pisao ovdje par puta, on je za mene najbolji fudbalski bh komentator (a i nije mu konkurencija nešto jaka), uz njegove prenose najrazličitijih fudbalskih takmičenja sam odrastao.
Ovo sa Bahom mi je zaista nidje veze. Ljudima kao isao na zivce sto se ukljucio u proslavu zlata kosarkasa, a ja garantujem glavom da bi pred Vjecnom bilo 3 puta manje raje da nije bilo onakvog njegovog prenosa i poziva da se pozdrave momci. A bilo bi 10 puta manje da Face TV nije otkupio prava na zavrsnicu.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Tako je. Ljudi gledaju FACEW TV da bi kritikovali a ne da bi sta vidjeli. Imate HRT, RTS, ES i gledajte . FACE TV hvala na prenosima ,ne samo atletike.
BosnaE
- ASD
- Kontakt:
Ko je ovaj sa Koracem na RTS-u?
- Gabon
- Kontakt:
Na cemu je onalan_kardec je napisao/la:Marjan ne prestaje da se smije

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Do skora sam ga i mogao ponekad slusat uz utakmice, al ovo brate
ovo je dno dna, i stvarno sta li covjek dimi pa ne prestaje da se kesla 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
newton_heath_lyr je napisao/la:Tako je. Ljudi gledaju FACEW TV da bi kritikovali a ne da bi sta vidjeli. Imate HRT, RTS, ES i gledajte . FACE TV hvala na prenosima ,ne samo atletike.

Radoslav Rale Simic.ASD je napisao/la:Ko je ovaj sa Koracem na RTS-u?
Ubedljivo najbolji komentator za atletiku i plivanje na ovim prostorima. Ali, shteta je shto ga uvek upare sa Koracem, koji usere sve i 1 prenos koji radi.

Danas Korac nakon Perkovickinog srebra reche neshto tipa: Zvali me iz "Avaza" da me pitaju hocu li navijati za Amela Tuku.... Rekao sam im da hocu, kao shto sam navijao i za Sandru, Asmira, Ivanu...nismo mi kao neki drugi, kojima smeta tudja nacionalnost...

sem ako taj nije amerikanacMaGiCa je napisao/la:Radoslav Rale Simic.ASD je napisao/la:Ko je ovaj sa Koracem na RTS-u?
Ubedljivo najbolji komentator za atletiku i plivanje na ovim prostorima. Ali, shteta je shto ga uvek upare sa Koracem, koji usere sve i 1 prenos koji radi.![]()
Danas Korac nakon Perkovickinog srebra reche neshto tipa: Zvali me iz "Avaza" da me pitaju hocu li navijati za Amela Tuku.... Rekao sam im da hocu, kao shto sam navijao i za Sandru, Asmira, Ivanu...nismo mi kao neki drugi, kojima smeta tudja nacionalnost...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.