Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
El Matador mozda nece ni igrati.silenT. je napisao/la:FORZA NAPOLI
igro sam x2, nemogu past"el Matador" će to riješit
da da, seici, pare, uspjesi , padovi, odlaze i dolaze, al smek i ljepota cijele price ,velika istorija ostaje, tako da calcio mi se ne moze poredit ni s jednom ligom, jer je toliko raznolikosti, pogledas geografsku mapu Italije i sve ti jasno sta je sve tu "udrobljeno" a s time i prelijepoamell je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma kada bi u calciu igrali samo massimo moratti.silvio berlusconi,adriano faliani,zamparini,lotito i kada bi oni nosali dresove i kopacke a na golu stajala rosela sensi te joj oni svi pucali ja bi opet gledao samo serie a,za razliku od onih umjetnih engleza i svaba cije klubove i neznam nabrojat calcio je zacinjen svim smjesama i zacinima sto ga cini zanimljivim i uvjek ce se reci da serie a ima ono nesto sto drugi nemaju,a pitanje je vremena kada ce se stvari u evropiponovo okrenuti i stvari vratiti na pravo mjesto kaki i treba da bude,a to je serie a najjjaca i najzanimljivija liga na svjetu sto ona i jest bila zadnjih 50 giodina,liga koja ima šmek
Losu rakiju pijes. Nije dobro po zdravlje.Puma je napisao/la:Calcio je mrtav, a i moje pracenje fudbala/nogometa je zavrseno.
MaGiCa je napisao/la:Losu rakiju pijes. Nije dobro po zdravlje.Puma je napisao/la:Calcio je mrtav, a i moje pracenje fudbala/nogometa je zavrseno.![]()
Nije isto sa ili bez nevjernika.
upravo to, time bi izgubio to sto calcio ima i zbog cega ga ja jedan lik iz Bosne a i recimo tona Japanaca voli,uvijek je italijanska liga bila specificna, zato je i mnogima cudno kako mi ,neki, mozemo da gledamo tu ligu a onakvi stadioni, onakva taktika ,onakve scene po tribina i tako to, cude se, eee pa trebaju se zapitat sto nas ta "krs" liga toliko privlacimeskalin je napisao/la:Calcio kad bi privatizirao klubove dopustio stranicima da ih kupe opet bi bila najjaca liga, ali bi time izgubio talijnaski stih jbg slicno ko Liverpool, Manchester i slicni timovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.