AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zna se čija zapovijed je to bila. Gale dok je imao bilo kakav budžet čuda je činio.
Il Club più titolato al mondo!
Činio bih i ja čuda sa dobrim budžetom, u klubu koji je imao reputaciju kao jedan od najboljih na svijetu. Kad se trebalo pokazati u najgorim momentima, tip je dovodio potrošene mediokritete i puštao ih za džabe raskidom ugovora.
Koliko god da je Berla kriv što je zavrnuo pipu, toliko je i ovaj uveliko što nije pametnije raspolagao ograničenim budžetom. Mogli smo se npr. okrenuti dovođenju mladih talenata, koji bi poslije bili prodavani za velike cifre ili nešto na taj fazon (s obzirom da se palo na niske grane, pa da se na taj način klub održi na životu), a ne da još dodatno uništi klub svojim lošim poslovanjem i gomilanjem propaliteta koji su sisali novac sa platne liste.
Bila je ona jedna godina gdje je Berla došao do nekih para, pa ih je spičkao na govedo i Luiz Adriana iako nam je napadač bio najmanji problem. Onih stotinjak miliona, kao da ih je u blato bacio.
Hvala im za ono što su prije radili, ali ne mogu zažmiriti na činjenicu da su opet uništili klub do temelja.
Koliko god da je Berla kriv što je zavrnuo pipu, toliko je i ovaj uveliko što nije pametnije raspolagao ograničenim budžetom. Mogli smo se npr. okrenuti dovođenju mladih talenata, koji bi poslije bili prodavani za velike cifre ili nešto na taj fazon (s obzirom da se palo na niske grane, pa da se na taj način klub održi na životu), a ne da još dodatno uništi klub svojim lošim poslovanjem i gomilanjem propaliteta koji su sisali novac sa platne liste.
Bila je ona jedna godina gdje je Berla došao do nekih para, pa ih je spičkao na govedo i Luiz Adriana iako nam je napadač bio najmanji problem. Onih stotinjak miliona, kao da ih je u blato bacio.
Hvala im za ono što su prije radili, ali ne mogu zažmiriti na činjenicu da su opet uništili klub do temelja.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 31 okt 2019, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Bakaye, Acerbi, Constant, Matri, Muntari, Essien, Didac, Senderos i još mali milion amatera koje je dovodio dugi niz godina. Pata i Silvu ne bi doveo da nije bilo Leonarda.
Nemoj da te Chini čuje za Acerbija. :kafa
Nismo ni svjesni kakva je to genijalna kupovina bila.
Nismo ni svjesni kakva je to genijalna kupovina bila.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Uz Ericsena i Teveza bi danas sve drugacije bilo, da ne kazem za Aubameyanga da se imalo sluha pa na kakvu pozajmicu ga se poslalo.
A vala dobro su nam ucerali i sa trampom Bonuci-Caldara, da smo barem uzeli kintu za ovog prvom umjesto trampe. A ne pamtim kad smo zadnji put i Interu nesto uzeli pa da postane zvijezda kod nas. Ocekivao sam Icardija, ali ni tu posudbu nisu znali isposlovati, a ubica momak. Piatek ispada smijesan pored takvog napadaca.
Bilo i proslo, uceraj im. Sad nam je Suso najveca zvijezda koju ne mozemo prodati ni kinezima j3bote.
A vala dobro su nam ucerali i sa trampom Bonuci-Caldara, da smo barem uzeli kintu za ovog prvom umjesto trampe. A ne pamtim kad smo zadnji put i Interu nesto uzeli pa da postane zvijezda kod nas. Ocekivao sam Icardija, ali ni tu posudbu nisu znali isposlovati, a ubica momak. Piatek ispada smijesan pored takvog napadaca.
Bilo i proslo, uceraj im. Sad nam je Suso najveca zvijezda koju ne mozemo prodati ni kinezima j3bote.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 31 okt 2019, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nisam ja ni rekao da nije Gale imao pogrešnih poteza, samo sam htio reći da je za ove amatere Adriano Galiani lično 

Il Club più titolato al mondo!
jel neko rekao "acerbi" :hmmmm:
- Fantasista
- Kontakt:
To je druga stvar što je kod nas Acerbi odron bio.
Kad se sjetim Ericsen za 12M u Tott. ode
Platiše Matria 12M a juve za te pare dovede Teveza
Koji genijalci
Kad se sjetim Ericsen za 12M u Tott. ode

Platiše Matria 12M a juve za te pare dovede Teveza
Koji genijalci

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bennacer,Kessie i Paqueta sredina.
Hakan,Castillejo i Piatek u napadu.
Duarte na beku.
Hakan,Castillejo i Piatek u napadu.
Duarte na beku.
Pristojna postava, dobro što su mu trebale samo 2 utakmice da prepozna nedostatke tima.

A u tih 17 utakmica se mogu na prste jedne ruke izbrojati golovi i asisti.Suso starts from the bench for Milan for the first time after 17 games in a row where he played as a starter.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Duarte na beku? wtf, ovo mi lici na 3CB, a Theo i Samu kao ofanzivni bekovi.
Leao je trebao veceras uz Piateka biti, da ga hrani loptama i probija po toj lijevoj strani uz Thea.
Volio bih vidjeti njih dvojicu kao CF i SS, iza njih Hakan sa slobodom kretanja kao u zadnje 2 utakmice, a u sredini ova trojica Kessie-Benacer-Paqueta(Krunic).
Leao je trebao veceras uz Piateka biti, da ga hrani loptama i probija po toj lijevoj strani uz Thea.
Volio bih vidjeti njih dvojicu kao CF i SS, iza njih Hakan sa slobodom kretanja kao u zadnje 2 utakmice, a u sredini ova trojica Kessie-Benacer-Paqueta(Krunic).
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Ono kad skontaš da dva beka nemaju gram mozga i guraš klasičnog stopera na desnog beka. Neće ovo na dobro izać.
Kad je već izbacio Susa mogao je krenuti sa Paquetom iza Lea i Piateka.
Kad je već izbacio Susa mogao je krenuti sa Paquetom iza Lea i Piateka.
-
- Kontakt:
Sad ako pobijedimo veliki Spal, odmah će biti evo postava se promijenila i odmah dobili...

Promijenio čovjek ekipu, odmara ove bolje igrače za derbije koje su pred nama, a protiv Spala možemo i mi sa foruma igrati...

Promijenio čovjek ekipu, odmara ove bolje igrače za derbije koje su pred nama, a protiv Spala možemo i mi sa foruma igrati...

I ja sam za to da se opet proba 4312 jer je ova ekipa projektovana za tu formaciju. Sa tom formacijom su svi na svojim primarnim pozicijama, a i imaš svih 11 najjačih igrača na terenu koje u ovom momentu možemo izvesti.
Ovako opet bode u oči par igrača na terenu, a Leao npr. ostao na klupi.
Ili bar neku vrstu 3412, umjesto što se gura Duarte na beka.
Ali dobro, bitno da su se Suso i Biglia izbacili iz tima, idemo korak po korak.
Ali dobro, bitno da su se Suso i Biglia izbacili iz tima, idemo korak po korak.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Jesi naučio šta je kardan?rope11 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 20:18I ja sam za to da se opet proba 4312 jer je ova ekipa projektovana za tu formaciju. Sa tom formacijom su svi na svojim primarnim pozicijama, a i imaš svih 11 najjačih igrača na terenu koje u ovom momentu možemo izvesti.
Ali dobro, bitno da su se Suso i Biglia izbacili iz tima, idemo korak po korak.![]()

Jesam, Biglia i Suso su kardani. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
- Fantasista
- Kontakt:
Samo ću vam reć da postoji i glava kardana 

- Beduin
- Kontakt:
Steta sto Krunic ne igra veceras umjesto Kessia, kad vec imas Benacera nazad. On i Paqueta mi ne izgleda losa mogucnost.
075 ❤
075 ❤
As amo jos da je Kessia izbacio i ubacio bilo koga, eto Krunica ili Rebica da je gurno gore a Hakana u sredinu, al dobro krenuo je mijenjati sto je pozitivno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.