Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Neutral je napisao/la:Smijeh nakon Nigerije se ne može zaboraviti, zgadio mi je fudbal. Da se može vratiti, sigurno to ne bi uradio. Ljudi su palili njegov dres nakon utakmice![]()
![]()
A sad kao nije?Neutral je napisao/la:Znam, no ja pamtim Edina, valjda što nam je tada bio glavni igrač, lider, ma sve na terenu.
Ne, nakon SP imamo novog lidera, alfa i omega u našem timu, naš novi Miske. Nisu mu priznali gol vs Grčke, šteta.Rokoko87 je napisao/la:A sad kao nije?Neutral je napisao/la:Znam, no ja pamtim Edina, valjda što nam je tada bio glavni igrač, lider, ma sve na terenu.
Dres ti ne gine.Neutral je napisao/la:Ne, nakon SP imamo novog lidera, alfa i omega u našem timu, naš novi Miske. Nisu mu priznali gol vs Grčke, šteta.Rokoko87 je napisao/la:A sad kao nije?Neutral je napisao/la:Znam, no ja pamtim Edina, valjda što nam je tada bio glavni igrač, lider, ma sve na terenu.
Onanišite i vi na Jasmina Horića.Neutral je napisao/la:uvijek su željini navijaci bili poznati po onanisanju na svoje bivše igrače, isto kao što su navijači sarajeva onanisali na safeta dok je vodio repku
fala za dres :*
Onanisati na Edina trebaju svi, ne samo navijači najtrofejnijeg kluba i kluba koji je, poslije igrača iz dijaspore, dao najviše reprezentativaca.Neutral je napisao/la:uvijek su željini navijaci bili poznati po onanisanju na svoje bivše igrače, isto kao što su navijači sarajeva onanisali na safeta dok je vodio repku
fala za dres :*
Obojica su igracine svjetske klase - samo sto je Dzeko alfa i omega u reprezentaciji. Sto ne umanjuje ni ucinak ni vaznost Pjanica, njih dvojica su igraci bez kojih ova repka ne bi funkcionisala, ali ipak je Edin glavni igrac reprezentacije, ubjedljivo. Godinama je nosi svojim golovima i zalaganjem na terenu - a nije ni razocarao kao kapiten.Neutral je napisao/la: Džeko je igračina svjetske klase, ali alfa i omega BiH repke je Miralem Pjanić, da je ponikao u Želji onda bi i ti to vidio, jer kralju, za razliku od tebe sam objektivan.
Pa više si ti tamo od meneMocMahale444 je napisao/la:Neutral alfa omega Pjanic kazes![]()
Idi na temu muzike, dobro je admin napisao ti i sport kao nebo i zemlja.
Naš alfica
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Normus90, Proximic i 24 gosta.