Dortmund nam je uveliko pomogao. Prvo jer je transfer riješen ovako rano, što podrazumjeva da Liverpool ima dosta vremena da obezbjedi neke druge igrače. Drugo, bilo bi jako glupo od Liverpoola da iskešira 25 miliona za jednog igrača kada ima još dosta rupa koje treba popuniti. Te rupe se non stop spominju a ništa se ne radi da se one zakrpe. Treće, prevelik je rizik dato tolike pare za igrača koji je imao tek jednu sezonu dobru iza sebe. Dortmund može rizikovati, jer ovaj transfer plaća Bayern, dok Liverpool nema pravo na kiks ako uopće misli biti među šest najboljih u Premiershipu.fsdghdsfs je napisao/la:E jbg .Henderson je napisao/la:Sky sport Germany: Dortmund dogovorio transfer Hene, hvala Bogu da je i to gotovo.![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
A pisalo se da je Heno pred potpisom i da su tu ostale neke sitnice samo . Jbg ja mislim da je Heno bolji igrac od Eriksena . Kazem moje misljenje . 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Nevjerovatno kakvog igraca smo ispustili, a nismo u situaciji da to radimo, jer kako god okrenes sastav Liverpoola i skontas da Lucas igra to znaci da smo u minusu prije svake utakmice.
Bas steta..covjek duze vremena ubija u shakhtaru i ove sezone je pokaz'o da moze bez problema igrati i na najvisem nivou(chelsea, juve LP) a relativno je mlad. Ako nista ode u BVB koji mi je i vise nego simpatican klub.fsdghdsfs je napisao/la:E jbg .Henderson je napisao/la:Sky sport Germany: Dortmund dogovorio transfer Hene, hvala Bogu da je i to gotovo.![]()
Bas me zanima kojeg ce sad igraca "napast" Rodgers. Moze rizikovat' sa mladim i nedokazanim na visem nivou(Eriksen) il' ce ic' na neku provjerenu varijantu(u ovom trenutku pored Hene mi nijedan igrac ne moze naumpast'..)
Konačno da si napisao nešto u čime se slažem sa tobom. Svaka čast. 25 miliona dati za ovakvog igrača je prava kocka,pogotovo jer je Liverpul jako nestabilan klub u posljednje vrijemeHenderson je napisao/la:Dortmund nam je uveliko pomogao. Prvo jer je transfer riješen ovako rano, što podrazumjeva da Liverpool ima dosta vremena da obezbjedi neke druge igrače. Drugo, bilo bi jako glupo od Liverpoola da iskešira 25 miliona za jednog igrača kada ima još dosta rupa koje treba popuniti. Te rupe se non stop spominju a ništa se ne radi da se one zakrpe. Treće, prevelik je rizik dato tolike pare za igrača koji je imao tek jednu sezonu dobru iza sebe. Dortmund može rizikovati, jer ovaj transfer plaća Bayern, dok Liverpool nema pravo na kiks ako uopće misli biti među šest najboljih u Premiershipu.fsdghdsfs je napisao/la:E jbg .Henderson je napisao/la:Sky sport Germany: Dortmund dogovorio transfer Hene, hvala Bogu da je i to gotovo.![]()
Ja te volim, volim Željo..
Ako ne moze kod nas drago mi je da ode u BVB jer ce perfektno odgovarati njihovoj igri . A momak koji da sa AMF-a 30 golova je dobrodosao uvijek u ovaj klub . Nebi htio da dovedemo Eriksena jer mi se ne sviđa kao igrač ali ako je on najbolja opcija trenutno za sredinu terena onda zasto da ne ,al imamo Stevie , Coutinha , Suareza i sad Aspasa i Alberta po potrebi koji mogu kreirati šansu . Nama je potreban igrač koji će sa sredine terena doprinjeti golovima .
i sta to je sad 100% da ce on u BVB. Pa zelim im sve najgore, prvo su upropastili eriksena sad nam otese Henu

čitam negdje da vam Dzudszak dolazi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hajmo sad svi kolektivno plakati sto je MK otisao u BVB
Ima jos bruku igraca koje mozemo dovesti i za manje pare..Mozda smo mi odustali od MK pa je on odlucio otici u BVB ko ce sad znat citavu situaciju oko tog transfera....
Ganjat Toby & Eriksena i MIRNA BOSNA

Ima jos bruku igraca koje mozemo dovesti i za manje pare..Mozda smo mi odustali od MK pa je on odlucio otici u BVB ko ce sad znat citavu situaciju oko tog transfera....
Ganjat Toby & Eriksena i MIRNA BOSNA

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma nije gotovo još to oko Henrikha i Dortmunda, to je samo još jedna u nizu špekulacija, tako se govorilo i da je dogovoren transfer u Liverpool, pa ništa od toga ne bude. Ja ipak više vjerujem da će doći kod nas i mislim da bi bolje bilo da dovedemo njega nego Eriksena.
- Ponos Torina
- Kontakt:
"Liverpool have made a £12m final offer for Balázs Dzsudzsák. Dzsudzsak was recently in Liverpool, and a publicist for Dynamo Moscow will announce the signing via an official press release in a few days"
In February, Dzsudzsák confirmed that he was block from joining Liverpool during the January transfer window. He told reporters:
"Dinamo didn't let me go, not even to Liverpool. I can't say any more because it is not my position to do so, but it seems that some respectable teams still believe in me. What I couldn't do during the winter transfer window can be done in the summer"
Then, in an interview with Nemzeti Sport soon afterwards, Dynamo Sporting Director Dmitry Galjamin explained why the Russian club blocked the deal:
"Liverpool put in an offer to take Dzsudzsák on loan, but didn't want to buy. Since a loan deal is not an option for us, we immediately closed negotiations"
If Liverpool had decided to buy Dzsudzsák outright then it looks a deal could've been concluded. However, given the fact he cost €19m only a year ago - a deal that made Dzsudzsák the most expensive Hungarian footballer in the history of the game - it's hardly surprising that Dynamo told the Reds to stuff it.
I don't get the feeling that Dzsudzsák is a priority target for Liverpool. All clubs have first choice targets, and failsafe options, and to me, this (potential) deal feels like a back-up plan, possible for Henrikh Mkhitaryan, whose protracted transfer situation continues to cause problems for LFC.
Having said that, LFC previously tried to sign Dzudszak, so perhaps he is a priority for Rodgers, and perhaps the boss plans to sign Mkhitaryan AND Dzudsak...?
In February, Dzsudzsák confirmed that he was block from joining Liverpool during the January transfer window. He told reporters:
"Dinamo didn't let me go, not even to Liverpool. I can't say any more because it is not my position to do so, but it seems that some respectable teams still believe in me. What I couldn't do during the winter transfer window can be done in the summer"
Then, in an interview with Nemzeti Sport soon afterwards, Dynamo Sporting Director Dmitry Galjamin explained why the Russian club blocked the deal:
"Liverpool put in an offer to take Dzsudzsák on loan, but didn't want to buy. Since a loan deal is not an option for us, we immediately closed negotiations"
If Liverpool had decided to buy Dzsudzsák outright then it looks a deal could've been concluded. However, given the fact he cost €19m only a year ago - a deal that made Dzsudzsák the most expensive Hungarian footballer in the history of the game - it's hardly surprising that Dynamo told the Reds to stuff it.
I don't get the feeling that Dzsudzsák is a priority target for Liverpool. All clubs have first choice targets, and failsafe options, and to me, this (potential) deal feels like a back-up plan, possible for Henrikh Mkhitaryan, whose protracted transfer situation continues to cause problems for LFC.
Having said that, LFC previously tried to sign Dzudszak, so perhaps he is a priority for Rodgers, and perhaps the boss plans to sign Mkhitaryan AND Dzudsak...?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Liverpool priznao poraz, Mkhitaryan u Dortmundu. Nevjerovatno.
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Godine neigranja u CL uzimaju danak, sad se dešava da svaki iole kvalitetan igrač odbija Liverpool.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
jos se cude ljudi pa dortmund je po svemu ispred nas i normalno da ce svaki ambiciozan igrac izabrati prije njih nego nas. na zalost za nas su aspas ili neki nedokazani potencijali jedine realne mete ili stari potroseni igraci kao kolo toure 

You are someone else I am still right here
Jones ---> Sigurdson ---> Dempsey ---> Henrikh ko li je sledeći
.

i nakon svega ovoga dovest cemo Dzsudzsák-a
. Idi suarez, bolje ti je. Nema ovdje napretka jedino nekom srecom da udjemo u TOP4
YNWA

YNWA
Polako, sta vam je, pa nije zadnji igrac na svijetu, htio je u dortmund I sretno mu, Liverpool je uradio sve sto je trebalo al kad nece onda nece, treba sacekati da vidimo u sljedecih par dana kome ce se nasi okrenut, vjerovatno Eriksen ili ce mozda ponovo pokusat dovest Papu sad kad od Hene nema nista.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Eto kao Sigurdson i Dempsey su se pokazali kao strasna pojacanja bas smo nesto propustili
Dzsudzsák je igrao strasno u Holandiji sigurno je da nije na najvecem nivou igrao zadnje 2 godine ali ako dodje sigurno ce pomoci dosta ekipi....

Dzsudzsák je igrao strasno u Holandiji sigurno je da nije na najvecem nivou igrao zadnje 2 godine ali ako dodje sigurno ce pomoci dosta ekipi....
Otvoren put za dovodjenje Tobya i Eriksena (dvije muhe jednim udarcem)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije u tome poenta dušice, već da Liverpool u nekoliko navrata pokazuje nemoć da dovede ciljane igrače i iste gubi pred pragom, prvo od Uniteda (očekivano)a onda u dva navrata od Totenhema .Eto kao Sigurdson i Dempsey su se pokazali kao strasna pojacanja bas smo nesto propustili
Mozda Eriksen dođe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.