Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Adnire imaš li nekih prijedloga za hendikepe? igram sistem a ti si poznat da uvijek padaš na jednom, pa rekoh past cu i ja taj jedan a proći ostale 

- Titova-Juga
- Kontakt:
(SportPlus)
Austria - Dinamo 2
Paok - Schalke 2 (prolaz)
Arsenal - Fenerbahce 2,5+
Haas - Mathieu +31,5
kvota: 14.41
Austria - Dinamo 2
Paok - Schalke 2 (prolaz)
Arsenal - Fenerbahce 2,5+
Haas - Mathieu +31,5
kvota: 14.41
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:ja smješnih kvota na ovom tenisu pa to nije normalno. nekad se moglo izabrati 15-20 "zicera" i imati kvotu 20-30, a sada nemaš ni 5 kvotu
stvarno je smijesno ovo, jbt prije jedva cekam grand slam uvijek se mogla dobit neka lova a ovo sad stvarno ne znam sta je s kvotama npr evo gledam par od juce pospisil- silva kvota 1.10 sve ti je jasno
Ne kontam brate, stvarno ne kontam! Dao bih ruku u vatru da nisi gledao prvu utakmicu?!?Titova-Juga je napisao/la: Austria - Dinamo 2
Austrija beč je na momente izgledala tako moćno da sam mislio kako gledam top europsku momčad.
Trener Bjelica ih je poslagao tako da se mane, kojih sigurno imaju, teško i nikako uočavaju.. Od golmana do centarfora, svaki igrač obavlja svoju zadaću. Pogotovo me se dojmio desni vezni koji je izbacivao igrače Dinama kao da se bori s čunjevima na treningu.. Ne treba ni spominjati da je 5 min nakon utakmice Dinamov trener dobio otkaz, tako da putuju u Austriju praktički bez mentora..
Naravno, postoji i druga strana priče, Mamić je igračima obećao 2 milijuna eura premije (svakom po 65 000) ako izbore ligu prvaka, što ne sumnjam da će bit ogroman poticaj i većini će dat krila, pošto su obični plaćenici, a ne nogometaši.
Mada i dalje stojim pri tome da je stavljanje love na Dinamo, jednako bacanju istih u smeće. Prošlu utakmicu sam bez razmišljanja odigrao Austriju na kvotu 5,50 (ako treba dokaz, mogu i slikat, listić je još tu negdje) Ovu nisam jednako uvjeren da će dobit, al na kvotu 2,60 također ću ih stavit jer mislim da su kvalitetnija momčad i Dinamo ako i zabije večeras, teško će do pobjede!
Austrija Beč - Dinamo Zagreb 1 @2,60
U desetom selu živi Antuntun!
- Titova-Juga
- Kontakt:
bevanda4 je napisao/la:Ne kontam brate, stvarno ne kontam! Dao bih ruku u vatru da nisi gledao prvu utakmicu?!?Titova-Juga je napisao/la: Austria - Dinamo 2
Austrija beč je na momente izgledala tako moćno da sam mislio kako gledam top europsku momčad.
Trener Bjelica ih je poslagao tako da se mane, kojih sigurno imaju, teško i nikako uočavaju.. Od golmana do centarfora, svaki igrač obavlja svoju zadaću. Pogotovo me se dojmio desni vezni koji je izbacivao igrače Dinama kao da se bori s čunjevima na treningu.. Ne treba ni spominjati da je 5 min nakon utakmice Dinamov trener dobio otkaz, tako da putuju u Austriju praktički bez mentora..
Naravno, postoji i druga strana priče, Mamić je igračima obećao 2 milijuna eura premije (svakom po 65 000) ako izbore ligu prvaka, što ne sumnjam da će bit ogroman poticaj i većini će dat krila, pošto su obični plaćenici, a ne nogometaši.
Mada i dalje stojim pri tome da je stavljanje love na Dinamo, jednako bacanju istih u smeće. Prošlu utakmicu sam bez razmišljanja odigrao Austriju na kvotu 5,50 (ako treba dokaz, mogu i slikat, listić je još tu negdje) Ovu nisam jednako uvjeren da će dobit, al na kvotu 2,60 također ću ih stavit jer mislim da su kvalitetnija momčad i Dinamo ako i zabije večeras, teško će do pobjede!
Austrija Beč - Dinamo Zagreb 1 @2,60
Naravno da sam gledao kao i svaku Dinamovu EU utakmicu od 1992-e pa na 'vamo.
Dinamo je odigrao najlošiju utakmicu u sezoni a Austriji je sredinom drugog poluvremena do kraja utakmice sve polazilo za nogom. Prvi gol, definitivna greška lošeg Zelenike (ni sam Kljuno ne zna zašto je ovome dao priliku). Ustvari on je samo glup i nije trenerski kalibar. Drago mi je da se desio ovaj poraz iz više razloga. Prvi od njih je svakako odlazak K_určića. Druga stvar, s ovom ekipom i dolaskom jednog provjerenog trenera u vidu Vahe ili pak onog mladog iz Ludogoretsa, Dinamo i u Europa Ligi ima velike šanse da uzmu dosta bodova i nabiju kvotu. Kakav mentor ? Kljuno ?

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nije K.urcic mentor, al bolje i on nego mamićev bracoTitova-Juga je napisao/la: Naravno da sam gledao kao i svaku Dinamovu EU utakmicu od 1992-e pa na 'vamo.
Dinamo je odigrao najlošiju utakmicu u sezoni a Austriji je sredinom drugog poluvremena do kraja utakmice sve polazilo za nogom. Prvi gol, definitivna greška lošeg Zelenike (ni sam Kljuno ne zna zašto je ovome dao priliku). Ustvari on je samo glup i nije trenerski kalibar. Drago mi je da se desio ovaj poraz iz više razloga. Prvi od njih je svakako odlazak K_určića. Druga stvar, s ovom ekipom i dolaskom jednog provjerenog trenera u vidu Vahe ili pak onog mladog iz Ludogoretsa, Dinamo i u Europa Ligi ima velike šanse da uzmu dosta bodova i nabiju kvotu. Kakav mentor ? Kljuno ?Uostalom, ionako nikada ne stavljam više od 3-4 km na listić gdje ima previše parova nogometa, jer je to ravno samoubistvu.

U desetom selu živi Antuntun!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Uglavnom, biće kiša golova
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Austria-Dinamo odigrati 2, isplatiće se
Ja te volim, volim Željo..
LEYTON-HULL (odg i 3 ) - 1 @2
YEOVIL-BIRMINGHAM (odg i 3 ) - 1 @2
DONCASTER-LEEDS (odg i 3 ) - 1 @2
CARLISLE-LEICESTER (odg i 3 ) - 1 @2.05
BRISTOL CITY-CRYSTAL P. (odg i 3 )- 1 @2.05
Ukupno:33,62

YEOVIL-BIRMINGHAM (odg i 3 ) - 1 @2

DONCASTER-LEEDS (odg i 3 ) - 1 @2

CARLISLE-LEICESTER (odg i 3 ) - 1 @2.05

BRISTOL CITY-CRYSTAL P. (odg i 3 )- 1 @2.05

Ukupno:33,62
Zadnja izmjena: miki56, dana/u 28 avg 2013, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
evo nakon dugo vremena i od mene nešto
Legia W. - Steaua VIŠE
Zbroj kornera [10,5]
1,90
u prvoj utakmici je bilo 15 kornera,a oba kluba su u samo vrhu po broju kornera u kvalifikacijama za LP
Legia W. - Steaua VIŠE
Zbroj kornera [10,5]
1,90
u prvoj utakmici je bilo 15 kornera,a oba kluba su u samo vrhu po broju kornera u kvalifikacijama za LP
Dinamo ne daje gol, kvota 3, dosta 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
daje Dinamo minimalno 1 gol,ja igram 2anonimni je napisao/la:Dinamo ne daje gol, kvota 3, dosta

Vidjećemo 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam Dinamu igrao x2. Nesto ne vjerujem da ce izgubiti. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Titova-Juga
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:Dinamo ne daje gol, kvota 3, dosta
Šta mai
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Promasenih tiketa ,eto sta ima 

- sagitarius
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:Vidjećemo
HAHAH, ne daje dinamo gol 1000%

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Đubre mučko mamićevsko, upleo je prste u ovu utakmicu
Šta ste mislili, da je kvota 3 pravo sigurna?

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jozinho je napisao/la:evo nakon dugo vremena i od mene nešto
Legia W. - Steaua VIŠE
Zbroj kornera [10,5]
1,90

- Titova-Juga
- Kontakt:
Samo me Arsenal obori, +3 pa od onoliko prilika moglo je 30 golova past.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.