I da, ne valja robi, ne valja dudic, pa i husref koji bi svakako podijelio navijace je Ancelotti za ovog levata.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo pa branite sad mirvica, aylu i ostale ublehe oko kluba koje ne znaju pravila fudbala i koje je mirza varesanovic ubijedio da je pravi za ovaj poso.
I da, ne valja robi, ne valja dudic, pa i husref koji bi svakako podijelio navijace je Ancelotti za ovog levata.

Ima li i kakav igrac da je 5 godina bez kluba, da i njega udomimo?? Aylah, Mirva, Mirza, Potura, Hadzija! Mi ako se ne ugasimo s ovim ublehama, to je cudo neviđeno sto kaze onaj majmun sto gleda u fildzan nasem krmku!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mirva je uzeo milion na kladari do sad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Koga ce Obuca mutavac da trenira i nauci? Pa nakon ovih sjajnih rezultata dobio bi nogu za sva vremena,za nas su hrvati institucija,kakva drzava takav i sport. Dovedite Stojnica za kondicionog,Muminovica za trenera golmana,Keljmendija neka im dize moral
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Haram im bila svaka marka, ko god ode na tekmu ili u fanshop i da ovim prevarantima i jedan fening je protivnik ovog kluba. Ovo je i definitivno pokušaj rušenja fudbalskog kluba Sarajevo.
JEDINO sto mi je logicno u ovom trenutku da su se Tan i Mirvic na onom sastanku dogovorili da zavrnu pipu, pa su ovom nehljebu ponudili 500 maraka platu, a on jedva docekao. Nista drugo nema logike.
Ko ce ba ovog hadalja slusat od igraca, ko ce ga za ozbiljno uzeti. Lik 4 godine nema posla halooooo.
Ko ce ba ovog hadalja slusat od igraca, ko ce ga za ozbiljno uzeti. Lik 4 godine nema posla halooooo.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- f0rest1946
- Kontakt:
Koji šok ja još uvjek ne mogu da vjerujem.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 12 dec 2022, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema ovo veze s Mirzom, na kraju znam ga i privatno i fakat nemam nista protiv njega. On ce radit kako najbolje zna. Problem je da je sad vise nego evidentno da je nas vrli investitor ubleha kakva se jos nije pojavila u klubskoj istoriji a kandidata za tu vrstu titule je tovar. Sad je valjda svima jasno da je Sarajevo njemu samo alatka za vlastitu promociju i publicitet a da njega fudbal apsolutno ni u putu nije sreo. Kad je mjenjao Sablica a nije mijenjao igrace odmah sam o tome pisao. Od tada je svojim potezima samo potvrdio da s njim klubu napredka nema. Kad za kifle nije bilo, i kad se po gradu skupljalo milju po milju da se ode na gostovanje u predkolima nismo imali ovako lose rezultate niti atmosferu. Jadno je ovo da jadnije ne moze…
Bravo Ismire, Bravo, djeca nam se smiju. Poslije Anele, Ajle, Hadžije ovo je slag na tortu. Otjera frajer hladno i ovo malo raje sto je pratila ove invalide.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Ne treba se zalijetati.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 23:07Samo se ne treba zalijetat sa izborom trenera, a i sa novim igracima. Liga nam počinje negdje februara pa taman pred kraj januara to možemo sve srediti.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jel Almir Turkovic slobodan? Sto sada legende ne psuju i prozivaju kad su rezultati najgori u historiji? Zato jer im je tu bio njihov pulen Duduk pa sad Varesanovic,Obuca i ostale ublehe sad im je srce na mjestu,vazno je Sablica da su razapeli,Vasovskog i svakog sa strane majku vam klosarsku,mahalasku sad necete bojkotovat na terenu jel tako smecari?
- napoleon72
- Kontakt:
Sta kae, da nije bilo Miiirve ne bi bilo ni nas, sudbina Celika.
Bolje obrazli u Kanton kao Celik nego ovako tavorit u elitnom rangu. Yebo li te avion koji te nama dovede.
Bolje obrazli u Kanton kao Celik nego ovako tavorit u elitnom rangu. Yebo li te avion koji te nama dovede.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
HAHAHAHAHAHHAHAA
Povedi nas Ajlaah do 2 lige , aBd.
Povedi nas Ajlaah do 2 lige , aBd.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Grob te jjebo na sta nam klub spade...
Lakse bi mi bilo da smo Osima doveli!

Lakse bi mi bilo da smo Osima doveli!
- SarajevoForza
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: SarajevoForza, dana/u 06 feb 2023, 16:35, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- Evolution87
- Kontakt:
Kad se karte pustaju u prodaju za prvu tekmu? Valja je ugrabit pored 100.000 mirzinih i mladuncetovih navijaca
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!