FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

twisttm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la twisttm87 » 23 jul 2011, 12:49

Bianconeri1988 je napisao/la:Pitarčići, čuvajte se vi da vas Fišek ne proda...Sabotirat će vas :lol: :lol:

Nego zanimljiv članak napisali ovi na službenoj stranici kluba o tome kako smo roknuli Sheriffa :D

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ka ... sheriffa-0

Fakat treba pohvaliti ove momke za službene, u posljednje vrijeme pravo su aktivni i o svemu što nas zanima uglavnom i oni pišu...
nisu to napisali momci sa sluzbene vec vidis na kraju s desne strane da pise da preuzeto sa sx-a :) ali sve u svemu tekst je napisan vrhunski :)

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 23 jul 2011, 12:57

bistrikboy je napisao/la:Onako usput Medunjanin navija za Želju,tako je bar govorio kada je prvi put dosao na okupljanje repke...
Ako voli Željo, sigurno bi i volio zabijati za Želju :lol: :lol:
Jedan het-trik na Koševu u mreži golmana Maccabija od strane Mede bi bio dobar 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jul 2011, 12:57

Onaj ko kaze nije serif neka ekipa ili je djecarac ili nema pojma o nogometu.Isto tako potcjenjivanje ili precjenjivanje makabija nije bas pametno jer niko i ne zna kako ljudi igraju niti ih je gledao.Ono najbitnije mi smo napravili uspjeh u evropi izbacili smo jaceg i bogatijeg od sebe i to ne malo nego 10 puta, sve preko toga je slag na tortu.Nece biti pritiska na igrace, lakse ce igrati jer im niko nece zamjeriti eventualno ispadanje od makabija ali ce im zamjeriti ako ne vide trku i zalaganje kao u ova dva meca protiv serifa a cvrsto vjerujem da ce se Brko potruditi da ih dodatno motivise.
Vjerujem da se i ovaj makabi moze proci uz pomoc nekih pojacanja, ali opet ne vjerujem da ce nasi radi utamice protiv makabija dovesti nekoga a bilo bi dobro.Treba se opet sjetiti da nam serif u dvije utakmice nije dao gol, nisu napravili ni nekih sasi ali se traba i spomenuti da smo imali i kriznih perioda u igri kada je serif preuzimao incijativu.
Po svemu sudeci prva utakmica koja se igra na kosevu je kljucna za nas ne primiti gol i probati zabiti, postavka igre slicno kao protiv serifa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jul 2011, 13:00

bistrikboy je napisao/la:Onako usput Medunjanin navija za Želju,tako je bar govorio kada je prvi put dosao na okupljanje repke...
Navija za nas provjereno :mrgreen:

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 23 jul 2011, 13:03

pile87 je napisao/la:Onaj ko kaze nije serif neka ekipa ili je djecarac ili nema pojma o nogometu.Isto tako potcjenjivanje ili precjenjivanje makabija nije bas pametno jer niko i ne zna kako ljudi igraju niti ih je gledao.Ono najbitnije mi smo napravili uspjeh u evropi izbacili smo jaceg i bogatijeg od sebe i to ne malo nego 10 puta, sve preko toga je slag na tortu.Nece biti pritiska na igrace, lakse ce igrati jer im niko nece zamjeriti eventualno ispadanje od makabija ali ce im zamjeriti ako ne vide trku i zalaganje kao u ova dva meca protiv serifa a cvrsto vjerujem da ce se Brko potruditi da ih dodatno motivise.
Vjerujem da se i ovaj makabi moze proci uz pomoc nekih pojacanja, ali opet ne vjerujem da ce nasi radi utamice protiv makabija dovesti nekoga a bilo bi dobro.Treba se opet sjetiti da nam serif u dvije utakmice nije dao gol, nisu napravili ni nekih sasi ali se traba i spomenuti da smo imali i kriznih perioda u igri kada je serif preuzimao incijativu.
Po svemu sudeci prva utakmica koja se igra na kosevu je kljucna za nas ne primiti gol i probati zabiti, postavka igre slicno kao protiv serifa.
Kao i obično, post je na mjestu. Samo bih reagovao na ovaj budžet koji nije deset puta veći već nevjerovatnih 60 puta! To znači da se mjeri u desetinama miliona eura. Uzgred, mislim da je naš budžet za ovu godinu malo veći od 3 miliona maraka pa ne treba neka velika matematika i pamet da svi shvatimo koliko je ovo zapravo bio velik poduhvat!
Usput, naši odustali od nastupa u Tešnju. Pametno, po mom mišljenju...

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... a-u-tesnju

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 23 jul 2011, 13:07

Samo hrabro od prve minute i srce na teren pa i neka ispadnemo ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 23 jul 2011, 13:10

60x veći budžet :D
Dobro je krenulo, tako je i DZ napravio iskorak pobijedivši jačeg od sebe, Ajaxa, tako ćemo i mi, počelo se s Šerifovcima. Samo sabura, biće svega ako ostane Amar Osim na čelu 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jul 2011, 13:12

partibrejker1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Onaj ko kaze nije serif neka ekipa ili je djecarac ili nema pojma o nogometu.Isto tako potcjenjivanje ili precjenjivanje makabija nije bas pametno jer niko i ne zna kako ljudi igraju niti ih je gledao.Ono najbitnije mi smo napravili uspjeh u evropi izbacili smo jaceg i bogatijeg od sebe i to ne malo nego 10 puta, sve preko toga je slag na tortu.Nece biti pritiska na igrace, lakse ce igrati jer im niko nece zamjeriti eventualno ispadanje od makabija ali ce im zamjeriti ako ne vide trku i zalaganje kao u ova dva meca protiv serifa a cvrsto vjerujem da ce se Brko potruditi da ih dodatno motivise.
Kao i obično, post je na mjestu. Samo bih reagovao na ovaj budžet koji nije deset puta veći već nevjerovatnih 60 puta! To znači da se mjeri u desetinama miliona eura. Uzgred, mislim da je naš budžet za ovu godinu malo veći od 3 miliona maraka pa ne treba neka velika matematika i pamet da svi shvatimo koliko je ovo zapravo bio velik poduhvat!

Ma karikiro sam, ne znam precizno ni koliki je njihov budzet ni koliki je nas.Ali i slijep vidi a ne onaj ko prati nogomet gdje su oni sto se tice para a gdje mi.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 23 jul 2011, 13:16

pile87 je napisao/la:

Ma karikiro sam, ne znam precizno ni koliki je njihov budzet ni koliki je nas.Ali i slijep vidi a ne onaj ko prati nogomet gdje su oni sto se tice para a gdje mi.
Da, mislim da Sheriff ima makar duplo veći budžet i od Maccabija. Pa prije par dana su doveli nekog stopera iz Milana i bila je negdje info da će igrati za platu od 20.ooo eura. Ludilo. No nebitno. Pokazali smo da uz onog našeg gospodina na klupi možemo napraviti svašta ove godine. Smiješno je da ekipa koja mora postići dva gola prvu i jedinu pravu priliku stvori u 93. minuti. Čovjek je postavio savršenu taktiku što ne iznenađuje naravno.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 23 jul 2011, 13:20

Mogli su poslati kadete i par igraca iz prve postave na turnir a ne ispaliti organizatore i ljude koji su mislili doci zbog Zelje tu!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jul 2011, 13:21

partibrejker1921 je napisao/la:Da, mislim da Sheriff ima makar duplo veći budžet i od Maccabija. Pa prije par dana su doveli nekog stopera iz Milana i bila je negdje info da će igrati za platu od 20.ooo eura. Ludilo. No nebitno. Pokazali smo da uz onog našeg gospodina na klupi možemo napraviti svašta ove godine. Smiješno je da ekipa koja mora postići dva gola prvu i jedinu pravu priliku stvori u 93. minuti. Čovjek je postavio savršenu taktiku što ne iznenađuje naravno.
Ma razgovaramo o nebitnim stvari ali lijepo je znati i treba cijeniti uspjehe igraca i kluba a ovo je uspjeh. Amar ima oko za ono sto obican gladalac navijac ne vidi, ima i drugaciju filozofiju fudbala.Brko je iznad i lige i ekipe kakva je jedno 7-8 nivoa iskreno ja najvise ocekujem od iduceg izlaska u evropu...

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 23 jul 2011, 13:21

LudLo 4 je napisao/la:Mogli su poslati kadete i par igraca iz prve postave na turnir a ne ispaliti organizatore i ljude koji su mislili doci zbog Zelje tu!
Evo Cviko kaže da je najavio mogućnost nedolaska ako prođemo u 3. pretkolo ali su to organizatori vjerovatno sažvakali ne očekujući da će ŽEljo proći. Nema veze, biće turnir i naredne godine.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 23 jul 2011, 13:32

ama ja znam samo da će Amar morati poraditi na jačini,brzini i protočnosti pasova...jer onaj savic ubi igru frajer :S znam ja on defanzivac treba umrtvit igru protivnika al brate umre i naša :S daj Stančeskog...on zna brzo igrat...gledam sad PSG-Maccabi..ljudi ih ubili brzinom :) Olimpijakos ih ubio šutem iz daljine...imamo li mi igrača koji može onako zavuč sa 20 metara hinjski? sumnjam :?
**** malo sam sumnjicav ne treba sanjat odma pobjedu i prolazak,hladna glava i dobro potkovana taktika su zlata vrijedne..a ufuravanje bgm slabo ;)

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 23 jul 2011, 13:37

LudLo 4 je napisao/la:Mogli su poslati kadete i par igraca iz prve postave na turnir a ne ispaliti organizatore i ljude koji su mislili doci zbog Zelje tu!
Evo Cviko kaže da je najavio mogućnost nedolaska ako prođemo u 3. pretkolo ali su to organizatori vjerovatno sažvakali ne očekujući da će ŽEljo proći. Nema veze, biće turnir i naredne godine.
Sve je to udure,ali 70% ljudi bi doslo zbog Zelje,pa i da ga bodri sve u svemu moglo je se doci,pa i sa pionirima bitno je ime,a ne ko igra.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 23 jul 2011, 13:39

valjda cemo izvuc neku pobjedu ovdje na kosevu, neki supacki gol,dva a tamo me nije toliko strah njihovih igraca koliko me je strah da nasi ne podlegnu atmosferi, a vidjeli smo kakve navijace imaju izraelci svi

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 23 jul 2011, 13:43

Ovo ti ne stoji bas da bi mogli podleci atmosferi. Pa misa mu nisu nasi OlimpiC koji ima 13 navijaca u prosjeku po utakmici pa nisu navikli na paklenu atmosferu.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

marken
Kontakt:

Post Postao/la marken » 23 jul 2011, 14:10

Molim VAS može li neko ako bude išao danas na utakmicu u Tešanj(na turnir) da napiše detaljan izvještaj sa utakmice FK Željezničar Sarajevo - FK Sloga Doboj ? Ako može da napiše kompletne sastave i jedne i druge ekipe i ako može da postavi slike sa utakmice.Unaprijed hvala mu puno.Puno pozdrava od Markena.

Nogometni turnir Tešanj 2011
Autor : admin | 21.07.2011 | Kategorije: Sport | Komentari: 0 komentara| Čitanja: 63

U organizaciji nogometnog kluba TOŠK Tesanj 23 i 24.jula.2011 godine odigrat ce se nogometni turnir TEŠANJ 2011 gdje će uz domaćine gostovati prvaci Bosne i Hercegovine Borac iz Banjaluke,pobjednik Kupa Bosne i Hercegovine Željezničar iz Sarajeva i Sloga iz Doboja.

Prva utakmica se igra 23.jula.2011 godine u 16,30 sati gdje će igrati domaći TOŠK i Borac iz Banjaluke.

Otvaranje turnira je u 18,30 minuta

Druga utakmica se igra 23.jula.2011 godine u 18,45 sati gdje će igrati Željezničar iz Sarajeva i Sloga iz Doboja.

Drugi dan turnira u nedjelju 24,jula.2011 godine u 16,30 sati će se odigrati utakmica za 3 i 4 mjesto a u 18,45 će se odigrati finalna utakmica.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje nogometa da dođu na turnir Tešanj 2011 godine.

Cijena ulaznice dnevne je 4 KM.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 jul 2011, 14:12

marken je napisao/la:Molim VAS može li neko ako bude išao danas na utakmicu u Tešanj(na turnir) da napiše detaljan izvještaj sa utakmice FK Željezničar Sarajevo - FK Sloga Doboj ? Ako može da napiše kompletne sastave i jedne i druge ekipe i ako može da postavi slike sa utakmice.Unaprijed hvala mu puno.Puno pozdrava od Markena.

Nogometni turnir Tešanj 2011
Autor : admin | 21.07.2011 | Kategorije: Sport | Komentari: 0 komentara| Čitanja: 63

U organizaciji nogometnog kluba TOŠK Tesanj 23 i 24.jula.2011 godine odigrat ce se nogometni turnir TEŠANJ 2011 gdje će uz domaćine gostovati prvaci Bosne i Hercegovine Borac iz Banjaluke,pobjednik Kupa Bosne i Hercegovine Željezničar iz Sarajeva i Sloga iz Doboja.

Prva utakmica se igra 23.jula.2011 godine u 16,30 sati gdje će igrati domaći TOŠK i Borac iz Banjaluke.

Otvaranje turnira je u 18,30 minuta

Druga utakmica se igra 23.jula.2011 godine u 18,45 sati gdje će igrati Željezničar iz Sarajeva i Sloga iz Doboja.

Drugi dan turnira u nedjelju 24,jula.2011 godine u 16,30 sati će se odigrati utakmica za 3 i 4 mjesto a u 18,45 će se odigrati finalna utakmica.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje nogometa da dođu na turnir Tešanj 2011 godine.

Cijena ulaznice dnevne je 4 KM.
jarane znas li ti čitati ?
Za zivot cijeli!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 jul 2011, 14:27

Evo na bht-u da utvrdimo gradivo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 jul 2011, 14:39

Seyo_TM je napisao/la:Evo na bht-u da utvrdimo gradivo.
Repriza utakmice :)
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.