Dylan Dog je napisao/la:Utakmice protiv Maccabia ce pokazati sta je istina:
1.Sheriff je ionako manje vrijedna ekipa od Zeljeznicara,prosle sezone na srecu izbacili Dinama i usli u evropa ligu,ove jos prodali neke od najboljih igraca,svi smo ih potpuno procjenili i cinjenica da u 2 utakmice nisu postene akcije napravili govori da se radi o vrlo limitiranoj ekipi cijim izbacivanjem se nema razloga diciti.
2.Zeljeznicar je sjajno poslozena ekipa,uigrana i sjajno odbrambeno postavljena,tim koji bi mogao biti iznanedjenje ove sezone u Evropi.
A doduse,istina je uvijek negdje u sredini

Slusaj zagore
Pun mi je qrac ovih sto poslije pobjede umanjuju vaznost i znacaj iste jer kao ono, kad smo ih mi pobijedili i nisu Bog zna sta.
Nije to onaj isti tim sto je izbacio Dinamo, jer kako bi ih mi pobijedili a Dinamo nije mog'o.
Uopste nisu jaki jer su ipak bili drugi u svom prvenstvu i to je dokaz da je Zeljo imao najlakseg protivnika od svih ostalih i ocekivano je prosao.
Hajde sad da se dohvatimo druge tvoje tacke.
Ko kaze da sa ovom pobjedom nismo napravili podvig nema pojma o cemu prica.Pa ljudi moji mi smo bili treci u ligi koj je dno dna.Koji Zeljo?Jel ovo onaj isti Zeljo sto je prosle godine fasovao petardu za 20 i nesto minuta?
Nije se tu nista ekstremno promijenilo.To je velikim dijelom isti klub i isti igraci.
Zeljeznicar je daleko od savrseno poslozene ekipe, sjajno uigrane i odbrambeno postavljene i sto je najzalosnije je daleko od tima koji bi mogao biti iznenadjenje u Evropi ali je Zeljo tim koji je srcem odigrao proslu utakmicu i zasluzeno slavio protiv daleko "jaceg" rivala i to je ono sto mi i citava drzava treba da pozdravimo i pamtimo.Pobijediti ove milionere nije mala stvar i za to veliko hvala nasim igracima na savrseno odigranom dvomecu i sta god da nam se desi u slijedecim utakmicama nek im je halal jer su mene a vjerujem i sve realne obozavatelje i vise nego obradovali.
Procitao sam i komentar jednog fudbalskog znalca na ovom forumu koji je poslije zavrsenih rezultata rekao "jesam li rekao da je siroki dobio najtezeg protivnika".Svakakvih nas ima, ali treba makat biti covjek i priznati kad se "cuda" dese treba i cestitati cudotvorcima.
pozdrav
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.