Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
@isx
De ne seri, Sanogo je dobro odigrao, dobar je
koju ti utakmicu gledas ?isx je napisao/la:Ne mogu da svarim da ova crna bandera igra, a Joel sjedi na klupi.
Al što Ramsey ima osjećaj za prostor to je prosto nevjerovatno, pa čovjek se UVIJEK nađe na pravom mjestu.
Sanogo, kažem ja vama napraviće pometnju u odbrani
Sanchez je otvorio brat brat 5 6 kontri , iz jedne takve dadosmo gol , al mu fali završni pas, otprilike je 3 4 put prošlo isttoliko nije, malo dok stekne hemije sa igračima, inače je čovjek zvijer, desna strana nam je svanula
Debuchy, Chambers
kakva pojačanja čovječe, strašna.
I meni najbolji na poluvremenu je Gibbs, znači čovjek je 5 klasa iznad Monreala, al kad on igra lijeva strana za protivnike gotovo da ne postoji, a čovjek jedva da se čuje na utakmici
Sanchez je otvorio brat brat 5 6 kontri , iz jedne takve dadosmo gol , al mu fali završni pas, otprilike je 3 4 put prošlo isttoliko nije, malo dok stekne hemije sa igračima, inače je čovjek zvijer, desna strana nam je svanula
Debuchy, Chambers
I meni najbolji na poluvremenu je Gibbs, znači čovjek je 5 klasa iznad Monreala, al kad on igra lijeva strana za protivnike gotovo da ne postoji, a čovjek jedva da se čuje na utakmici
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Izgledali smo dosta bolje od City-a. Mislim da će oni morati bolje u drugom poluvremenu. Samo je Dzeko jednom prelagano uzeo Chambersa(ako sam dobro vidio da je on). Da li je moguće da Chambers bude starter i po povratku Pera?
Samo naprijed Saraj'vo!
Nemoj nam se sad ulizivat kad si ofulo sa onom ironicnom prognozom na pdf-u EPL-a, provalili smo te....Otelo je napisao/la:Trpaj Arape![]()
Ne zna se ko mi je mrzi Dzeko ili City
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dobar? Wtf? Lik ne zna osnovne postulate baratanja loptom, sadaka i odbitak lopte i upisa ni kriv ni duzan asist za Ramiza.AA23 je napisao/la:@isx
Tranzicija sa Alexisom iz defanzive u ofanzivu je perverzna!
Rambo razbaca naftaše po terenu i povuče se u svoje odaje!
Rambo razbaca naftaše po terenu i povuče se u svoje odaje!
A.F.C. Bournemouth!
Uvjek si znao objasnitinedim93 je napisao/la:Al što Ramsey ima osjećaj za prostor to je prosto nevjerovatno, pa čovjek se UVIJEK nađe na pravom mjestu.
Debuchy, Chambers![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja sam tamo bio ozbiljanbega_afc je napisao/la:Nemoj nam se sad ulizivat kad si ofulo sa onom ironicnom prognozom na pdf-u EPL-a, provalili smo te....Otelo je napisao/la:Trpaj Arape![]()
Ne zna se ko mi je mrzi Dzeko ili City
Za sada sam pogodio 1 od 5
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nedime, imal Artete gdje...
EDIT: Otelo, znamo ba da ne volis ni Arsenal
EDIT: Otelo, znamo ba da ne volis ni Arsenal
Ne volim ja Arsenal ali mrzim vise ove Arape predovdjene Dzekom
A i prije sam govorio da bih volio da Arsenal osvoji EPL kad vec ne moze Liverpool i onda ste vi dobili neke nove forumase
A i prije sam govorio da bih volio da Arsenal osvoji EPL kad vec ne moze Liverpool i onda ste vi dobili neke nove forumase
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
kakav Arteta, ova formacija mu čuva guzicu, nema klasične desetke nego je to više 4:1:4:1 kako rekoh na poluvremenu, i za čudo Božije Wilshere je discplinovan, pa je sredina uvijek zgusnutabega_afc je napisao/la:Nedime, imal Artete gdje...![]()
EDIT: Sanogo koji je nepokretniji od Girouda objašnjava istom šta znači otvaranje prostora i ubacivanje u isti, za Girouda je špansko selo se onako nudit
Zadnja izmjena: nedim93, dana/u 10 avg 2014, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zasad se ne bi slozio jer je City 2 najopasnije sanse napravio kad su Chambersa izradili prvo Kolarov, a onda i Dzeko...nedim93 je napisao/la:Al što Ramsey ima osjećaj za prostor to je prosto nevjerovatno, pa čovjek se UVIJEK nađe na pravom mjestu.
Debuchy, Chambers![]()
Čekaj to Chambers prešo u Arsneal?nedim93 je napisao/la:Džeko je izradio debuchya ne Chambersa
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ništa nije zvanično, čekamo potvrdu od tebe višeanell je napisao/la:Čekaj to Chambers prešo u Arsneal?nedim93 je napisao/la:Džeko je izradio debuchya ne Chambersa
Evo i Giroud se zagrijava, daj Bože da će bit bolji nego u nedjelju prošlu
Otelo je napisao/la:Ne volim ja Arsenal ali mrzim vise ove Arape predovdjene Dzekom
@Nedime, sta je to nedostajalo prosle godine onda da Arteta bude manje losiji, nisu mu mozda cuvali guzicu, ili...
EDIT: I da Nedime, dobro je covjek vidio, novi kapiten nase reprezentacije je pretrco Cembersa...nisam ni znao da je nas novi kapiten toliko brz, barem gledajuci utakmice reprezentacije niam steko takav dojam....
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 10 avg 2014, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo Monreal ulazi????
Ode Alexis vani.. Što ga vadi kojeg đavla, što hoće da popušimo
Ode Alexis vani.. Što ga vadi kojeg đavla, što hoće da popušimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.