FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
Pa oni nisu bili nosioci ni u trećem pretkolu, po čemu si ti to zaključio da bi bili nosioci u daleko jačem društvu...diego_TM je napisao/la:hvala. koeficijent im je 5.000 što bi bilo dovoljno da budemo nosiociOmar500 je napisao/la:U play-offu nema uzimanja koeficijenta, a ionako im nije nešto specijalno veliki koeficijentdiego_TM je napisao/la:ako prođemo u play off uzimamo li maccabijev koeficient il je to samo u drugom pretkolu
Uglavnom, ako i dođemo do play-offa, onda će biti svega i svačega i ne znam kako neki najavljuju neke pompezne ulaske u grupnu fazu. Da, treba proći Maccabi TA pa onda tek nekog 5x jačeg protivnika, ala Tottenham, Roma, Sevilla, Braga... Ja bi se ibretio kad bi prošli u play-off
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hoće, u pitanju je bila veća posjekotina, ali biće spreman !jug-onostalgicar je napisao/la:zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
11 savovaOmar500 je napisao/la:Hoće, u pitanju je bila veća posjekotina, ali biće spreman !jug-onostalgicar je napisao/la:zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?

FKŽ !
do sad dobijamo samo ekipe sa žutim dresovima
valjda ćemo boju promijenit u Playoffu

valjda ćemo boju promijenit u Playoffu
Nil Satis Nisi Optimum
Nisam znao za to, uglavnom ja sam čuo da će stati medju stative protiv Maccabi-a na KoševuTeaM87 je napisao/la:11 savovaOmar500 je napisao/la:Hoće, u pitanju je bila veća posjekotina, ali biće spreman !jug-onostalgicar je napisao/la:zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
Mora statiOmar500 je napisao/la:Nisam znao za to, uglavnom ja sam čuo da će stati medju stative protiv Maccabi-a na Koševu

FKŽ !
Evo dodjoh i ja da napisem nesto 
Jos sam pod utiskom, ne mogu da vjerujem da smo prosli
Svaka cast nasim momcima, strucnom stabu, veliki rezultat ! Svi su odigrali odlicno, nadam se da ce dobru igru ponoviti i protiv Maccabija pa sta bude, i ako ispadnemo nema veze vidi se napredak u odnosu na proslu godinu. U cetvrtak samo hrabro, jedno znam, Kosevo ce da gori.

Jos sam pod utiskom, ne mogu da vjerujem da smo prosli

Svaka cast nasim momcima, strucnom stabu, veliki rezultat ! Svi su odigrali odlicno, nadam se da ce dobru igru ponoviti i protiv Maccabija pa sta bude, i ako ispadnemo nema veze vidi se napredak u odnosu na proslu godinu. U cetvrtak samo hrabro, jedno znam, Kosevo ce da gori.

-
- Kontakt:
Evo mene s još jednim čudnim postom, mislim da nam se ponavlja historija XD u ONOJ sezoni igrali smo s Akranesom i Lilestromom koji su bili u ŽUTIM dresovima i prošli smo ih iako su bili favoriti, pogotovo lilestrom, imali smo mislim slicnu formaciju, Guvo visoki špic... OSIMA imamo opet... ove sezone opet smo igrali s Sherifom - žuti dresovi, čeka nas Maccabi isto žuti dresovi.... malo čudno zar ne, malo čudno zar da... pa nek dobijemo CRno BIJELE u playoffu, npr Bešiktaš (i onda nas pogleda osim najstarji - BOG i suspenduje uefa sve turke zbog namjestanja i upadnemo u grupe XD)... mada opet mislim da kad bi prošli ove žute da dobijemo jednu cska sofiju da bi mogli s njima igrat poneku ekipu koja sad prođe ovaj krug il možda čak Sošo(i oni su žuti hahaha) ; čito sam da je Meša izjavio da su mu iz uprave rekli da nemaju nikakvih ambicija u europi) sve je ovo nekako optimistično maštanje, al ko zna možda nam se posreći... SAMO OPTIMISTIČNO...
je li ravno ovo? je li ravno?
Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahaha gigantaRizah je napisao/la:Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
TOOO !TeaM87 je napisao/la:11 savovaOmar500 je napisao/la:Hoće, u pitanju je bila veća posjekotina, ali biće spreman !jug-onostalgicar je napisao/la:zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kad ste vi divovi, mi smo i više od giganta...Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahaha gigantaRizah je napisao/la:Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.![]()

Usput vidio sam ti kapitena večeras, ne skida se sa Red Bulla

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mi svi sanjamo da igramo u grupnoj fazi a prepali se Macabija ko da dolazi Barcelona.Realno gledajući izraelska liga je po rejtingu oko 10 mjesta u evropi(engleska,njemačka,francuska,španija,italija,portugal,rusija,ukrajina,holandija).Nemože se do 4.pretkola preko malte i andore.Da su toliko jaki valjda bih bili nosioci u 3.pretkolu,samo se nadam da igrači nemaju toliki respekt prema macabiju.Mislim da željo ima snage da izbaci ekipu u kojoj je medunjanin glavni igrač.TReba napuniti koševo i uz malo sreće vjerujem da možemo dobiti dva razlike.
-
- Kontakt:
Brate otkad si se registrovo ti vise imas postova na ovoj svetoj temi nego na svojoj , pusti momka on tako misli , idi na svoju temu i vidi koga bi vi dobili kada bi prošliSarajlijc@ je napisao/la:Hahahahaha gigantaRizah je napisao/la:Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.![]()

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahaha gigantaRizah je napisao/la:Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.![]()
Mi ćemo u grupnu fazu a vi

Očito ne znaš kakvo je rasulo u Sochauxu, Birminghamu kao i cijelom rumunskom savezu, a Celtic, to je baš protivnik po mjeri. Svih 11 na terenu ne mogu zajedno ispimplati 4, zaustavi centaršut i igru glavom i pobjedio si.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A Makabi jel oni mogu ispimplat 4 ?Rizah je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahaha gigantaRizah je napisao/la:Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.![]()
Mi ćemo u grupnu fazu a vi![]()
Očito ne znaš kakvo je rasulo u Sochauxu, Birminghamu kao i cijelom rumunskom savezu, a Celtic, to je baš protivnik po mjeri. Svih 11 na terenu ne mogu zajedno ispimplati 4, zaustavi centaršut i igru glavom i pobjedio si.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nije problem što smo mi dobili taj Maccabi, problem je što smo ga dobili pored nekakvog Gomela i ostalog otpada koji je tam bio ponuđen, realno, u zadnje dvije godine nas tri puta sreća nije poslužila i to je malo frustrirajuće...nidi je napisao/la:Mi svi sanjamo da igramo u grupnoj fazi a prepali se Macabija ko da dolazi Barcelona.Realno gledajući izraelska liga je po rejtingu oko 10 mjesta u evropi(engleska,njemačka,francuska,španija,italija,portugal,rusija,ukrajina,holandija).Nemože se do 4.pretkola preko malte i andore.Da su toliko jaki valjda bih bili nosioci u 3.pretkolu,samo se nadam da igrači nemaju toliki respekt prema macabiju.Mislim da željo ima snage da izbaci ekipu u kojoj je medunjanin glavni igrač.TReba napuniti koševo i uz malo sreće vjerujem da možemo dobiti dva razlike.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ako uspiju oduzeti loptu Zebi, onda ćemo to vidjeti. Samo, lakše je opljačkati Raiffaisen banku, sa četiri kamere i tri securitija, nego li oduzeti Zebi loptu.
Evropska liga je nama suđena.
Evropska liga je nama suđena.
FK Željezničar
Protiv Sheriffa su svi bili dobri, ali odbrana je odradila lavovski dio posla.
A sada je na redu Medunjanin !
A sada je na redu Medunjanin !

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.