FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jug-onostalgicar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jug-onostalgicar » 22 jul 2011, 23:30

zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 22 jul 2011, 23:32

diego_TM je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:ako prođemo u play off uzimamo li maccabijev koeficient il je to samo u drugom pretkolu
U play-offu nema uzimanja koeficijenta, a ionako im nije nešto specijalno veliki koeficijent
Uglavnom, ako i dođemo do play-offa, onda će biti svega i svačega i ne znam kako neki najavljuju neke pompezne ulaske u grupnu fazu :lol: . Da, treba proći Maccabi TA pa onda tek nekog 5x jačeg protivnika, ala Tottenham, Roma, Sevilla, Braga... Ja bi se ibretio kad bi prošli u play-off :D
hvala. koeficijent im je 5.000 što bi bilo dovoljno da budemo nosioci :)
Pa oni nisu bili nosioci ni u trećem pretkolu, po čemu si ti to zaključio da bi bili nosioci u daleko jačem društvu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 jul 2011, 23:33

jug-onostalgicar je napisao/la:zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
Hoće, u pitanju je bila veća posjekotina, ali biće spreman !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 22 jul 2011, 23:36

Omar500 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:zna li iko stanje karica ? ocel bit 100% spreman ?
11 savova :roll:
FKŽ !

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 22 jul 2011, 23:37

do sad dobijamo samo ekipe sa žutim dresovima :mrgreen: :mrgreen:
valjda ćemo boju promijenit u Playoffu
Nil Satis Nisi Optimum

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 jul 2011, 23:38

TeaM87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Nisam znao za to, uglavnom ja sam čuo da će stati medju stative protiv Maccabi-a na Koševu

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 22 jul 2011, 23:42

Omar500 je napisao/la:Nisam znao za to, uglavnom ja sam čuo da će stati medju stative protiv Maccabi-a na Koševu
Mora stati :mrgreen:
FKŽ !

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 23 jul 2011, 00:02

Evo dodjoh i ja da napisem nesto :D
Jos sam pod utiskom, ne mogu da vjerujem da smo prosli :D
Svaka cast nasim momcima, strucnom stabu, veliki rezultat ! Svi su odigrali odlicno, nadam se da ce dobru igru ponoviti i protiv Maccabija pa sta bude, i ako ispadnemo nema veze vidi se napredak u odnosu na proslu godinu. U cetvrtak samo hrabro, jedno znam, Kosevo ce da gori. 8-)

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 23 jul 2011, 00:20

Evo mene s još jednim čudnim postom, mislim da nam se ponavlja historija XD u ONOJ sezoni igrali smo s Akranesom i Lilestromom koji su bili u ŽUTIM dresovima i prošli smo ih iako su bili favoriti, pogotovo lilestrom, imali smo mislim slicnu formaciju, Guvo visoki špic... OSIMA imamo opet... ove sezone opet smo igrali s Sherifom - žuti dresovi, čeka nas Maccabi isto žuti dresovi.... malo čudno zar ne, malo čudno zar da... pa nek dobijemo CRno BIJELE u playoffu, npr Bešiktaš (i onda nas pogleda osim najstarji - BOG i suspenduje uefa sve turke zbog namjestanja i upadnemo u grupe XD)... mada opet mislim da kad bi prošli ove žute da dobijemo jednu cska sofiju da bi mogli s njima igrat poneku ekipu koja sad prođe ovaj krug il možda čak Sošo(i oni su žuti hahaha) ; čito sam da je Meša izjavio da su mu iz uprave rekli da nemaju nikakvih ambicija u europi) sve je ovo nekako optimistično maštanje, al ko zna možda nam se posreći... SAMO OPTIMISTIČNO...
je li ravno ovo? je li ravno?

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 jul 2011, 00:29

Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jul 2011, 00:31

Rizah je napisao/la:Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.
Hahahahaha giganta :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 jul 2011, 00:32

TeaM87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
TOOO !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 00:36

Sarajlijc@ je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Objektivno, možemo se nadati prolasku u grupnu fazu jedino ako izvučemo Rapida Bucurest, Birmingham City, Celtic ( ove bih najviše volio ) i Sochaux.
Kad ste vi divovi, mi smo i više od giganta... :lol:

Usput vidio sam ti kapitena večeras, ne skida se sa Red Bulla :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 jul 2011, 00:36

Mi svi sanjamo da igramo u grupnoj fazi a prepali se Macabija ko da dolazi Barcelona.Realno gledajući izraelska liga je po rejtingu oko 10 mjesta u evropi(engleska,njemačka,francuska,španija,italija,portugal,rusija,ukrajina,holandija).Nemože se do 4.pretkola preko malte i andore.Da su toliko jaki valjda bih bili nosioci u 3.pretkolu,samo se nadam da igrači nemaju toliki respekt prema macabiju.Mislim da željo ima snage da izbaci ekipu u kojoj je medunjanin glavni igrač.TReba napuniti koševo i uz malo sreće vjerujem da možemo dobiti dva razlike.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 jul 2011, 00:37

Brate otkad si se registrovo ti vise imas postova na ovoj svetoj temi nego na svojoj , pusti momka on tako misli , idi na svoju temu i vidi koga bi vi dobili kada bi prošli ;)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 jul 2011, 00:41

Mi ćemo u grupnu fazu a vi :P

Očito ne znaš kakvo je rasulo u Sochauxu, Birminghamu kao i cijelom rumunskom savezu, a Celtic, to je baš protivnik po mjeri. Svih 11 na terenu ne mogu zajedno ispimplati 4, zaustavi centaršut i igru glavom i pobjedio si.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jul 2011, 00:46

Rizah je napisao/la:

Mi ćemo u grupnu fazu a vi :P

Očito ne znaš kakvo je rasulo u Sochauxu, Birminghamu kao i cijelom rumunskom savezu, a Celtic, to je baš protivnik po mjeri. Svih 11 na terenu ne mogu zajedno ispimplati 4, zaustavi centaršut i igru glavom i pobjedio si.
A Makabi jel oni mogu ispimplat 4 ? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 jul 2011, 00:51

nidi je napisao/la:Mi svi sanjamo da igramo u grupnoj fazi a prepali se Macabija ko da dolazi Barcelona.Realno gledajući izraelska liga je po rejtingu oko 10 mjesta u evropi(engleska,njemačka,francuska,španija,italija,portugal,rusija,ukrajina,holandija).Nemože se do 4.pretkola preko malte i andore.Da su toliko jaki valjda bih bili nosioci u 3.pretkolu,samo se nadam da igrači nemaju toliki respekt prema macabiju.Mislim da željo ima snage da izbaci ekipu u kojoj je medunjanin glavni igrač.TReba napuniti koševo i uz malo sreće vjerujem da možemo dobiti dva razlike.
Nije problem što smo mi dobili taj Maccabi, problem je što smo ga dobili pored nekakvog Gomela i ostalog otpada koji je tam bio ponuđen, realno, u zadnje dvije godine nas tri puta sreća nije poslužila i to je malo frustrirajuće...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 jul 2011, 00:51

Ako uspiju oduzeti loptu Zebi, onda ćemo to vidjeti. Samo, lakše je opljačkati Raiffaisen banku, sa četiri kamere i tri securitija, nego li oduzeti Zebi loptu.
Evropska liga je nama suđena.

Maxi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Maxi » 23 jul 2011, 00:55

Protiv Sheriffa su svi bili dobri, ali odbrana je odradila lavovski dio posla.

A sada je na redu Medunjanin ! :P
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.