FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde sad nek nam neko kaze ko gleda tekmu je li bio penal i crveni ili nas je sudija pocastio
- BernardBarnjak
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:link braco molim vas
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- ASD
- Kontakt:
Ako moze koja dobra dusa da posalje link na pp? hvala unaprijed.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 03 nov 2013, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
ovaj iz radnika ko da je u seoskoj ligi...cuj frajera prijeti sudiji. ma nemaigre nikako..sad kad ima love trebalo bi traziti pravog trenera iz vana ili eventualno jagodic jer poznaje ove mlade iz u21.
Ma ne moramo ti mi nista reci, sad ce neki drugi doci i reci da nas je sudija pocastio...Silkoni je napisao/la:Hajde sad nek nam neko kaze ko gleda tekmu je li bio penal i crveni ili nas je sudija pocastio

Crveni je zbog prigovora...
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 03 nov 2013, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma svakako mi samo iz penala zabijamo,dat gol iz igre na strani naucna fantastika
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo linka od komšije manijaka

Penal nije bio po meni, Todor se bacio samoSilkoni je napisao/la:Hajde sad nek nam neko kaze ko gleda tekmu je li bio penal i crveni ili nas je sudija pocastio

- BernardBarnjak
- Kontakt:
sta je problem podjeliti link sa nama koji ne mozemo gledati tekmu?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
LOPOVI LOPOVI ori se u BIjeljini! 

Penal smjesan u najmanju ruku,a crveni je bio , jer je igrac koji je skrivio penal nasrnuo na sudiju. Sarajevo moje na sta si ti spalo. Sto je najgore i sa igracem manje ljudi imaju bolje prilike. Kovacevic ima poseban nacin za cuvanje protivnika, uvijek mu je igrac iza ledja sto je nevjerovatno 

TODORBEGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
Hvala brate kad se ovi nasi ne znaju sjetiti, daboda im zastopo :PPTHC je napisao/la:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
THC je napisao/la:
Hvala!
NIKOOOOOOOOOOLA
NI Ni Nikola op op 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Toooooooooo Komazeccccc
Uvali ga Cena 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: kulinban1189, kupus army, N3R3D i 32 gosta.