TobeYarabi je napisao/la:na grbavici nije bilo vode ni prije redukcije..nista novo za njihRigoletto je napisao/la:sutra je velik dan, stiže šampion pa će tako izostati i redukcija vode. Naš dar gradu Sarajevu!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
TobeYarabi je napisao/la:na grbavici nije bilo vode ni prije redukcije..nista novo za njihRigoletto je napisao/la:sutra je velik dan, stiže šampion pa će tako izostati i redukcija vode. Naš dar gradu Sarajevu!
džabe natežešUstanikSBII je napisao/la:Moram sutra poželiti sreću plavima čisto iz klupske solidarnosti prema plavoj boji i športskim prijateljima.A oni se i onako ližu sa Sarajevom.
Ma i ako vi uzmete biće okRigoletto je napisao/la:džabe natežešUstanikSBII je napisao/la:Moram sutra poželiti sreću plavima čisto iz klupske solidarnosti prema plavoj boji i športskim prijateljima.A oni se i onako ližu sa Sarajevom.
Najveći derbi hrvatskih športskih klubova u bh ligi, naravnoVirtu4l je napisao/la:Danas je najveći derbi bh fudbala, nek' bolji pobijedi
11 titula šampiona će se danas sastati na Grbavici, malo li jeStroj1946 je napisao/la:Najveći derbi hrvatskih športskih klubova u bh ligi, naravnoVirtu4l je napisao/la:Danas je najveći derbi bh fudbala, nek' bolji pobijedi
Deset godina druge lige i jedna titula u bivšoj jugi, to će se danas sastatiVirtu4l je napisao/la:11 titula šampiona će se danas sastati na Grbavici, malo li jeStroj1946 je napisao/la:Najveći derbi hrvatskih športskih klubova u bh ligi, naravnoVirtu4l je napisao/la:Danas je najveći derbi bh fudbala, nek' bolji pobijedi
Neće, sastaće se dva najuspješnija kluba u državi, koji su zajedno uspješniji od svih ostalih zajedno.Stroj1946 je napisao/la:Deset godina druge lige i jedna titula u bivšoj jugi, to će se danas sastati
Zar je sramota biti HŠK?? [emoji6]Stroj1946 je napisao/la:Najveći derbi hrvatskih športskih klubova u bh ligi, naravnoVirtu4l je napisao/la:Danas je najveći derbi bh fudbala, nek' bolji pobijedi
Mislim da je po mom nicku jasno da sam iz Drvara...Besic je napisao/la:Nije sramota
Skripar96 odakle si ti?
Doduse,jbg ne mogu oni iz Medjugorja,Citluka i Livna navijati za Siroki.skripar96 je napisao/la:Mislim da je po mom nicku jasno da sam iz Drvara...Besic je napisao/la:Nije sramota
Skripar96 odakle si ti?
Virtu4l je napisao/la:Danas je najveći derbi bh fudbala, nek' bolji pobijedi
Istina.Virtu4l je napisao/la:Danas je najveći derbi bh fudbala, nek' bolji pobijedi
Besic je napisao/la:Skoro pa je upravu
Zrinjski - Sarajevo je najveći derbi BH nogometa
Besic je napisao/la:Skoro pa je upravu
Zrinjski - Sarajevo je najveći derbi BH nogometa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.