https://www.klix.ba/vijesti/bih/ministr ... /250326061
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E ovo je već za plakati.
Umjesto da radimo na tome da se smanji broj uhljeba, ovi usvajaju "uredbe" da se to poveća. Uhljebistan, dobro neko gore napisa.JayCatwright je napisao/la: ↑26 mar 2025, 16:12Treba Uku dati još 2 savjetnika, jer pored toga što on bukvalno ništa ne radi, bolje da trojica ništa ne rade![]()
JayCatwright je napisao/la: ↑26 mar 2025, 16:12Treba Uku dati još 2 savjetnika, jer pored toga što on bukvalno ništa ne radi, bolje da trojica ništa ne rade![]()
normalno da su isti, i ja sam prije par godina vjerovao u te dječije priče kako treba šansu dati svima, ali sve je to u pet deka, sačekaj da i ovi par godina vladaju, istu će ljudi imati reakciju kao i prema zelenim smećarima
Svaka čast mom ocu i ostalim borcima, ljiljanima, svima, ali ova država je odvratna, na više levela, i u pravu je ko god radi na tome da ovo sve razebemo i podijelimo na što manje dijelova. Ne zbog nacija, vjere ili mržnje koja se servira, već zbog svakog javnog radnika, zbog uprđene šalteruše koja neće kile, zbog svakog drota shupka, zbog sudija koji sklanjaju predmete po uputi, zbog komunalaca koji neće lišće da pometu a kamoli šta više, zbog katastrofalnog obrazovanja, zbog katastrofalnih cesta, zbog Jablanice, zbog žena koje ginu jer nisu zaštićene.. mogu ovako do jutra. Bosno ****.
Moj stari je poginuo '93 - za šta? Za ovo?denimen99 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 16:24Svaka čast mom ocu i ostalim borcima, ljiljanima, svima, ali ova država je odvratna, na više levela, i u pravu je ko god radi na tome da ovo sve razebemo i podijelimo na što manje dijelova. Ne zbog nacija, vjere ili mržnje koja se servira, već zbog svakog javnog radnika, zbog uprđene šalteruše koja neće kile, zbog svakog drota shupka, zbog sudija koji sklanjaju predmete po uputi, zbog komunalaca koji neće lišće da pometu a kamoli šta više, zbog katastrofalnog obrazovanja, zbog katastrofalnih cesta, zbog Jablanice, zbog žena koje ginu jer nisu zaštićene.. mogu ovako do jutra. Bosno ****.
bog procesnih i materijalnih grešaka Tužilaštva BiH: Sud BiH vratio na doradu zahtjev za raspisivanje međunarodne potjernice za Miloradom Dodikom. Tužilaštvo do kraja dana mora dostaviti novi zahtjev!
Pokusao je u jedno dvadeset drzava da ode. Valjda su ga negdje primili na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.