Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Nema to veze, Dybala je "prebolio" ali prije pola godine, ne bi bio prvi koji se ponovo zarazio. Već ima na stotine takvih slučajeva, gdje se virus vratio nakon par mjeseci.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
As reported by Telelombardia, the councilor for the Covid emergency of Piedmont confirmed that Milan Juventus will be played.
The councilor's words: "The director of the ASL told me that no decision has been taken on the postponement. There are only two positives. More than anything else, close contacts should be quarantined. For the teams everything is regular. Unless a catastrophic situation does not happen. Not even 5 positives would create an emergency in which the ASL has to intervene. Tomorrow we will play at 99% ".
Ovi pak tvrde da se utakmica može odgoditi samo u slučaju da sutra testovi pokažu katastrofu. A još 2 ili 3 slučaja ne bi smijela dovesti meč u pitanje.
The councilor's words: "The director of the ASL told me that no decision has been taken on the postponement. There are only two positives. More than anything else, close contacts should be quarantined. For the teams everything is regular. Unless a catastrophic situation does not happen. Not even 5 positives would create an emergency in which the ASL has to intervene. Tomorrow we will play at 99% ".
Ovi pak tvrde da se utakmica može odgoditi samo u slučaju da sutra testovi pokažu katastrofu. A još 2 ili 3 slučaja ne bi smijela dovesti meč u pitanje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Kakve su ovo gluposti, dva zaražena i fol upitan meč. Pa nije ih 15 zaraženo. Imaš 11 igrača? Imam. Onda igraš. Isto ko city neki dan, fol petorica zaraženih i odgode tekmu, a imaju 30 igrača na raspolaganju. Smiješno zaista.
1921
- OldFashioned
- Kontakt:
Je li kod vas prekida ova arena cloud na mobitelu ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Gledao sam večeras Tottenham i nije uopšte prekidalo. Jedino što je kasnilo 30tak sekundi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja sam neki dan pokušao NBA, ali jednostavno negledljivo, svako 15-20 sekundi prekid od 1-2 sec.
A imam poprilično brz internet.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i na EON-u na PC i mob svaki program kasni 30 sekundi u odnosu na TV
meni ne prekida na ArenaCloud tako cesto, mozda na svakih 20-30min izbaci me iz full screen
Don't believe the hype.
Smijem se kladit momci nemaju nikakvih simptoma ali neki test upitne pouzdanosti rekao da su pozitivni na nešto i eto hajmo odgađat utakmice. Da je korona crna smrt kako je svim silama pokušaju prikazat pa ovdje u Sarajevu (i uopćeno u BiH) bi bio kijamet, vidite i sami da se niko ničega ne pridržaje, svi normalno žive, rade, izlaze, provode se... i opet imamo mnogo bolju situaciju sa gripom nego prethodnih godina. I to još nam bolnice ne rade, prošle godine koliko je harala upala pluća u Zavidovićima da im je pregorio aparat
ove godine bolnica zatvorena, žuta traka je tu kao da je minirano ali srećom nema gripe ove godine. Ali eto možda sam ja samo teoretičar zavjere jer ne vjerujem svemu što pročitam.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Samo youtube i teorije zavjereBiscione je napisao/la: ↑05 jan 2021, 23:39Smijem se kladit momci nemaju nikakvih simptoma ali neki test upitne pouzdanosti rekao da su pozitivni na nešto i eto hajmo odgađat utakmice. Da je korona crna smrt kako je svim silama pokušaju prikazat pa ovdje u Sarajevu (i uopćeno u BiH) bi bio kijamet, vidite i sami da se niko ničega ne pridržaje, svi normalno žive, rade, izlaze, provode se... i opet imamo mnogo bolju situaciju sa gripom nego prethodnih godina. I to još nam bolnice ne rade, prošle godine koliko je harala upala pluća u Zavidovićima da im je pregorio aparatove godine bolnica zatvorena, žuta traka je tu kao da je minirano ali srećom nema gripe ove godine. Ali eto možda sam ja samo teoretičar zavjere jer ne vjerujem svemu što pročitam.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma vjerujem da ce Milan i Juventus to rijesiti kako klubovi budu smatrali da je to najbolje. uvijek je tako i bilo, gospodski.
velika je razlika u odnosu ta dva kluba, i ovih ostalih koji misle da su veliki.
logicno je da je veliki pritisak na Juventus da ne igra, obzirom na razvoj situacije sa Napolijem, ali Juventus nije Napoli tako da ukoliko stvarno ne dodje do zaraze veceg broja igraca mislim da nece biti odgadjanja
velika je razlika u odnosu ta dva kluba, i ovih ostalih koji misle da su veliki.
logicno je da je veliki pritisak na Juventus da ne igra, obzirom na razvoj situacije sa Napolijem, ali Juventus nije Napoli tako da ukoliko stvarno ne dodje do zaraze veceg broja igraca mislim da nece biti odgadjanja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma zasto odgadjati, pa sramota bi bila da Juventus, koji ima 25 seniorskih igraca na platnom spisku, trazi odgodu kad su 2-3 van stroja. Uostalom, i da se odgodi, ko ti garantuje da za taj neki novi termin neces imati 10 povrijedjenih i kartoniranih. Pa ne vodi nas sizofrenicni Aurelio de Laurentis.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Samo igrat, pa ako treba i sa desetoricom.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Tekma se igra,nisam ni sumnjao da se nece igrati,odlaganje nije imalo smisla,kad ubaciti ovu tekmu kad je prenatrpan raspored do kraja sezone.
Neka bolji pobjedi vcrs
Neka bolji pobjedi vcrs

Znaci Juve ipak nije, za razliku od Napolia, natjerao lokalne vlasti da im zabrane put. Nije da smo sumnjali. Gospoda.
Što se tiče tekme, prebitna za Juve, poraz znači grčevitu borbu za top 4, a u najgorem mogućem trenutku. Još s jednim napadačem praktično jer Dybalino stanje je nejasno, temperatura i to.
Obično ovakve tekme se i jedino mogu dobiti srcem i nekim ponosom i inatom, ne vidim trenutno kako može drugačije.
Što se tiče tekme, prebitna za Juve, poraz znači grčevitu borbu za top 4, a u najgorem mogućem trenutku. Još s jednim napadačem praktično jer Dybalino stanje je nejasno, temperatura i to.
Obično ovakve tekme se i jedino mogu dobiti srcem i nekim ponosom i inatom, ne vidim trenutno kako može drugačije.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 jan 2021, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bit ce pravo tesko, Milan je prepun samopouzdanja, kompaktni su i nabrijani. Ali ja i dalje vjerujem da mi imamo mnogo bolju ekipu. Ronaldo, Dybala, De Ligt, pa i Chiesa su igraci kakve Milan nema. Ako mislimo ikad da se prikljucimo u borbu za scudetto, ovo veceras se mora dobiti.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neka pobjedi bolji, sretniji i spretniji noćas. Kao što je to bilo prije 6 mjeseci 
Obje ekipe imaju svojih problema sa sastavom. Milan je već nekako i naviknut da igra bez nekih od najbitnijih igrača. Ali šta je tu je, ekipu čini 23-25 igrača a ne samo 11.
Milan možda nema igrače poput Ronalda, Chiese( mada je on još uvijek nepotpun igrač) ili Dybale. Ali ni Juve nema igrače poput Thea, Kessiea ili Hakana, recimo.
A to o priključivanju ili ispadanju iz utrke za titulu nakon 16 utakmica, to je glupost. Jer koliko će samo još prilika biti za popravni i nakon derbija.

Obje ekipe imaju svojih problema sa sastavom. Milan je već nekako i naviknut da igra bez nekih od najbitnijih igrača. Ali šta je tu je, ekipu čini 23-25 igrača a ne samo 11.
Milan možda nema igrače poput Ronalda, Chiese( mada je on još uvijek nepotpun igrač) ili Dybale. Ali ni Juve nema igrače poput Thea, Kessiea ili Hakana, recimo.
A to o priključivanju ili ispadanju iz utrke za titulu nakon 16 utakmica, to je glupost. Jer koliko će samo još prilika biti za popravni i nakon derbija.
Ma najbolje bi bilo da podijelite bodove 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ne, ne , 16. Ili 6. Kolo, ne bitno, Juventus ako i vcr izgubi je znak da nema goriva, nema ideje i nema snage za 90+ bodova, koliko ce vjerovatno biti potrebno za titulu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa možda Juve noćas izgubi a kasnije zareda sa pobjedama, a Milan počne gubiti bodove kao i Inter i eto ih za 5 utakmica na vrhu. A može se desiti da večeras dobiju, pa kasnije opet patnja kao i veći dio prvenstva, odnosno u ovih 15 utakmica. Ja bih sad potpisao da Milan noćas izgubi a da sljedećih 5 osvoji 13 od 15 bodova.
-
- Kontakt:
Gospoda bili i ostali, samo mi je drago zbog hejtera sta su jedva cekalo odgodu pa da se slade. Bujrum opletote kako je juve ko napoli sta cekate "pacenici".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.