Al' čuj Pirla, kako onako nonšalantno na pressici izjavi kako je Dybala jučer imao temperaturu, ali bi kao trebao biti spreman za utakmicu... i sve to nakon što su im dva igrača testirana na virus u zadnja 24h.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa Napoli nije trazio odgodu..oni se samo nisu pojavili...zabranila im mahala da idu..
Nama fale 3 prvotimca, Benaser ( bitniji i od Ibre), Salemakers i Ibra,plus jos Gabbia i Tonali,znaci mi smo spali na vezni Kessie i Krunic pa ti vidiJuventinisimo je napisao/la: ↑05 jan 2021, 18:52Pa Napoli nije trazio odgodu..oni se samo nisu pojavili...zabranila im mahala da idu..![]()
Ko vama fali? Samo povrijedjeni igraci...eh, jake stvari..jedino Ibra sto valja..![]()
A Bennacer ? Koji je space shuttle za sve vase veznjake.Juventinisimo je napisao/la: ↑05 jan 2021, 18:52Pa Napoli nije trazio odgodu..oni se samo nisu pojavili...zabranila im mahala da idu..![]()
Ko vama fali? Samo povrijedjeni igraci...eh, jake stvari..jedino Ibra sto valja..![]()
Druze situacija izmedju Juvea i Napolija nije slicna. Kako kaze pravilnik svaki tim ima pravo trazit odgodu jednog meca. Juve ako to zatrazi okej je, iskoristili su svoje pravo i to je to.milanist je napisao/la: ↑05 jan 2021, 19:04Ama nije to poenta koliko ko ima zarazeni, nebitno. Kazem ljudi nisu dosli jer nisu dobili tu neku famoznu dozvolu. Sad se postavlja pitanje i ukoliko se otkaze ovaj mec da li ce ovdje biti iste reakcije kada su svi opleli po Napoliu? I ja sam bio medju tim istim na pocetku. Ali eto imali su kakav takav alibi, ne bi im dzaba ni zalbu uvazili jeli.
Jel to sad njihova mjesna zajednica ne da putovati?Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 20:40The Turin Local Health Authority are ready to halt Juve's trip to Milan tomorrow: 'With new positives, if there was evidence of an outbreak, we would be forced to take action'
Svejedno im je, 3-0 za zelenim stolom ili 3-0 na zelenom terenu.Biscione je napisao/la: ↑05 jan 2021, 20:54Jel to sad njihova mjesna zajednica ne da putovati?Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 20:40The Turin Local Health Authority are ready to halt Juve's trip to Milan tomorrow: 'With new positives, if there was evidence of an outbreak, we would be forced to take action'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.