FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
@Mister sad gledam taj sastav protiv Wolfsburga izasao je sa tom formacijom zato sto nije imao Lahma a na desnom beku je igrao Rode po formaciji, ali on nije desni bek tako da se u toku utakmice pridruzio Xabiju na mjesto zadnjeg veznog. Isto tako i sada zbog nedostatka Alabe moze nesto kombinovati sto moze biti nasa sansa.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
21/10, 13/8, 15/8Rajaz je napisao/la:To me zanima, imaš li kvote ?
Real 23/10, 2/1, 11/5
Bayern 5/2, 2/1, 5/2
Juve 9, 8/1, 8/1
Sa nekoliko različitih mjesta.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zahvaljujem. Pa dobro to je zbog Nou Campa, eto prolaz je skoro izjednačen, mala prednost Barci.
Jedan čovjek će biti posebno inspirisan, zbog 7-upa, zbog SP i Brazila i zbog trenera koji ga je ''stvorio''

Jedan čovjek će biti posebno inspirisan, zbog 7-upa, zbog SP i Brazila i zbog trenera koji ga je ''stvorio''

- hule_barca
- Kontakt:
Sve u svemu, možda i najbolji žrijeb za nas.
Bayern igra stil koji nam ponajviše odgovara od preostalih ekipa.
Madrid nas je ubio u 150 od 180 minuta ove sezone u međusobnim ogledima. Juventus je dosta tvrd i s njima bi bila prava patnja igrati. Napravili bi neki bunker i onda na kontru pucali. Kad nismo mogli probiti Malagin bunker, ne znam kako bi njihovu tvrdu igru prevazišli. Bayern ima dosta sporu odbranu, tačnije spore štopere. Imaju dosta problema sa povredama, generalno slabije igraju u gostima i tu treba šansu tražiti u prvom susretu. Ako bi ostvarili dobar rezultat na Campu, onda im u gostima prepustiti posjed i čekati kontre, nešto ala Madrid prošle godine. Vjerujem u dobar rezultat, a to da Pep poznaje Barcu u dušu, ne znam koliko bih se složio jer svi vidimo da je ova Barca dosta nepredvidiva i Pepu neće biti lahko spremiti meč kad zna da imamo više karti u rukavu nego inače. Očekujem teške mečeve, ali vjerujem u prolazak dalje, mada je Lucho taktički klinac za Pepa.
Bayern igra stil koji nam ponajviše odgovara od preostalih ekipa.
Madrid nas je ubio u 150 od 180 minuta ove sezone u međusobnim ogledima. Juventus je dosta tvrd i s njima bi bila prava patnja igrati. Napravili bi neki bunker i onda na kontru pucali. Kad nismo mogli probiti Malagin bunker, ne znam kako bi njihovu tvrdu igru prevazišli. Bayern ima dosta sporu odbranu, tačnije spore štopere. Imaju dosta problema sa povredama, generalno slabije igraju u gostima i tu treba šansu tražiti u prvom susretu. Ako bi ostvarili dobar rezultat na Campu, onda im u gostima prepustiti posjed i čekati kontre, nešto ala Madrid prošle godine. Vjerujem u dobar rezultat, a to da Pep poznaje Barcu u dušu, ne znam koliko bih se složio jer svi vidimo da je ova Barca dosta nepredvidiva i Pepu neće biti lahko spremiti meč kad zna da imamo više karti u rukavu nego inače. Očekujem teške mečeve, ali vjerujem u prolazak dalje, mada je Lucho taktički klinac za Pepa.
Mes Que Un Club
- SteveHeighway
- Kontakt:
Osvajate vi aBd golom Suareza u finalu protiv samoprozvanih malenih kraljevića 

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako prodju Bayerna i osvoje protiv Juventusa, znači da su pala 4 prvaka lige petice na putu do titule. A ako prodju Bayerna i osvoje protiv Reala, pala su 3 prvaka lige petice i prvak Europe. Impresivno nema šta, samo što su vrlo male šanse za to, barem po menimessilla je napisao/la:Ako osvojimo bit ce to najveca titula u historiji.

Ovo rivalstvo, kao i ono između Messija i Ronalda, je zaslužilo jedno finale CL.
Ko osvoji, prekuc'o igricu i to je to.
Ko osvoji, prekuc'o igricu i to je to.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Messi i Ronaldo su već odmjerili snage u velikom finalu, i znamo ko je koga prekuco. Ronaldo bi samo dobio šansu da se izjednači 

Bogme, uzeti El Clasico s Realom u finalu CL, nikako nije ekvivalentno pobjedi nad tamo nakim Unitedom. 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Guardiola vam prebacuje breme favorita.
Biće to dvije odlične utakmice ima da sjeva na sve strane,po mojem skromon mišljenju Bayern je blagi favorit ( ukoliko bude kompletan) no Barcelona ima svoje adute a to je napadački trojac.

Biće to dvije odlične utakmice ima da sjeva na sve strane,po mojem skromon mišljenju Bayern je blagi favorit ( ukoliko bude kompletan) no Barcelona ima svoje adute a to je napadački trojac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: Odg: FC Barcelona
Bola' kad nismo mi uzeli CL 2010 nece ni Madrid ove godine.
Mogo bi vama Juve bit Inter
Eto se bavaraca tice, samo polako, dugo do toga. Na kampu presing i posjed, u gostima na kontre.
Mogo bi vama Juve bit Inter

Eto se bavaraca tice, samo polako, dugo do toga. Na kampu presing i posjed, u gostima na kontre.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa šta je hoće li biti spremni Robben i Ribery ?Saurman je napisao/la:Guardiola vam prebacuje breme favorita.![]()
I šta je sa Schweinsteigerom i Martinezom ?
Pa trebali bi biti spremni Ribery,Robben,Benatia i Schweinsteiger a Martinez je počeo trenirati sa timom.Al' ove sezone se sve preko noći može promjeniti zato i strahujem da se opet neko ne povrijedi do meča sa Barcom.Rajaz je napisao/la:Pa šta je hoće li biti spremni Robben i Ribery ?Saurman je napisao/la:Guardiola vam prebacuje breme favorita.![]()
Sta je s alabom igra li uzvrat ako vec ne moze prvuSaurman je napisao/la:Pa trebali bi biti spremni Ribery,Robben,Benatia i Schweinsteiger a Martinez je počeo trenirati sa timom.Al' ove sezone se sve preko noći može promjeniti zato i strahujem da se opet neko ne povrijedi do meča sa Barcom.Rajaz je napisao/la:Pa šta je hoće li biti spremni Robben i Ribery ?Saurman je napisao/la:Guardiola vam prebacuje breme favorita.![]()
Alaba je out do kraja sezone.xaves je napisao/la: Sta je s alabom igra li uzvrat ako vec ne moze prvu
- Centre forward
- Kontakt:
Šteta za Alabicu, najozbiljnije.
Pobjednik ovog dvomeča je novi prvak Evrope, imam neki osjećaj za feeling. Očekujem dvije strašne utakmice i eto nek' pobijedi bolji. Iskreno se nadam da ćemo gledat' pravi fudbal a ne neki ciganluk jer ima tu Španaca na obje strane.
Grehota što je Romario na godišnjem, zaželi se čovjek naprosto njegovih postova.

Pobjednik ovog dvomeča je novi prvak Evrope, imam neki osjećaj za feeling. Očekujem dvije strašne utakmice i eto nek' pobijedi bolji. Iskreno se nadam da ćemo gledat' pravi fudbal a ne neki ciganluk jer ima tu Španaca na obje strane.
Grehota što je Romario na godišnjem, zaželi se čovjek naprosto njegovih postova.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nadao sam samo da ne bude Bayern, ali ne može ni to
Bayern je svakako prejaka ekipa sama po sebi + Pep koji zna sve o Barci (više nego i sam Lucho) = yebiga.
Lucho je svakako takticki mentol za Pepa, tako da nisam neki optimista
Ali eto, treba se boriti 180 minuta, pa šta Bog da.
Pep bar nije trenirao Neymara i Suareza, pa možda je to neko naše oružje.

Bayern je svakako prejaka ekipa sama po sebi + Pep koji zna sve o Barci (više nego i sam Lucho) = yebiga.
Lucho je svakako takticki mentol za Pepa, tako da nisam neki optimista
Ali eto, treba se boriti 180 minuta, pa šta Bog da.
Pep bar nije trenirao Neymara i Suareza, pa možda je to neko naše oružje.
gledajuci bayern protiv porta i njihovu postavku vidim bas puno prostora za barcin trio ,bayern ce slicno igrati poznavajuci tvrdoglavost pepa ,nece se on prilagodjavati nikome
,htjece gospodariti terenom to je sigurno
dva stopera igraju daleko jedan od drugog i veliki je prostor izmedju njih ,pritiskom na njihov stoperski dvojac ili brzim osvajanjem lopte bice prostora kroz sredinu za suareza pogotovo a i za neymara

messi ce navlaciti na sebe dva tri igraca uvijek tu i bice prostora za suareza i neymara ,messi ce ponovo preuzeti sredinu terena i dijeliti asistencije jer ce on biti taj igrac na kojeg ce se najvise paziti,on ce vise odvlaciti paznju a pasovima hraniti ostalu dvojicu .samo je vazno ne fulati puno zicera a bice zicera vjerujem za suareza i neymara

dva stopera igraju daleko jedan od drugog i veliki je prostor izmedju njih ,pritiskom na njihov stoperski dvojac ili brzim osvajanjem lopte bice prostora kroz sredinu za suareza pogotovo a i za neymara

messi ce navlaciti na sebe dva tri igraca uvijek tu i bice prostora za suareza i neymara ,messi ce ponovo preuzeti sredinu terena i dijeliti asistencije jer ce on biti taj igrac na kojeg ce se najvise paziti,on ce vise odvlaciti paznju a pasovima hraniti ostalu dvojicu .samo je vazno ne fulati puno zicera a bice zicera vjerujem za suareza i neymara
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- MisterGuardiola
- Kontakt:
eee ziceri ziceri
valjda neće kao do sada mašiti

ne ne pep neces proci

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.