Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

LvG
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la LvG » 25 jul 2014, 00:23

Evo samo jedan primjer gdje igrač kaže da nema veze s Unitedom :D

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/85219.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I haven't signed anything," the 20-year-old said. "I'm happy here and have a contract until 2013, so now the essential target is to get the team into Europe and when the league finishes, we'll see. Until the end of the season, nothing will be decided.
"I've been with Atletico for many years and have real affection for the club. If Atletico want to fight for me then it would be very difficult to leave. It is my club forever."

R3dDevil
Kontakt:

Post Postao/la R3dDevil » 25 jul 2014, 00:31

Moramo se strpiti :plac:
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--

Giggsy11
Kontakt:

Post Postao/la Giggsy11 » 25 jul 2014, 03:08

Mata po meni uz Hereru bio najbolji pojedinac u prvom poluvremenu, tj u onoj prvoj ekipi koja je izasla na teren.. Uzeo je loptu i od njega je krenula ta akcija za gol i plus sto je proigrao Welbecka u 100% sansu ali faulirase Welbza i nista od toga.. Od njega ocekujem mnogo naredne sezone, zadnjih 5,6 utakmica prosle sezone poceo da igra na vrhunskom nivou i nadam se da ce tako nastaviti i ove sezone..

I gledam juce ova nasa krila, ne vjerujem koja tegoba na toj poziciji.. Grehota ce biti ako Januzaj ne bude cesto u prvom sastavu ove sezone, a tu je i Zaha kojem ce LVG nadam se dati makar neku sansu da se pokaze.. I mozda cak dovedemo nekoga :D
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 25 jul 2014, 09:30

http://www.sportklub.com.hr/klopp-pojes ... e-u-united" onclick="window.open(this.href);return false;

et malo zanimljivosti

mislim da će doći par stopera..

de vrij se čini kao zicer, mislim da će on biti opak, možda i blind jer je univerzalac.

vermaelen također.. de vrij i vermaelen skupa neće koštati ko pola mangale što ipak kaže da se pazi malo i na financijsku stranu. Iako, po meni, najbolje moguće rješenje bi bilo dovesti Varanea ako je to moguće

je li utakmica sa Romom sutra u 22:00?

EDIT: provjerio sam, utakmica je sutra u 22:00 i ima prijenos na Arena Sport 1..

3nemy_
Kontakt:

Post Postao/la 3nemy_ » 25 jul 2014, 09:59

Valencia je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la: Kako ocjenjuješ Matin učinak u Chelseau?
Dobar, nista vise od toga.

On po meni nije igrac za TITULE. Mozda i moze ako su ostali igraci fantasticni, pa i on odigra dobro uz njih.

Nije top klasa, jednostavno.

Herera je u jednoj utakmici imao pasova koliko ovaj ne moze skupiti za 10 utakmica. Nije takav igrac. On je poceo kao KRILO, i to ga je jako profilisalo. Njegova igra na sredini je znatno ispod Lampardove, Dzerardove, Skolsove, Milerove, Ezilove, Iniestine, Snajderove itd itd itd...
Jesi svjestan sta si napisao :S?! Nije za titule igrac :).. Ma daj
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 25 jul 2014, 10:13

Valencia je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la: Kako ocjenjuješ Matin učinak u Chelseau?
Dobar, nista vise od toga.

On po meni nije igrac za TITULE. Mozda i moze ako su ostali igraci fantasticni, pa i on odigra dobro uz njih.

Nije top klasa, jednostavno.

Herera je u jednoj utakmici imao pasova koliko ovaj ne moze skupiti za 10 utakmica. Nije takav igrac. On je poceo kao KRILO, i to ga je jako profilisalo. Njegova igra na sredini je znatno ispod Lampardove, Dzerardove, Skolsove, Milerove, Ezilove, Iniestine, Snajderove itd itd itd...
Valencia, Miler nije vezni igrać....
Mata ništa nije slabiji od Ezila ili Snajdera... siguran sam da češ ove sezone vidjeti max od Mate i da je kvaliteta jednaka kao svih navedenih!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 25 jul 2014, 10:17

United striker Bebé is already in Lisbon to sign a 4-year deal with Benfica. [o jogo]
Nadam se da je istina. Povedi hadalja Younga i krelca Cleva.
- Ed Woodward for Prime Minister !

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 25 jul 2014, 10:18

Ja sam odustao od smijanja na ove valencijine komentare o Mati. Navika čini čuda, iako su i dalje epic :mrgreen:

eldo
Kontakt:

Re: Odg: Manchester United F.C.

Post Postao/la eldo » 25 jul 2014, 13:21

Agent,sta da ocekujemo preko vikenda sto se transfera tice???

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 25 jul 2014, 14:12

ne znam sta vise ceka za tog stopera zna da su otisli rio i vidic on nista ne kupuje i plus hoce da igra sa 3 stopera
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 jul 2014, 14:21

Uprava mora odraditi jos posla, bar jos 2 igraca. Stoper i jos jedan veznjak, ponovili smo to dosta puta. De Vrij bi po meni bio odlicno pojacanje, pokazao je u Brazilu da je odlican stoper a i mlad je, Vlaar recimo u ovom trenutku i trzistu moze biti mozda i najbolji izbor za prelazno rjesenje, 29 mu je godina tako da bi sigurno bio i jeftin a moze odigrati sezonu-dvije dok se ne dovede prava zamjena. Sve ovo naravno ako ce igrati sa 3 stopera, iako se LvG-ova formacija lako moze i transformisati, a sve su prilike da hoce.

Uprava je polozila brojne ispite i ostao im je samo jos jedan, finalni dio ovog prelaznog roka. Doveli su Matu, produzili sa Rooneyem, potpisali mega sponzorski ugovor, uzeli Shawa i Herreru i ostao im je samo jos ovaj stepenik i imat ce, sigurno, podrsku svih navijaca ako uspiju. Stvarno bi bilo **** da sav pritisak u veznom redu padne na Herreru, momak je paklen igrac sto su znali su koji su gledali Baskijce u ligi prosle sezone ali ne vjerujem kako moze sam. Fletcher ne moze po meni odgovoriti zadacima, Carrick recimo sigurno moze ali i on je u godinama + povrede, o Cleverleyu i Fellainiu necu uopste trositi rijeci, svi smo svjesni njihovih mogucnosti.

Dakle, vezni i stoper jos do kraja su moja zelja. Kazu da novca ima i da on nije problem, sve je znaci do LvG-a. Nadajmo se najboljem.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 25 jul 2014, 14:29

eldo je napisao/la:Agent,sta da ocekujemo preko vikenda sto se transfera tice???
vikend NISTA, transferi ce biti objavljeni 3 ili 4 poslje povratka s turneje mislim nista prije toga

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 25 jul 2014, 14:30

Ma, stoper će bit doveden, 100%, u kakvoj god varijanti igrali. Ne može se on oslonit samo na ovu trojicu + omladinci (Keane, Blackett). Poslije utakmice je i rek'o da je kratak na toj poziciji. Samo je pitanje vremena i imena sad.

Također, još jedan vezni je sigurno potreban, ali bi, po meni, manja tragedija bila ako se ne dovede niko tu nego na stoperskoj poziciji.

Edit: Znači, tek poslije Bajrama možemo očekivat dobre vijesti, ništa prije. :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 25 jul 2014, 14:37

evo Strootman je poceo sa laganim treninzima,iskreno ja bi se kockao i kupio ga do septembra se ocekuje da pocne igrati. Zamislite Herrera - Strootman vezni red :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 jul 2014, 14:38

OfficialAgent je napisao/la:
vikend NISTA, transferi ce biti objavljeni 3 ili 4 poslje povratka s turneje mislim nista prije toga
Nema sta transferi, ti si rekao Arturo V. dolazi i drzi se recenog.

:rol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 25 jul 2014, 14:40

dr.van nostrand je napisao/la:

ostajem pri tome samo kazem da nece biti zvanicne potvrde prije zavrsetka turneje
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 25 jul 2014, 14:47

da nam je Vidala i Hummelsa :pray: :pray:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 jul 2014, 14:50

FCUM je napisao/la:evo Strootman je poceo sa laganim treninzima,iskreno ja bi se kockao i kupio ga do septembra se ocekuje da pocne igrati. Zamislite Herrera - Strootman vezni red :D
Prije ili kasnije LvG ce krenuti po Strootmana, u to sam siguran. Sada je to tesko za izvesti, Roma trazi puno para a ovaj je imao gadnu povredu. Da je zdrav siguran sam da bi do sada vec i potpisao.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jul 2014, 15:32

dr.van nostrand je napisao/la:

ostajem pri tome samo kazem da nece biti zvanicne potvrde prije zavrsetka turneje
I don't know if I will stay at Juventus, but I am not going to Manchester." - Arturo Vidal.
:kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 25 jul 2014, 15:35

nadam se da nece doci Vidal i da ce Strootman ili Clasie doci ,mada bi volio Clasie sada da dodje a Strootman u januaru . Ovu dvojicu da kupimo i de vrija opet bi nas doslo manje nego Vidal sam

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.