Uprava mora odraditi jos posla, bar jos 2 igraca. Stoper i jos jedan veznjak, ponovili smo to dosta puta. De Vrij bi po meni bio odlicno pojacanje, pokazao je u Brazilu da je odlican stoper a i mlad je, Vlaar recimo u ovom trenutku i trzistu moze biti mozda i najbolji izbor za prelazno rjesenje, 29 mu je godina tako da bi sigurno bio i jeftin a moze odigrati sezonu-dvije dok se ne dovede prava zamjena. Sve ovo naravno ako ce igrati sa 3 stopera, iako se LvG-ova formacija lako moze i transformisati, a sve su prilike da hoce.
Uprava je polozila brojne ispite i ostao im je samo jos jedan, finalni dio ovog prelaznog roka. Doveli su Matu, produzili sa Rooneyem, potpisali mega sponzorski ugovor, uzeli Shawa i Herreru i ostao im je samo jos ovaj stepenik i imat ce, sigurno, podrsku svih navijaca ako uspiju. Stvarno bi bilo **** da sav pritisak u veznom redu padne na Herreru, momak je paklen igrac sto su znali su koji su gledali Baskijce u ligi prosle sezone ali ne vjerujem kako moze sam. Fletcher ne moze po meni odgovoriti zadacima, Carrick recimo sigurno moze ali i on je u godinama + povrede, o Cleverleyu i Fellainiu necu uopste trositi rijeci, svi smo svjesni njihovih mogucnosti.
Dakle, vezni i stoper jos do kraja su moja zelja. Kazu da novca ima i da on nije problem, sve je znaci do LvG-a. Nadajmo se najboljem.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!