Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Hvala ti!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Edine, iskoristi losu odbranu Pescare i zabij makar 2 komada, mada je to idealna prilika za prvi hettrick u ligi...3 kola vec postis u Seriji A i to je previse...
Znaci, igra frajer fantasticno, wolfsburgovski pa mislim cak i bolje...samo da potraje i da ga povrede zaobidju.
Ako ne Scudetto onda makar trofej EL im donesi
Znaci, igra frajer fantasticno, wolfsburgovski pa mislim cak i bolje...samo da potraje i da ga povrede zaobidju.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ni u Wolfsburgu nije bio ovoliko dobar u prvoj polusezoni..hurem je napisao/la:Edine, iskoristi losu odbranu Pescare i zabij makar 2 komada, mada je to idealna prilika za prvi hettrick u ligi...3 kola vec postis u Seriji A i to je previse...

Niko ne ospominje onaj dribling na sredini terena nemozes mu lopte uzet sta uzet pric nemozes lopti pronosa ih ko malu djecu.
tarabuka jel ti muka kad zabije babuka?tarabuka je napisao/la:sevilja ima skuplji tim od rome,bolje igraju u europi,liga truplo jaca i popularnija od serie a,sve utakmice se igraju pred punim tribinama,za razliku od italije,gdje bude na derbiju roma-lazio 15.000 ljudi.ali ne vjerujem da bi se dzeko naigrao pored vieta i vitola,pogotovo kad se zna kakvu igra preferira trener sevilje Sampoli
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Zahvaljujem filipu i novinaru teksta.
-
- Kontakt:
a ukupno je za realno malu i slabašnu selekciju, koja će tko zna koliko čekati na novu priliku na velikom natjecanju- **** li mu mamicu, strasno vole da nas nipodostavaju
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Da,i svi redim imaju istu pricu.Kao slucajno se mi plasirali na svjetsko i ko zna kad cemo opet.džakailibu je napisao/la:a ukupno je za realno malu i slabašnu selekciju, koja će tko zna koliko čekati na novu priliku na velikom natjecanju- **** li mu mamicu, strasno vole da nas nipodostavaju
A realno stvari stoje ovako,mi od 2008,a to je vec dosta vremena,u kontinuitetu igramo dobro i u kontinuitetu smo u top 25 svjetskih i top 15-20 evropskih reprezentacija po relevantnim listama,a liste se prave samo i iskljucivo na osnovu rezultata.
Takodje je realno da smo za Juznu Afriku imali prestrasnu grupu sa Spanijom,Turskom i Belgijom u kojoj smo zavrsili drugi i samo zahvaljujuci tome sto smo imali Spaniju,tada najjacu repku na dunjaluku,prvaku svega moguceg,kao i tome sto su nam u dirigovanom zrijebu namjerno u barazu dodijelili Portugal,nismo igrali na tom prvenstvu.A itekako smo imali kvalitet za to.
Uostalom,da je ta strasna Hrvatska imala taj isti put i iste prepreke ne bi ni oni vidjeli tog prvenstva.
Poljska,Ukrajina-opet odlicno odigrane kvalifikacije,u grupi Francuzi koje su sudije morale dobrano pogurati da zavrse ispred nas i opet Portugal,i opet naravno namjerno.
Da je Hrvatska opet imala ovakav put ni oni ne bi igrali to prvenstvo.
Jedino sto smo realno sami zayebali je EP Francuska,da je korumpirana bagra iz saveza na vrijeme maknula Safeta mi bi igrali na tom prvenstvu.
Dakle,to novinarsko smece iz Hrvatske je se.rator koji laze i obmanjuje javnost zbog svoje mrznje prema BiH.
@fidelis, slazem se sa svim navedenim o repki ali bespotrebno se lozite obojica jer tekst je napisao nas covjek koji voli repku ko i mi svi...a i dzeku, sto je ocitio.
Nego, red je da momcina sutra prekine post u ligi.
Protivnik za pozeljeti a on pun samopuzdanja poslije evrope.
Nego, red je da momcina sutra prekine post u ligi.
Protivnik za pozeljeti a on pun samopuzdanja poslije evrope.
Joj koja kontradiktornost jbt. zivot.Fidelis je napisao/la: Da,i svi redim imaju istu pricu.Kao slucajno se mi plasirali na svjetsko i ko zna kad cemo opet.
A realno stvari stoje ovako,mi od 2008,a to je vec dosta vremena,u kontinuitetu igramo dobro i u kontinuitetu smo u top 25 svjetskih i top 15-20 evropskih reprezentacija po relevantnim listama,a liste se prave samo i iskljucivo na osnovu rezultata.
Takodje je realno da smo za Juznu Afriku imali prestrasnu grupu sa Spanijom,Turskom i Belgijom u kojoj smo zavrsili drugi i samo zahvaljujuci tome sto smo imali Spaniju,tada najjacu repku na dunjaluku,prvaku svega moguceg,kao i tome sto su nam u dirigovanom zrijebu namjerno u barazu dodijelili Portugal,nismo igrali na tom prvenstvu.A itekako smo imali kvalitet za to.
Uostalom,da je ta strasna Hrvatska imala taj isti put i iste prepreke ne bi ni oni vidjeli tog prvenstva.
Poljska,Ukrajina-opet odlicno odigrane kvalifikacije,u grupi Francuzi koje su sudije morale dobrano pogurati da zavrse ispred nas i opet Portugal,i opet naravno namjerno.
Da je Hrvatska opet imala ovakav put ni oni ne bi igrali to prvenstvo.
Jedino sto smo realno sami zayebali je EP Francuska,da je korumpirana bagra iz saveza na vrijeme maknula Safeta mi bi igrali na tom prvenstvu.
Dakle,to novinarsko smece iz Hrvatske je se.rator koji laze i obmanjuje javnost zbog svoje mrznje prema BiH.
Mi u kontinuitetu NIKADA nismo bili u top 25 dok nije Safet dosao za selektora. Znaci nikada nismo ni bili u top 25, a kamo li imali kontinuitet. Safet je od Cire preuzeo reprezentaciju iz top 60.
Da slazem se da smo u top 15-20 na relevantnim listama iskljucivo zbog rezultata.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Lika nema danima i onda cim neko ukuca ime safet, eto ga...ko da ima neki alarm ukucan na telefonu koji mu signalizira kad je idol spomenut 

Pa ko je prvi spomenuo Safeta, ja ili kolega viz?babino je napisao/la:Lika nema danima i onda cim neko ukuca ime safet, eto ga...ko da ima neki alarm ukucan na telefonu koji mu signalizira kad je idol spomenut
Ne volim kada se bez ikakvog argumenta zele proturati kojekakve neistine i izmisljotine. Cuj nas kontinuitet .
Nas kontinuitet je startao od 2011. godine negdje od jula/augusta pa sve do dana danasnjeg. Do tada smo se vrtili 50+/- mjesto.
Samo smo nekada davno bili 29. FIFA ranking liste kada je bio Muzurovic selektor. To je trajalo mozda svega mjesec dana i to je to. Inace to nam je bio tad najbolji ranking u historiji. Ovo sve je bilo nista. Znaci od Susica pa sve uz Bazdarevica odrzavamo kontinuitet do dana danasnjeg.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
džakailibu je napisao/la:a ukupno je za realno malu i slabašnu selekciju, koja će tko zna koliko čekati na novu priliku na velikom natjecanju- **** li mu mamicu, strasno vole da nas nipodostavaju
Autor je bosanac, i nije to nipodostavanje, vec realnost. Tesko se plasirati na SP kada samo 9 ekipa ide dalje. Ali zato ima Euro, tu se jednostavno moramo plasirati svaki put bez obzira na to u kojoj smo grupi.
Na SP iz Evrope ide 13-14 reprezentacija, na EP je islo 16, tako da mi ranije nista nismo morali, jedino moranje imali smo sa zadnjim EP gdje ide pola Evrope i u buducnosti to ce nam biti moranje. U ovom formatu od 24 reprezentacije mi moramo da se plasiramo redovno, a svjetsko kad ubodemo.calcio je napisao/la:džakailibu je napisao/la:a ukupno je za realno malu i slabašnu selekciju, koja će tko zna koliko čekati na novu priliku na velikom natjecanju- **** li mu mamicu, strasno vole da nas nipodostavaju
Autor je bosanac, i nije to nipodostavanje, vec realnost. Tesko se plasirati na SP kada samo 9 ekipa ide dalje. Ali zato ima Euro, tu se jednostavno moramo plasirati svaki put bez obzira na to u kojoj smo grupi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
- Kontakt:
ma moze biti najveca bosancina na svjetu, ovo je stil zidaka koji jedva ceka da malo ocrni sto zemlju sto fudbal u bih. mislim da smo makedonija pa hajde razumio bi mali i slabasni ali ovo je cisto njesra! cisto sumjam da bi za sloveniju napisao isto ovo.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Večeras daje dva gola.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gol i asistencija..High je napisao/la:Večeras daje dva gola.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3