Šanse su 50%:50%
Uživajmo u obe utakmice i ko prođe u finale u Berlinu nek i osvoji klempu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Upravo tako, ako se ne može preko Bayerna u finale ostaju liga i kup što bi opet bio vrhunski rezultat kada pogledaš u kakvim uslovima se radilo. Ipak, Barcelona izgleda bolje od Bayerna ove sezone i ja sam optimist. Messi je ključ, ali samo ako bude odmoran i svjež što trenutno nije pa se za dobro Barce nadati da će odmoriti neku od Getafea, Espanyola ili Cordobe, mora biti svjestan da ovakav iscrpljen može samo odmoći klubu u LP, trebaju ga 100% spremnog a to neće postići ako svaku od ove 3 ligaške utakmice bude igrao po 90 minuta.MisterGuardiola je napisao/la:Reala LŠ zapada između Sevilje (gosti) i Valensije (kući) što je mnogo dobro za nas.
Pa dupla kruna je top rezutat ,to bi bilo ekstra ,ja sam prezadovoljan ligu ili LP da osvoje uz kup .Rajaz je napisao/la:Upravo tako, ako se ne može preko Bayerna u finale ostaju liga i kup što bi opet bio vrhunski rezultat kada pogledaš u kakvim uslovima se radilo. Ipak, Barcelona izgleda bolje od Bayerna ove sezone i ja sam optimist. Messi je ključ, ali samo ako bude odmoran i svjež što trenutno nije pa se za dobro Barce nadati da će odmoriti neku od Getafea, Espanyola ili Cordobe, mora biti svjestan da ovakav iscrpljen može samo odmoći klubu u LP, trebaju ga 100% spremnog a to neće postići ako svaku od ove 3 ligaške utakmice bude igrao po 90 minuta.MisterGuardiola je napisao/la:Reala LŠ zapada između Sevilje (gosti) i Valensije (kući) što je mnogo dobro za nas.
@Bayernheart jel se 100% vraćaju Robben i Ribery <?
Ne znam, ali nekako sam siguran da će ovaj put Bayern imati posjed. Pressing će se svakako igrati, ali da li dovoljno kvalitetan to je pitanje.Pegi10 je napisao/la:Sta vi mislite koja je bolja taktika protiv kobasicara da igramo na jak presing, ako se ne varam tako ih je Wolfsburg ubio ili da im prepustimo loptu pa da idemo na kontre preko MSN-a.
Niko i nikome. Novo pravilo, brišu se kartoni nakon četvrtke.Scof1eld je napisao/la:Nego, ko je suspendovan a kome prijeti suspenzija ?
Protiv Wolfsburga su igrali 3-4-3 jelde ? Teško da će takvu glupost ponoviti.Pegi10 je napisao/la: Sto se tice taktike ja sam da se presing igra kod kuce, posjed je njihov kako god igras imali su ga i protiv Wolfsburga a po meni Luis se treba ugledati na tu utakmicu. Da ih pritisne na sredini tako da se njihovi odbrambeni moraju dodavati, a tu su greske sigurne i onda im se sjuriti prema gol. To je ipak jedina utakmica nakon Reala gdje su oni nadigrani. Ako uspijemo dobiti sa dva razlike sto bi bila premija onda u MinKenu ici na kontre (ali ne kao Porto)
Nama se daju najveće šanse za osvajanje, ali to opet ništa ne znači, jedna povreda, loša forma...Rajaz je napisao/la:Baš me zanima kome su kladionice naklonjene, može li neko to provjeriti ?
To me zanima, imaš li kvote ?messilla je napisao/la:Nama se daju najveće šanse za osvajanje, ali to opet ništa ne znači, jedna povreda, loša forma...Rajaz je napisao/la:Baš me zanima kome su kladionice naklonjene, može li neko to provjeriti ?
Negdje sam čitao da je na Barcu 1,9 u prvom meču, ako lažu oni lažem i jaRajaz je napisao/la:To me zanima, imaš li kvote ?messilla je napisao/la:Nama se daju najveće šanse za osvajanje, ali to opet ništa ne znači, jedna povreda, loša forma...Rajaz je napisao/la:Baš me zanima kome su kladionice naklonjene, može li neko to provjeriti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.