FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Bayern@heart » 24 apr 2015, 14:07

Sretno momci i vama i nama šteta što se sastajemo u polufinalu mislim da smo i jedni i drugi zaslužili da se konačno sastanemo u finalu. Vaša prednost je zdravi TRIO FANTASTICO u napadu popomognut Andresom, a naš je svakako najveć vaš "otac" Pep :D i povratak naših najboljih igrača Robbena, Riberiya, Benatije.
Šanse su 50%:50%

Uživajmo u obe utakmice i ko prođe u finale u Berlinu nek i osvoji klempu.

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 24 apr 2015, 14:54

Sad Pep konta:"Dvojicu na Messija ,siluj Alvešovu stranu i to bi bilo to." :mrgreen:

Reala LŠ zapada između Sevilje (gosti) i Valensije (kući) što je mnogo dobro za nas.

Pametuglavu
Kontakt:

Post Postao/la Pametuglavu » 24 apr 2015, 15:38

Samo sto Barsa sada igra brze a Bayern smara loptom gore/dole pa odbrani tako da kontre preko Nejmara, Suareza mogu biti ebene :kafa: a jos ako se Messi ubaci u kakvu kontru...
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 apr 2015, 15:39

MisterGuardiola je napisao/la:Reala LŠ zapada između Sevilje (gosti) i Valensije (kući) što je mnogo dobro za nas.
Upravo tako, ako se ne može preko Bayerna u finale ostaju liga i kup što bi opet bio vrhunski rezultat kada pogledaš u kakvim uslovima se radilo. Ipak, Barcelona izgleda bolje od Bayerna ove sezone i ja sam optimist. Messi je ključ, ali samo ako bude odmoran i svjež što trenutno nije pa se za dobro Barce nadati da će odmoriti neku od Getafea, Espanyola ili Cordobe, mora biti svjestan da ovakav iscrpljen može samo odmoći klubu u LP, trebaju ga 100% spremnog a to neće postići ako svaku od ove 3 ligaške utakmice bude igrao po 90 minuta.

@Bayernheart jel se 100% vraćaju Robben i Ribery <?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 apr 2015, 15:43

Ako osvojimo bit ce to najveca titula u historiji. :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 apr 2015, 16:21

Rajaz je napisao/la:
MisterGuardiola je napisao/la:Reala LŠ zapada između Sevilje (gosti) i Valensije (kući) što je mnogo dobro za nas.
Upravo tako, ako se ne može preko Bayerna u finale ostaju liga i kup što bi opet bio vrhunski rezultat kada pogledaš u kakvim uslovima se radilo. Ipak, Barcelona izgleda bolje od Bayerna ove sezone i ja sam optimist. Messi je ključ, ali samo ako bude odmoran i svjež što trenutno nije pa se za dobro Barce nadati da će odmoriti neku od Getafea, Espanyola ili Cordobe, mora biti svjestan da ovakav iscrpljen može samo odmoći klubu u LP, trebaju ga 100% spremnog a to neće postići ako svaku od ove 3 ligaške utakmice bude igrao po 90 minuta.

@Bayernheart jel se 100% vraćaju Robben i Ribery <?
Pa dupla kruna je top rezutat ,to bi bilo ekstra ,ja sam prezadovoljan ligu ili LP da osvoje uz kup .
Sve je otvoreno u LP sitnice ce odlucivat,da je bogdom dante da zaigra na nou campu ,bilo bi ekstra :D.
Ko sto rece messila ako osvoje Lp bice ono bas odradjena da valja .,kakve sve timove su imali da izbace ne pamtim da je ovako imo neki tim .kad vidis svi su imali lakih protivnika i juve i real i bayern a barca je sve morala igrat protiv ekstra ekipa koje su ulozile bruku novca u svoje timove.jos kad bi prosli.bayerna i pobijedili reala u finalu onoo ludnicaa :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 24 apr 2015, 16:26

Sta vi mislite koja je bolja taktika protiv kobasicara da igramo na jak presing, ako se ne varam tako ih je Wolfsburg ubio ili da im prepustimo loptu pa da idemo na kontre preko MSN-a.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 apr 2015, 16:31

@barca_87 sve tačno, ali sa ovako umornim Messijem, Barcelona nema šta tražiti protiv Bayerna. Mora odmoriti neku od ove 3 ligaške, to je pod moranjem ako se misli ići u Berlin.
Pegi10 je napisao/la:Sta vi mislite koja je bolja taktika protiv kobasicara da igramo na jak presing, ako se ne varam tako ih je Wolfsburg ubio ili da im prepustimo loptu pa da idemo na kontre preko MSN-a.
Ne znam, ali nekako sam siguran da će ovaj put Bayern imati posjed. Pressing će se svakako igrati, ali da li dovoljno kvalitetan to je pitanje.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 apr 2015, 16:41

Poprilično je jasna stvar, što se tiče same taktike. Kad se Patetičarima i Realu prepuštala lopta, prepustiće se i ovima. :cool:

Samo lagano, dupla kruna bi bila mjera što se mene tiče. :cool:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 24 apr 2015, 16:49

Dupla kruna bi bila odlicna, samo da ne ispusimo na sve tri fronta :facepalm:

Sto se tice taktike ja sam da se presing igra kod kuce, posjed je njihov kako god igras imali su ga i protiv Wolfsburga a po meni Luis se treba ugledati na tu utakmicu. Da ih pritisne na sredini tako da se njihovi odbrambeni moraju dodavati, a tu su greske sigurne i onda im se sjuriti prema gol. To je ipak jedina utakmica nakon Reala gdje su oni nadigrani. Ako uspijemo dobiti sa dva razlike sto bi bila premija onda u MinKenu ici na kontre (ali ne kao Porto :mrgreen: )

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 apr 2015, 16:52

Bolje je odmah odigrati sa njima nego finale u Njemackoj. Ove godine imamo Suareza koji moze i uraditi nesto za razliku od Alexisa, starog Piquea a nece odmoci ni sto nema vise Valdesa kao u proslom duelu. Bayern je dosta oslabio, Barca puno jaca u odnosu na prosli matchup..

Nego, ko je suspendovan a kome prijeti suspenzija ?
ser del barça es el millor que hi ha !

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 24 apr 2015, 16:53

Kod nas su ako se ne varam svi tu a kazne ne prijete nikome posto se kartoni brisu.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 apr 2015, 16:53

Scof1eld je napisao/la:Nego, ko je suspendovan a kome prijeti suspenzija ?
Niko i nikome. Novo pravilo, brišu se kartoni nakon četvrtke. :cool:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 apr 2015, 16:57

Baš me zanima kome su kladionice naklonjene, može li neko to provjeriti ?

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 24 apr 2015, 16:59

Pegi10 je napisao/la: Sto se tice taktike ja sam da se presing igra kod kuce, posjed je njihov kako god igras imali su ga i protiv Wolfsburga a po meni Luis se treba ugledati na tu utakmicu. Da ih pritisne na sredini tako da se njihovi odbrambeni moraju dodavati, a tu su greske sigurne i onda im se sjuriti prema gol. To je ipak jedina utakmica nakon Reala gdje su oni nadigrani. Ako uspijemo dobiti sa dva razlike sto bi bila premija onda u MinKenu ici na kontre (ali ne kao Porto :mrgreen: )
Protiv Wolfsburga su igrali 3-4-3 jelde ? Teško da će takvu glupost ponoviti.
Po meni šanse su 50%-50%.Primjetim u zadnje vrijeme da nam je odbrana malo tanka iako statistički se ne bi to reklo,ali zaista ima tu rupa kad god je malo jači pritisak.
Nadam se da ćemo igrati na kontru a ne pokušavati mnogo posjedom jer tu nastaju greške.Bitno je ne primiti gol.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 apr 2015, 17:00

Rajaz je napisao/la:Baš me zanima kome su kladionice naklonjene, može li neko to provjeriti ?
Nama se daju najveće šanse za osvajanje, ali to opet ništa ne znači, jedna povreda, loša forma...

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 apr 2015, 17:03

messilla je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Baš me zanima kome su kladionice naklonjene, može li neko to provjeriti ?
Nama se daju najveće šanse za osvajanje, ali to opet ništa ne znači, jedna povreda, loša forma...
To me zanima, imaš li kvote ?

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 apr 2015, 17:04

Odličan žreb... priželjkivao sam ili Bajerna ili Reala jer hoću da uživam u fudbalu a od ovoga dvomeča bolje nije moglo za svakoga ko voli dobar fudbal. I pored budale na klupi Barsa je apsolutni favorit i ovde i u finalu jer ima ubedljivo najkvalitetniji tim. Protiv najačih se pokazuje najbolje, prema tome uopšte ne brinem za plasman u finale. Nema ovaj tim veze sa onim koji je doživeo debakl pre par godina...nema razlog Barsa da strahuje od bilo koga, pre će biti da je potpuno obrnuto kao i nekada u bliskoj prošlosti.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 24 apr 2015, 17:05

Rajaz je napisao/la:
messilla je napisao/la:
To me zanima, imaš li kvote ?
Negdje sam čitao da je na Barcu 1,9 u prvom meču, ako lažu oni lažem i ja :mrgreen:
Mes Que Un Club

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 24 apr 2015, 17:07

Da, 1,9 je na Barcu u prvom meču na Bayern preko 4,dok je na prolaz Barce 1,8 a na prolaz Bayerna 2... Pomalo mi prevelika ova kvota na Bayern u prvom meču ipak su to dosta izjednacene ekipe...
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.