Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OfficialAgent
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
Manchester United striker, Javier ‘Chicharito’ Hernandez is reportedly close to joining Atletico Madrid.

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
- OfficialAgent
- Kontakt:
ManUtd are monitoring Memphis Depay. Any move could see him loaned out.
Van Gaal confirms 3-4-3 is the way MUfc will play this season.

Van Gaal confirms 3-4-3 is the way MUfc will play this season.

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
-
- Kontakt:
b
Zadnja izmjena: Gianfranco, dana/u 24 jul 2014, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
b
Zadnja izmjena: Gianfranco, dana/u 24 jul 2014, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Bice zafrkano protiv Rome imaju par kvalitetnih igraca i plus legendu Tottija nisu za zezanja
@Gianfranco
Bices ti banovan

@Gianfranco
Bices ti banovan
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
Samo mi jedna stvar nije jasna. Na stranu sto si papak i sto lajes k`o kakva dzukela preko laznog naloga ali koliko covjeku mora da bude dosadno u zivotu da pravi lazne profile cisto da bi nekom opsovao nesto preko foruma.Gianfranco je napisao/la:Mozes poruciti Cartmanu isto

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Dajte i nama ostalima recite šta je ovaj heroj htio, ne budite šupci. 

Gledam ovo protiv Galaksija.....
U prvom je prema naprijed islo prilicno tesko. Mata nije idealna desetka, sta god mislili. To opet tvrdim.
Galaksi je napravio dvi katastrofalne greske iz kojih su primili drugi i treci gol. Ako se to izuzme, solidno su izgledali. U drugom raspad radi izmjena.
Stoperi su bili ok. Nisu imali posebnog posla, pa je tesko procjeniti. Mislim da ce ova formacija najvise odgovarati Dzonsu. On bi mogao eksplodirati. Rodjeni libero.
Sou onako. Prva je tekma pa ne treba previse kritizirati. Mora puno bolje prema naprijed. Bocni igraci su od vitalne vaznosti za ovu formaciju. Mozda i najvaznije karike. Malo sam tu skeptican. Junajted ima dobre bocne igrace, ali da li dovoljno dobre za OVAKVU formaciju!?? Necu jos uvijek nista reci.
Ander Herera je vec pokazao da ce biti veliko pojacanje. U to nema dileme. Momak je fascinantan bez lopte, otkriva se i igra agresivno. Da je dosao prosle sezone, mozda bi Mojs i sada bio trener.
Flecer uz njega rutinski... Fali jos jedan veznjak poput Herere, evidentno. Covjek koji zna dodati ofanzivan pas i koji igra agresivno. Vidal je najlogicniji izbor. Panjevi poput Jonga ne dolaze u obzir. U ovoj formaciji nema klasicnog zadnjeg veznog. Panjina Jong je slabiji od Flecera. Nadam se da nece doci.
Napadacka postavka najbolje odgovara Velbeku. Odgovara i Mati, Kagavi, Januzaju. Vidjet cemo kako ce se snaci. Da, da, odgovara Januzaju. Moze igrati pakera umjesto Mate, a i krilnog napadaca umjesto Velbeka recimo. Mogla bi ovo biti njegova sezona, samo da ga Gal isforsira.
Vidjet cemo kako ce ovo izgledati protiv jacih protivnika. Galaksi nije nikakvo mjerilo. Samo, vidi se da ovoj ekipi fali jos poneki kvalitetan igrac. Nije to to, jos uvijek.
U prvom je prema naprijed islo prilicno tesko. Mata nije idealna desetka, sta god mislili. To opet tvrdim.
Galaksi je napravio dvi katastrofalne greske iz kojih su primili drugi i treci gol. Ako se to izuzme, solidno su izgledali. U drugom raspad radi izmjena.
Stoperi su bili ok. Nisu imali posebnog posla, pa je tesko procjeniti. Mislim da ce ova formacija najvise odgovarati Dzonsu. On bi mogao eksplodirati. Rodjeni libero.
Sou onako. Prva je tekma pa ne treba previse kritizirati. Mora puno bolje prema naprijed. Bocni igraci su od vitalne vaznosti za ovu formaciju. Mozda i najvaznije karike. Malo sam tu skeptican. Junajted ima dobre bocne igrace, ali da li dovoljno dobre za OVAKVU formaciju!?? Necu jos uvijek nista reci.
Ander Herera je vec pokazao da ce biti veliko pojacanje. U to nema dileme. Momak je fascinantan bez lopte, otkriva se i igra agresivno. Da je dosao prosle sezone, mozda bi Mojs i sada bio trener.

Napadacka postavka najbolje odgovara Velbeku. Odgovara i Mati, Kagavi, Januzaju. Vidjet cemo kako ce se snaci. Da, da, odgovara Januzaju. Moze igrati pakera umjesto Mate, a i krilnog napadaca umjesto Velbeka recimo. Mogla bi ovo biti njegova sezona, samo da ga Gal isforsira.
Vidjet cemo kako ce ovo izgledati protiv jacih protivnika. Galaksi nije nikakvo mjerilo. Samo, vidi se da ovoj ekipi fali jos poneki kvalitetan igrac. Nije to to, jos uvijek.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Prerano je donositi bilo kakve zakljucke, jer mislim da LVG treba odredjeni period da uigra dvije moguce taktike. Zbog cega Mata nije idealna desetka?
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 24 jul 2014, 22:10, ukupno mijenjano 2 puta.
- Ed Woodward for Prime Minister !
You’re not going to Manchester, true? Vidal replies: No, no"
Double negative, ArturON! hahahahahah
https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/hvid ... 673bfb7ae4
Double negative, ArturON! hahahahahah
https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/hvid ... 673bfb7ae4
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zato sto nema posebno kvalitetan pas prema napadacima. Nema osjecaj, koordinaciju sa napadacima.OnlyUnited je napisao/la:Prerano je donositi bilo kakve zakljucke, jer mislim da LVG treba odredjeni period da uigra dvije moguce taktike. Zog cega Mata nije idealna desetka?
U par navrata se Runi i Velbek ubacuju, on salje loptu na bok. Nema x faktor kao Snajder, Lampard, Dzerard i sta znam. Nije taj tip igraca. Vise voli napadati u trku nego odigrati iz mjesta na prvu.
Kagava je u Dortmundu bio neuporedivo bolji nego Mata ikada i igdje. Al jbg, kada je i on cucnuo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Popravit će on taj segment igre pod LvGomValencia je napisao/la:Zato sto nema posebno kvalitetan pas prema napadacima. Nema osjecaj, koordinaciju sa napadacima.OnlyUnited je napisao/la:Prerano je donositi bilo kakve zakljucke, jer mislim da LVG treba odredjeni period da uigra dvije moguce taktike. Zog cega Mata nije idealna desetka?
U par navrata se Runi i Velbek ubacuju, on salje loptu na bok. Nema x faktor kao Snajder, Lampard, Dzerard i sta znam. Nije taj tip igraca. Vise voli napadati u trku nego odigrati iz mjesta na prvu.
Kagava je u Dortmundu bio neuporedivo bolji nego Mata ikada i igdje. Al jbg, kada je i on cucnuo.

06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Sto se Shawa tice itekakako ce mu biti tesko. On je bek, klasicni, u ovoj formaciji LvG-a on ne igra bas tu poziciju i bit` ce mu problem naviknuti se, nadam se da ce moci prvenstveno jer je jos jako mlad.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kako ocjenjuješ Matin učinak u Chelseau?Valencia je napisao/la:Zato sto nema posebno kvalitetan pas prema napadacima. Nema osjecaj, koordinaciju sa napadacima.OnlyUnited je napisao/la:Prerano je donositi bilo kakve zakljucke, jer mislim da LVG treba odredjeni period da uigra dvije moguce taktike. Zog cega Mata nije idealna desetka?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Dobar, nista vise od toga.Patrice_Evra_3 je napisao/la: Kako ocjenjuješ Matin učinak u Chelseau?
On po meni nije igrac za TITULE. Mozda i moze ako su ostali igraci fantasticni, pa i on odigra dobro uz njih.
Nije top klasa, jednostavno.
Herera je u jednoj utakmici imao pasova koliko ovaj ne moze skupiti za 10 utakmica. Nije takav igrac. On je poceo kao KRILO, i to ga je jako profilisalo. Njegova igra na sredini je znatno ispod Lampardove, Dzerardove, Skolsove, Milerove, Ezilove, Iniestine, Snajderove itd itd itd...
Mata je u svojoj drugoj sezoni za Cheslea imao 35 asistencija igrajuci desetku. Neka ponovi slicne brojeve za United, pa makar ga nikad ne zvali idealnom desetkom.
Samo lagano, doci ce on na svoje. Taj momak je 2 sezone bio najkreativniji igrac lige.

Samo lagano, doci ce on na svoje. Taj momak je 2 sezone bio najkreativniji igrac lige.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mata je odlicna desetka. U Chelseu u nekih 80 natupa postigao 18 golova te imao blizu 30 asistenicija, znaci samo u epl. Igrac je koji itekako dobro suradjuje sa napadacima, mozda vise u trku kroz pasove nego da podvaljuje lopte, ali radi i jedno i drugo. Mnogo kreiranih sasni. Proslu polusezonu u onakvom Unitedu zavrsio sa 6 golova i 4 asistencije u ligi. Odlican igrac, trazi loptu, zna je vrlo dobro cuvati, tehnicki napucan, i pogledaj naprosto karijeru, ima more asistenicje, sto ukazuje na kvalitet u tom segmentu, a to je ono sto nama treba.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Uvažavam tvoje mišljenje, ali mislim da si subjektivan iz nekog razloga, ne znam kojeg. Ne simpatišeš ga nešto. Čovjek je bio najbolji igrač Chelseaa dvije sezone zaredom (znači, proglašavan) i imao brdo asistencija i solidan broj golova. Šta čovjek više da očekuje od tog profila igrača?Valencia je napisao/la:Dobar, nista vise od toga.Patrice_Evra_3 je napisao/la: Kako ocjenjuješ Matin učinak u Chelseau?
On po meni nije igrac za TITULE. Mozda i moze ako su ostali igraci fantasticni, pa i on odigra dobro uz njih.
Nije top klasa, jednostavno.
Herera je u jednoj utakmici imao pasova koliko ovaj ne moze skupiti za 10 utakmica. Nije takav igrac. On je poceo kao KRILO, i to ga je jako profilisalo. Njegova igra na sredini je znatno ispod Lampardove, Dzerardove, Skolsove, Milerove, Ezilove, Iniestine, Snajderove itd itd itd...
Naravno, tek treba da vidimo koliko će on u Unitedu pružit, a iskreno se nadam da griješiš u vezi njega. Ja vjerujem da on može puno toga ponudit i očekujem to u predstojećoj sezoni, u kakvoj god formaciji igrali.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Daj nam van gal de vrija i hummelsa molim te.a ovo ostalo se moze krpit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.