Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Murinju je bilo bolje da je Edina kupio ne bi se zajebo ni sekunde bolji je od pola koje je doveo i igraju mu , a i hvalio ga je nekada.....
gledao sad na espn statistiku, treba da je 16ti gol sve ukupno i 6ta asistencija. mashAllah. ekstra ucinak. bice 30+rope11 je napisao/la:Jel' ovo 15 golova ukupno, ide on na 30+ do kraja![]()
ali sam primjetio da je zadnjih pola sata bio premoren, morat ce ga spaleti nekada rasteretiti i odmoriti jer ce ovim tempom izgoriti do februara.
Prvi gol majstorija samo takva.
Ali koja golčina Perottia, šta je ono, jedan od najboljih u historiji fudbala!
Ali koja golčina Perottia, šta je ono, jedan od najboljih u historiji fudbala!
nema sanse da je 16, cini mi se da ima 10+5 golova sveukupnocole-ch je napisao/la:gledao sad na espn statistiku, treba da je 16ti gol sve ukupno i 6ta asistencija. mashAllah. ekstra ucinak. bice 30+rope11 je napisao/la:Jel' ovo 15 golova ukupno, ide on na 30+ do kraja![]()
ali sam primjetio da je zadnjih pola sata bio premoren, morat ce ga spaleti nekada rasteretiti i odmoriti jer ce ovim tempom izgoriti do februara.

u asistencije mu se broje i izboreni penali, mislim da je tu 3:3.
i sto mu se na rezultatima ne broji ova asistencija perotiju, pa bio je cist pas prema njemu

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dzekin prvi gol je cista majstorija. 3 gola i asistencija.
Sta reci za ovog giganta.
Sta reci za ovog giganta.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Džeko,
Seria A, 13 utakmica 10 golova 4 asistencije
Evropa liga, 5 utakmica 5 golova, 3 asistencije (upitna ova asistencija danas)
Kvalifikacija za LP, 2 utakmica bez gola i asistencije
20 utakmica, 15 golova, 7 asistencija (upitna jedna)
- King_James
- Kontakt:
U Europa Ligi ima 4 odigrane utakmice ja mislim. Posto je odigrao poluvrijeme u Plzenu, a protiv Astre nije ulazio u igru.Neutral je napisao/la:Džeko,
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
I protiv Grčke nas uništio sa svojim promašajimaNeutral je napisao/la:Džeko,

Allahu dragi šta je ovo
Edin Džeko
Treba organizovat majke, žene, sestre, kćerke da to Edin odradi, da ne brinemo za budućnost
Edin Džeko

Treba organizovat majke, žene, sestre, kćerke da to Edin odradi, da ne brinemo za budućnost
FANTASTIKO!!!
Dobro je Ciro govorio, on je trebao da bude novi Zlatan Ibrahimovic, ali eto, ne bih da se vracam u proslost.
Dzeko trenutno igra neprikosnoveno, da ima bolju realizaciju vec je mogao biti na 25 golova, ali dosta i ovo
i smatram da je trenutno najbolji napadac, spic u svijetu...tu ne mislim samo na statistiku nego na kompletan dojam na terenu, nije sto je nas.
Steta sto nema makar 28 godina, ne trazim puno.
Dobro je Ciro govorio, on je trebao da bude novi Zlatan Ibrahimovic, ali eto, ne bih da se vracam u proslost.
Dzeko trenutno igra neprikosnoveno, da ima bolju realizaciju vec je mogao biti na 25 golova, ali dosta i ovo

Steta sto nema makar 28 godina, ne trazim puno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kaže Rudiger poslije meča da Džeko misli da je neki igrač sad kad daje golove, nije mu se ni zahvalio za asitenciju 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Sada se najbolje vidi kolika je steta sto igra u Romi.To je jednostavno klub ispod njegove klase,reputacije i nivoa,ispod nivoa prave,pravcate svjetske klase.
Ali treba biti iskren pa reci da je sam zasluzan za to sto umjesto u nekom top klubu briljira u jednoj Romi,u jednom prilicno dugom periodu svoje karijere bio je prilicno nezainteresovan za fudbal.
Steta,yebena steta.
Ali treba biti iskren pa reci da je sam zasluzan za to sto umjesto u nekom top klubu briljira u jednoj Romi,u jednom prilicno dugom periodu svoje karijere bio je prilicno nezainteresovan za fudbal.
Steta,yebena steta.
Fidelis je napisao/la:Sada se najbolje vidi kolika je steta sto igra u Romi.To je jednostavno klub ispod njegove klase,reputacije i nivoa,ispod nivoa prave,pravcate svjetske klase.
Steta,yebena steta.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Postao sam isti Velid Spaho,prilicno,prilicno,prilicno
Doduse,njegova omiljena i milion puta ponovljena fraza nije prilicno nego "poprilicno"

Doduse,njegova omiljena i milion puta ponovljena fraza nije prilicno nego "poprilicno"

bolje da trpa u Romi ili Wolfsburgu nego da opet sjedi na klupi u Cityu.Fidelis je napisao/la:Sada se najbolje vidi kolika je steta sto igra u Romi.To je jednostavno klub ispod njegove klase,reputacije i nivoa,ispod nivoa prave,pravcate svjetske klase.
Steta,yebena steta.
Neki imaju kratko pamcenje.
Upravo tako.To je to.
Razbojnik je napisao/la:bolje da trpa u Romi ili Wolfsburgu nego da opet sjedi na klupi u Cityu.Fidelis je napisao/la:Sada se najbolje vidi kolika je steta sto igra u Romi.To je jednostavno klub ispod njegove klase,reputacije i nivoa,ispod nivoa prave,pravcate svjetske klase.
Steta,yebena steta.
Neki imaju kratko pamcenje.
U Citiju je sjedio na klupi zbog trenera idiota.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, bhfanatic14, edvaE2, Kaunas, meecko, s4mke, Sheyi, StevieG8, successminator, Vanja8, VensanKasel i 85 gostiju.