Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ox, Walcott Joel sve u par deka samo sto ova prva dvojica znaju nekad eksplodirat dok ovaj treci onaj konstantni bez vecih promjena u igri. Nit smrdi nit mirise bezze
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Treba reci da je Coq izdominirao svaki duel dok ga nije Cazorla uvalio u zuti karton. Cazorla se nije vidio. Xhaka je bio ok, mada to moze bolje. Alexis ne igra spica, i vidi se da je idealan za drugog spica. Walcott i OX igraci manje na terenu.
Odbrana zacudjujuce izgleda smireno i dobro.
Odbrana zacudjujuce izgleda smireno i dobro.
Celik!3,2,2.
Centrirati kome? Alexisu od koga je prosječna žena viša?bodi123 je napisao/la:Fakat se ne zna ko je gori u Arsenalu. Xhaka izgubljen, ja ne znam sta je Wenger htio njegovim dovodjenjem, nit je covjek klasicni DM i osigurac koji ce cuvati ovim ofanzivcima ledja, nit je neki kreator koji ce sanse stvarati, a ni btb poput Radje. Melja loptu na centru bez ikakve ideje.
Alexis potpuno van forme, OX je najgluplji igrac koji je zaigrao fudbal, Wallcot se nije vidio, ja ne znam jel 3 lopte dotako za 45 min. Santi ko nesto i pokusaje ali tanko je to sve. Bellerin i Monreal ne mogu centrirati tacno da hebe rak raka, uzasni. Stoperski par jedino dobar.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa ona situacija kad se Huth okliznuo i Bellerin usao unutra po strani, u petercu mu jedan igrac, na 10 metara drugi, oba potpuno sama, on salje loptu pravo u noge Morganu koji se nalazi izmedju ove 2.Brokula je napisao/la:Centrirati kome? Alexisu od koga je prosječna žena viša?bodi123 je napisao/la:Fakat se ne zna ko je gori u Arsenalu. Xhaka izgubljen, ja ne znam sta je Wenger htio njegovim dovodjenjem, nit je covjek klasicni DM i osigurac koji ce cuvati ovim ofanzivcima ledja, nit je neki kreator koji ce sanse stvarati, a ni btb poput Radje. Melja loptu na centru bez ikakve ideje.
Alexis potpuno van forme, OX je najgluplji igrac koji je zaigrao fudbal, Wallcot se nije vidio, ja ne znam jel 3 lopte dotako za 45 min. Santi ko nesto i pokusaje ali tanko je to sve. Bellerin i Monreal ne mogu centrirati tacno da hebe rak raka, uzasni. Stoperski par jedino dobar.

Monreal imao nekoliko puta otvorenu lijevu stranu i nista nije uradio, il vrati nazad il pogodi blok prilikom centarsuta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a u sredini mu loptu ceka walcott hahahahaha ti nas bas brate ocrni i naruzi
nismo toliki odron jbg

we've got ozil, mesut ozil
-
- Kontakt:
Sanchez bolje da je ostao na odmoru jos par sedmica
Jesmo **** jebote
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ozil ce zaspati na zagrijavanju 

Joel je Mahrez za Oxa i Walkloca
Wenger ne vadi Kokelana. Prosto nevjerovatno da čovjek može biti toliko glup.
Ovo je najjadniji tim u EPL ako se mene pita
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Uze mi riječ iz usta, jesmo jadni da valja, lafo neke ambicije igrači a gledaj igreBrokula je napisao/la:Wenger ne vadi Kokelana. Prosto nevjerovatno da čovjek može biti toliko glup.
Jel ko vidio Cazorlu možda
Sad ce ziromudonja strpite se
Giroud je jedino sto i valja pored Ozila i Kossa
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Joj nikad ova 70. minuta... konta Wenger u sebi 

Dzaka mora vani, hajde sto ne radi nista korisno nego jos I ukopava saigrace, previse je ovo gresaka za 70 minuta. Dobar je igrac, trebat ce mu malo vremena za EPL.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ta će WC karton od štopera. TOP 3 u EPL bez ikakve sumnje
De vadi Cazorlu frajera nema
Monreala isto, ko i ostalih 8 igrača picka vam materina
Coquelin ostade sa zutim da igra
Monreala isto, ko i ostalih 8 igrača picka vam materina
Coquelin ostade sa zutim da igra

Pa WOLKOTE klocu usrani jesil jeo ista **** jedan
- Marsal
- Kontakt:
De jbm vam sve prirasla mi macka srcu, ne serite.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.