nisam ni rekao da si ti prigovarao ali drugi jesu..Batko je napisao/la:Branis itekako, al haj nije bitno.Kevin je napisao/la:ne branim Karačića niti me zanima, rezultat je loš do bola i ako on preuzima odgovornost (a valjda treba jer je trener i takav mu je posao) neka dobije otkaz..ali vidjet ćete, doći će drugi a stvari će biti iste,možda i gore..
Kazes doce drugi mozda i gori....Mozda, mozda si upravu, ali neko mora preuzeti odgovornost, a u ovom slucaju je izbornik.....I za Tulica su neki govorili isto ovo sto ti govoris, doce drugi losiji, gori bla bla....Ali dodje Jagodic i svi prezadovoljni radom, Tulic je davno trebao dobiti otkaz....
Hocu reci, mozda dodje bolji izbornik od Karacica. Taman i da dodje gori za ovakvav rezultat, mora nekome letiti glava ako mislimo raditi ozbiljno....
Btw. ja nikada nisam prigovarao za igrace iz Sirokog. Juniori su u vrhu Pl, kadeti nisu i samim tim sto su juniori u vrhu, logicno je da ima igraca iz te ekipe.....
šta ga imam branit, zaboli me, nemam nista od toga sto on vodi U19, ni ja a bome ni klub zato i kazem, neka ode, da otkaz ili sta vec i neka ovamo nama stvara ( NK Širokom) igrače za prvu ekipu, selektira na kampovima nove talente itd...
pa BiH, seniori, do ove sezone nikad nigdje nisu otišli, jeste vi toga svjesni? ove godine će otići (vrlo vjerojatno) jer su dobili drama laku grupu, a inače bi opet bilo malo vjerojatno da bi otišli igdje..
a sve je podloženo u savezu toj seniorskoj repki..godinama, a rezultata nigdje..
ja samo hoću reć da se ne stvara selekcija igrača preko noći, da se nemože preko noći postići rezultat.
i svakako da je odgovornost na Karačiću treneru, njemu ili bilo kome drugom da je tu, ipak je on vođa te momčadi..i svakako ako ne prođe dalje (a može) da treba odstupiti što i hoće 99% tako da nemorate brinuti zbog toga