BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

hordas_Bec
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la hordas_Bec » 12 nov 2011, 13:33

ljudi zamislite da povedemo u lisabonu (aBd tako ce i biti), onda nesta kao protiv francuske primiti negdje oko 78.min 1:1 .. pitam se kako bi u tom slucaju prezivio tih 10tak min :-D

pred ovaj revans imao sam vec prije ove utakmice u zenici dobar osjecaj, tako sto mi se vec danima vrti slika po glavi da nakon utakmice u lisabonu gledam na teletekst a tamo pise Portugal - BOSNA .. velikim slovima BOSNA sto bi znacilo da prolazimo .. rezultat nikako da mi se stvori pred oci :-D

kako god zavrsilo, pape mora ostati selektor jer s njim bih se sigurno direktno kvalifikovali na sp 2014

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 12 nov 2011, 13:34

avenija je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la:
I ne mogu da se ne osvrnem na stadion BP.
Inace sam uvijek za to da igramo tamo gdje igraci zele, a to je vidim Zenica. OK, samo cudom ne mogu da se nacudim zasto toliko zele da se igra tamo. Haj prije je bila atmosfera u Zenici puno bolja jer nije isto na Kosevu 15 000 ljudi i 15 000 u Zenici, ali sada se stvorila takva atmosfera da bi se sinoc raspordala 3 Koseva a ne jedno.
A nije isto igrati pred 15-17 000 ljudi i 35-37 pa eto i 40 000.
Sinocnja atmosfera je bila ocajna, isto je bilo i protiv Spanije i Bjelorusije, i ako mislite da sa onakvom atmosferom stvaramo neki teret igracima kao sto su Ronaldo, Pepe... i ostale svjetske klase koje svake sedmice igraju pred 40-50 000 + ljudi, onda ste najblaze receno smijesni i naivni.
PODHITNO OSPOSOBITI KOSEVO !
mozda zato sto od 30 utakmica na BP imamo 4 poraza(tako nesto) , sto je reprezentacijama u top 5 uspjeh a ne nama nekima koji smo bili i 50 i 60 . Sta mislis ti ? Citav grad prica o tome da se uskoro dize jug sjever a sto god se pricalo to se i uradilo tako da cemo kvalifikacije za SP vjerovatno igrati na vecem zmajevom gnijezdu sto se svi nadamo i tepihom pod nogama i nastavi odlican niz na domacim utakmicama nakon francuske .
Tim se gradi godinama, nismo odjednom mogli biti medju top 5 vec se krene odozada, a ako uzmemo u obzir da su se kod nas mnogi igraci pozivali da bi se prodali vani onda je ovo odlicno gdje se sad nalazimo.
Sad je situacija puno puno bolja sto potvrdjuje i povratak Sase Papca, tako da i oni koji nisu htjeli ici na utakmice iz bojkota sad bi isli.
A ako mislis da je Zenica zasluzna za te rezultate onda zasto nismo dobili Tursku, Portugal oba puta, Spaniju, Makedoniju, Bugarsku, Madzarsku... u nekim ovim utakmicama smo i debakle dozivjeli.
Tako da pusti mi se te suplje, za dobre rezultate su zasluzni iskljucivo igraci a mi ih zasluzujemo gledati na najvecem stadionu a ne da ga se odricemo jer je neko provalio da je nesretan zbog groblja koje se nalazi koji kilometar od njega, ili sto ima atletsku pa nije fudbalski stadion a finale lige prvaka se igralo na Olimpicu u RImu...
A nacin na koji govoris kako ce se stadion u Zenici nadograditi ispada da sam ja kao ljubomoran, sto se mene tice neka se izgradi i bude veci od Koseva, tad cu uvijek podrzati da se igra tamo, do tada lijepo Kosevo.. .

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 nov 2011, 13:38

adas_barca je napisao/la:U Portugalu
--------------------Begovic---------------------
Jahic--------Pandza--------Spahic-----Papac
-------------Rahimic--------Medunjanin------
-------Pjanic-------Miske------------Lulic-----
---------------------Dzeko----------------------
da,ali ja bi umjesto Rahimica stavio Zahirovica! stvarno je momak odigrao extra,odlicno je cuvao Ronalda...tako bi on pomogao Jahicu da ga zaustave i u Portugalu! mislim da cemo u Lisabonu odigrati puno bolje nego u Zenici,pritisak ce biti na Portugalcima,a nama treba samo jedan gol koji nas vodi na EURO,aBd!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 12 nov 2011, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 12 nov 2011, 13:40

avenija je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la:
I ne mogu da se ne osvrnem na stadion BP.
Inace sam uvijek za to da igramo tamo gdje igraci zele, a to je vidim Zenica. OK, samo cudom ne mogu da se nacudim zasto toliko zele da se igra tamo. Haj prije je bila atmosfera u Zenici puno bolja jer nije isto na Kosevu 15 000 ljudi i 15 000 u Zenici, ali sada se stvorila takva atmosfera da bi se sinoc raspordala 3 Koseva a ne jedno.
A nije isto igrati pred 15-17 000 ljudi i 35-37 pa eto i 40 000.
Sinocnja atmosfera je bila ocajna, isto je bilo i protiv Spanije i Bjelorusije, i ako mislite da sa onakvom atmosferom stvaramo neki teret igracima kao sto su Ronaldo, Pepe... i ostale svjetske klase koje svake sedmice igraju pred 40-50 000 + ljudi, onda ste najblaze receno smijesni i naivni.
PODHITNO OSPOSOBITI KOSEVO !
mozda zato sto od 30 utakmica na BP imamo 4 poraza(tako nesto) , sto je reprezentacijama u top 5 uspjeh a ne nama nekima koji smo bili i 50 i 60 . Sta mislis ti ? Citav grad prica o tome da se uskoro dize jug sjever a sto god se pricalo to se i uradilo tako da cemo kvalifikacije za SP vjerovatno igrati na vecem zmajevom gnijezdu sto se svi nadamo i tepihom pod nogama i nastavi odlican niz na domacim utakmicama nakon francuske .
da i ja kazem teren nula bodova al sta ces takva smo drzava boli je rbiga za sve. a sto se tice atmosfer licno smatra da je prodaja ulaznica uslovila atmosferu jer ulaznice je kupio ko je imao para meni je puno kao studentu bilo dati 150 km a kad je trebalo protiv aalbanije grcke luksemburga nigdje ovi nije bilo i samo 10.000 ulaznica pustiti u prodaju je malo smijesno ne igra leotar iz trebinja

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 nov 2011, 13:40

bosnas_ je napisao/la:
da,ali ja bi umjesto Rahimica stavio Zahirovica! stvanro je momak odigrao extra,odlicno je cuvao Ronalda...tako bi on pomogao Jahicu da ga zaustave i u Portugalu!
ma jasta jos zahirovic mlad brzi i sigurno pokretniji dok je rahimic jbga iskusniji al ostaviti ga za zadnjih 15 min. kad budemo vodili :D

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 12 nov 2011, 13:43

bosnas_ je napisao/la:
da,ali ja bi umjesto Rahimica stavio Zahirovica! stvarno je momak odigrao extra,odlicno je cuvao Ronalda...tako bi on pomogao Jahicu da ga zaustave i u Portugalu!
Fakat me Zahirovic odusevio iz tekme u tekmu, odlicno cita igru, dobro se postavlja, mozda nebi bilo lose ako Jahica stavi na desnog beka, da Zahirovica stavi umjesto Rahimica tamo dok 70 minute, mladji je brzi, mada je stari lisac Rahimic odlican.
walk on with HOPE in your heart

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 12 nov 2011, 13:44

Boze svasta, pa ima i onih sto bi rahimica na klupi ostavili :roll: :lol:

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 12 nov 2011, 13:50

kvaziportal goal.com dao naniju 8 i top of the match.
da oni nisu gledali onaj baraz od prosli put? sinoc se nani jedva vidio na terenu.
...

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 12 nov 2011, 13:51

Zahirovic--------Jahic--------Spahic-----Papac

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 12 nov 2011, 13:54

Kada pogledamo realno po meni najbolju ocjenu zaslužuje vratar Begović, a kod gostiju branič Pepe koji je doista bio na visini zadatka, te nije dozvoljavao našem najboljem napadaču Džeki da stvori neku 100% šansu za pogodak!

Što se tiče formacije za susret na La Luzu ja bih izveo nešto slično ovome;
Livin' La Vida Loca ;)

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 12 nov 2011, 13:55

panties je napisao/la:kvaziportal goal.com dao naniju 8 i top of the match.
da oni nisu gledali onaj baraz od prosli put? sinoc se nani jedva vidio na terenu.
ma mali crnjo cuknem ga u glavu nije se vidjeo na terenu, sigurno su nesto zabrljali :D

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 12 nov 2011, 13:56

Mirsad_LFC je napisao/la:
ma mali crnjo cuknem ga u glavu nije se vidjeo na terenu, sigurno su nesto zabrljali :D
Nisu nista zabrljali - to je goal.com

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 nov 2011, 13:56

schmecker je napisao/la:Boze svasta, pa ima i onih sto bi rahimica na klupi ostavili :roll: :lol:
fakat smijesno :D sad u najvaznijoj utakmici praviti eksperimente i staviti na klupu igraca koji je sve utakmice odigrao od prve do posljednje minute. celicni covjek, kako ga zovu rusi ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 nov 2011, 13:56

Imao je onaj strasan potez kada je izbacio Ronalda 1 na 1 sa Begovicem,to je bilo manje-vise sve od njeg..
Upravo to je ono o cemu se govorilo da je Ronaldo na neki nacin teret za Portugal,jer kada je on tu ostali igraci,kao Nani recimo jednostavno ne dobijaju previse lopti nit prostora da pokazu sta znaju..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 nov 2011, 13:57

Rahimić sinoć bar meni nekoliko puta djelovao presporo kod zatvaranja veznjaka Portugala tako da zbog toga ide ovaj sastav :)

Jahić--------Pandža--------Spahic-----Papac
-------------Zahirovic--------Medunjanin-----
-------Pjanic-------Misimovic---------Lulic---
----------------------Dzeko----------------------
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 12 nov 2011, 13:57

BH Patriot je napisao/la:Kada pogledamo realno po meni najbolju ocjenu zaslužuje vratar Begović, a kod gostiju branič Pepe koji je doista bio na visini zadatka, te nije dozvoljavao našem najboljem napadaču Džeki da stvori neku 100% šansu za pogodak!

Što se tiče formacije za susret na La Luzu ja bih izveo nešto slično ovome;
Slazem se, sto se tice postave moramo naci Zahirovicu mjesto :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 nov 2011, 13:58

u portugalu sa ibisevicem od prve minute, sinoc je vise uradio za 10-15 minuta sto je igrao nego dzeko za citavih 90

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 12 nov 2011, 13:58

pa jeste, oni su prosli baraz bez njega bolje odigrali nego citave ove kvalifikacije s ronaldom...
al mislim da se od njega previse ocekuje, skroz se oslanjaju na njega kad igra. flaster na ronalda i portugal nema rjesenje.
...

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 12 nov 2011, 14:00

cala je napisao/la:u portugalu sa ibisevicem od prve minute, sinoc je vise uradio za 10-15 minuta sto je igrao nego dzeko za citavih 90
brata, upravo zbog Dzeke koji je redovno na ledjima imao po dvojicu portugalaca, Ibisevic je i dolazio u one prilike ;)

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 12 nov 2011, 14:07

Auuuu Štark :D Boga mi, znamo svi zašto, Ronaldo i Pepe pogotovo :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.