Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

emir_

Re: Manchester City FC

Post Postao/la emir_ » 28 nov 2012, 17:15

Ronaldo2012 je napisao/la:Sta vam je to sa Aguera, on je zario i palio prosle sezone, a sada nista? Bilo bi dobro za vas da se vrati u onu formu, po meni pa mozda i najvazniji igrac Citija prosle godine.
City u ovom trenutku hitno treba dorbu formu veznog reda i bokova. Kun će doći na svoje, baš kao i Tevez.
4-IN-A-ROW

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 nov 2012, 22:33

Kako dominantna i dobra igra, zapravo odlicna postavka genijalca bez Edina u ekipi i odmah se vidi kako to bolje funkcionise.... Garo pokazuje zasto je najbolji mladi napadac svijeta.....
Genijalac opet pogodio sa izmjenom, sta ce hateri reci na ovo.... Opet pokazuje kakav je strucnjak.... Sad lagano iduce kolo zgaziti klub stare ohrndine.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 28 nov 2012, 22:36

Hypnose je napisao/la:Kako dominantna i dobra igra
Jesmo li gledali istu tekmu majke ti?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 nov 2012, 22:39

Tracy3McGrady je napisao/la:
Mozda ti gledas neku dr. utakmicu...... Ovaj Wigan ne moze centra preci.... Kako genijalna postavka Mancinia.... Klasa.... Evo sad lafo zatvara utakmicu a bice ubitacniji do kraja..... To samo veliki znaju, a on je jedan od tih....

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 28 nov 2012, 22:43

Hypnose je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:
Mozda ti gledas neku dr. utakmicu...... Ovaj Wigan ne moze centra preci.... Kako genijalna postavka Mancinia.... Klasa.... Evo sad lafo zatvara utakmicu a bice ubitacniji do kraja..... To samo veliki znaju, a on je jedan od tih....

HAHA ti nisi dobar pa moglo je biti 2-0 ta wigan ovo je cista sreca sto vodite

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 nov 2012, 22:46

teletovic12 je napisao/la:
HAHA ti nisi dobar pa moglo je biti 2-0 ta wigan ovo je cista sreca sto vodite
:lol: :lol: :lol:
Ako za nekog ne navijam onda su to oni.... Al' mi je njihova klasa na klupi veoma drag trener i zato ih pratim s obzirom da me City pod njegovom palicom jednostavno ocarao igrom...... Covjek cuda pravi.... Klasa...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 29 nov 2012, 01:28

Italijanima je u krvi da terorišu ovu ligu, lako je Mančiniju među ovim taktičkim neznalicama da dominira, isto kao što je radio i Anćeloti, ne smijem ni zamisliti kako bi izgledalo da su nekad Capello, Lippi ili Trapatoni vodili neki Engleski klub. Samo najstariji stanovnici planete pamte kad je neki Engleski stručnjak osvojio EPL, ma kakvu EPL bilo koji fudbalski trofej.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 29 nov 2012, 02:29

Ja mislim da bi se na forumu moglo naci barem deset ljudi koji znaju vise o fudbalu od Mancinija :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 nov 2012, 08:36

muXmania je napisao/la:Samo najstariji stanovnici planete pamte kad je neki Engleski stručnjak osvojio EPL
Moradoh googlati, majke mi. Howard Wilkinson je posljednji Englez koji je osvojio titulu prvaka Engleske. :mrgreen: Eto, to je bilo u sezoni 1991/92. Yebenica. :?
Al' ako je iko opustošio ovu ligu, onda su to škoti. Kakvi talijani, kakvi bakrači. :mrgreen:
Što se tiče ovog @Hypnosea, de popusti malo. Znam da ne pišeš zbog toga što misliš kako je Mancini neki vrhunski stručnjak, već čisto da bi provocirao narod. A, ne moram te podsjećati koja je "nagrada" za to. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 29 nov 2012, 08:49

Monolog je napisao/la:Znam da ne pišeš zbog toga što misliš kako je Mancini neki vrhunski stručnjak, već čisto da bi provocirao narod. A, ne moram te podsjećati koja je "nagrada" za to. :lol:
Ne treba nam on govoriti kakav je stručnjak.. Vidjeli smo svi u ligi prvaka kakav je. :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 29 nov 2012, 12:01

BosnaSTL je napisao/la:Ja mislim da bi se na forumu moglo naci barem deset ljudi koji znaju vise o fudbalu od Mancinija :D
evo ja prvi :mrgreen:

na master ligi sam osvojio bundesligu, dfp pokal, ligu prvaka, svjetsko klupsko prvenstvo :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 29 nov 2012, 16:20

Toxicity je napisao/la: Ne treba nam on govoriti kakav je stručnjak.. Vidjeli smo svi u ligi prvaka kakav je. :lol:
Ne mozes tako razmisljati, i ja ne vjerujem da je Mancini najveci, ali nacin razmisljanja ti nije dobar jer svaki strucnjak omane ponekad. Eto Messi npr nikad nije uzeo SP sa argentinom, znaci sad bi mogi reci da messi ne valja i da je on dobar samo sto igra sa dobrim saigracima?!

Razmisljaj objektivno sam sebi ces biti od koristi. Ako mrzis neku osobu dajes toj osobi besplatno mjesto u svom umu. Nemoj mrziti Mancinija bices pametniji
Ne govorim tebi licno toxi, ovo govorim opcenito.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 29 nov 2012, 20:25

Eh dogodilo se i to prvi put kada nisam gledao mec City pobjedio mada uistinu rijetko koji sam propustio.Raduje to da je Super Mario dao gol a jos zanimljiviji podatak je da City na gostovanjima nije primio gol pune 293 minute.Zadnji gol protiv WBA primljen kada je Long savladao Harta.Jos jedan zanimljiv podatak je taj da City u PL nije izgubio u poslednjih 20 odigranih utakmica.Rekord mislim drzi Arsenal pa ako neko od navijaca Arsenala zna koliki je taj rekord nek se javi.Znam da je jedna kompletna sezona bila ali ne znam poslije nje i prije koliko je bilo utakmica bez poraza.Naravno ne treba se zavaravati da City moze to dostici ali zanimljiv podatak.Slijedi Everton ekipa sa kojom nekako City uvijek ima problema.To je jos jedna utakmica koja se jednostavno mora dobit i onda dolazi derbi.Uf kad samo pomislim koliko ce me zivaca kostat ali bit ce zanimljivo.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 nov 2012, 20:46

tevezito je napisao/la:Eh dogodilo se i to prvi put kada nisam gledao mec City pobjedio mada uistinu rijetko koji sam propustio.Raduje to da je Super Mario dao gol a jos zanimljiviji podatak je da City na gostovanjima nije primio gol pune 293 minute.Zadnji gol protiv WBA primljen kada je Long savladao Harta.Jos jedan zanimljiv podatak je taj da City u PL nije izgubio u poslednjih 20 odigranih utakmica.Rekord mislim drzi Arsenal pa ako neko od navijaca Arsenala zna koliki je taj rekord nek se javi.Znam da je jedna kompletna sezona bila ali ne znam poslije nje i prije koliko je bilo utakmica bez poraza.Naravno ne treba se zavaravati da City moze to dostici ali zanimljiv podatak.Slijedi Everton ekipa sa kojom nekako City uvijek ima problema.To je jos jedna utakmica koja se jednostavno mora dobit i onda dolazi derbi.Uf kad samo pomislim koliko ce me zivaca kostat ali bit ce zanimljivo.
Ma za United bi i bod bio ogroman u toj utakmici.
Ono sto me nervira kod Uniteda je to sto svaku utakmicu drugi igraci igraju i nemamo neku postavu koja je bas dobro uigrana,sto zbog povreda,sto zbog Fergusonovog guranja starijih igraca.
Nani ce vjerovatno biti spreman za tu utakmicu,dok Kagawa nece,osim ako Ferguson ne spremi neko iznenadjenje.
Anderson bi trebao igrati,sa Carrickom i mozda Cleverleyom,a ako budu igrali Scholes i/li Giggs uz Carricka,pisi propalo,jer United sa takvom postavom na strani nema sta traziti protiv Citya.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 nov 2012, 10:44

EXTRA: Guardiola has agreed to be next Manchester City boss
FIFA agent Francois Gallardo confirming the news

Pep Guardiola has a preliminary agreement to take over at Manchester City, a FIFA agent has claimed.
Premier League champions City appointed former Barcelona executive Txiki Begiristain as their director of football in October, to work alongside chief executive Ferran Soriano, another former Nou Camp suit.
And now FIFA agent Francois Gallardo has told a Spanish radio station that City are already plotting to replace manager Roberto Mancini.

"Guardiola has a pre-deal to be the next manager of Manchester City," he claimed.
"No matter if Milan or whoever make offers to him."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 nov 2012, 11:04

Ako Guardiola dodje, moglo bi biti svega.
Prvo bi vjerovatno otjerao Nastasica, Clichy-a, Milnera, Barry-a, Balotellia i Dzeku.
Moguce i Teveza i Nasrija.

Ali mislim da bi napravio 3 puta jacu ekipu koja bi igrala fantastican fudbal.
EPL bi prekuc'o a u LP bi dogur'o do polufinala vrlo lagano ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 30 nov 2012, 12:44

M4kaveli je napisao/la:Ako Guardiola dodje, moglo bi biti svega.
Prvo bi vjerovatno otjerao Nastasica, Clichy-a, Milnera, Barry-a, Balotellia i Dzeku.

za koliko vremena?
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 30 nov 2012, 14:55

Guardiola se moze samo sageti Italijanu i nista vise, dobro moze mu ga i popusit...... Kakav on, ne bi izdrazao ni do januara na klupi, nesto poput Hughesa.... Njegovo sra.nje od igre bi dozivilo totalni fijasko.... Nema tamo lijepe igre, osim Cityeve koja je pa skoro vrhunac savrsenstva..... I to zahvaljujuci Manciniu....
A i ne vjerujem da ce ovaj imati mud.a da preuzme City a i bilo koji klub, cekat ce da onaj krepa sto je na klupi Spanije, da bi i sa njom pokusao pokoriti svijet jer jedino moze trenirati Barcu i Spaniju zbog skoro identicne igre i postava.... I nikog vise.... karin.a zesca od trenera....

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 nov 2012, 17:14

Boldani bi sigurno otisli,kad bi Guardiola dosao.Milner je panj,koji moze igrati samo za neki prosječan klub u EPL,Balotelli bi trebao u PSG,da ga tamo trpe,Teveza isto nece tolerirati,a Nasri nije ono sto bi trebao bit,a mogu se na njegovu poziciju dodat neki bolji vrhunski igrači.Neopisivo mi je drago zbog ovoga,nekako ce mi biti lakse i zbog Edina,jer mislim da ce ga Pep vise cijeniti,i Kolarova koji je jedan od najboljih lijevih bekova ikako.Pise da ce i dovesti neke igrace iz Barcelone,ali za to nisam bas nesto,nek je on dosao,ostalo je nevazno.Po saznanjima valjda bi trebao poceti od pocetka sljedece sezone,ali cinjenica da jos Sky Sport nije objavio je mi je malo hlapava,dali je ovo sigurno,100% informacija.Dobro nema veze,cekamo da vidimo,i veselim se valjda nekom drugacijem Citiyu.I valjda onog kojeg ce ljudi vise voliti i respectirati.Mislim da je i @tevezito primio ovu vijest pozitivno,valjda mu nece Mancini previse nedostajati. :mrgreen:
Keep walking.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 nov 2012, 17:21

Guardiola nece doci u City jer se ovakvi projekti kao sto su Chelsea i City povjeravaju vrsnim strucnjacima i poznavateljima taktike i svakog aspekta fudbalske igre, znaci samo provjereni ljudi kakvi su Mancini, Mourinho, Benitez, nema tu mjesta za mediokritete poput Guardiole. Sta sve nece covjek procitati vec vidim na ljeto i Tito Vilanova ce biti kandidat da vodi neki veci klub.

Uostalom ko moze dati otkaz aktuelnom osvajacu Premiershipa koji nema poraza u ligi?

Mancini je trajna kategorija u Cityu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.