HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

brato
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la brato » 13 jul 2011, 16:16

@mostarski plemic

brate moj ako još nisi shvatio ko nas sjeeebaje ekonomski i sportski onda nisi relevantan faktor za razgovor...
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jul 2011, 16:18

Ta tvoja filozofija, nacin ''razmisljanja'' je identicna Hrvatskoj huskackoj politici ''ekstremne'' manjine, odnosno trenutacnoj opoziciji i njihovim sljedbenicima, kako BH Hrvati isisavaju novac ili kostaju gradjane RH milijune, biraju predstavnike, predsjednike, vlast. Kad tamo... Uglavnom, kad ti povezes neke stvari, shvatis to, e onda ces tek TI biti relevantan faktor za razgovor. ;)
...Život za Široki...

jmsm
Kontakt:

Post Postao/la jmsm » 13 jul 2011, 16:20

brato je napisao/la:@mostarski plemic

brate moj ako još nisi shvatio ko nas sjeeebaje ekonomski i sportski onda nisi relevantan faktor za razgovor...
u pravu si. reci svima ;)
podjeli sa svima i vidimo se ;) samo da se dokaže da nije ovdje o sportu riječ

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 13 jul 2011, 16:29

Malo da se vratimo Zrinjskom.
Gledajuci trenutni kapacitet ekipe ova momcad sa jos jednim veznim(zizovicem) i napadacem moze dogurati do europe ,siroki trenutno ima los kadar i ne motiviran ,sarajevo uvijek isto,zeljo po meni najjaci tim uz Borac,tu je Olimpic i nase uvijek "ambicijozne" komsinice!
....................Hadzic,............

Popovic...Sunjic....Markic...Stojkic(Zurzinov)

Susic....Kutalia...Milicevic(Duro)..Marjanovic(Maxi)

.............Zizovic(Zadro)........................

.............Bekic(Pehar)...........................
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 13 jul 2011, 17:29

mostarskiplemic je napisao/la:Malo da se vratimo Zrinjskom.
Gledajuci trenutni kapacitet ekipe ova momcad sa jos jednim veznim(zizovicem) i napadacem moze dogurati do europe ,siroki trenutno ima los kadar i ne motiviran ,sarajevo uvijek isto,zeljo po meni najjaci tim uz Borac,tu je Olimpic i nase uvijek "ambicijozne" komsinice!
....................Hadzic,............

Popovic...Sunjic....Markic...Stojkic(Zurzinov)

Susic....Kutalia...Milicevic(Duro)..Marjanovic(Maxi)

.............Zizovic(Zadro)........................

.............Bekic(Pehar)...........................
Fina ekipa, slažem se sa komentarom :D po meni se izdvaja 6 ekipa za borbu eurokupovi i to (to su sve ove koje si naveo(Želj Bor Sa ŠB Zr Ol), sem veleža, realno, dragi su mi al nemaju jos taj kvalitet, leotar ce bit nezgodan...
je li ravno ovo? je li ravno?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 jul 2011, 18:29

zar je potrebna svadja,ja bas nisam siguran da ante govori istinu 100%,znamo svi kakav je
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 13 jul 2011, 21:08

Rosas7 je napisao/la:zar je potrebna svadja,ja bas nisam siguran da ante govori istinu 100%,znamo svi kakav je
Bolan ante je prvi izisao u javnost kad su nas "blatili" ovi sarajevski multietnićni novinari,ante je vratio jarbol,ante je prvi prozvao sponzore,ja koliko vidim radi u interesu kluba,za sada,vrijeme ce pokazati jel to uspjesan rad ili ne!

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 14 jul 2011, 00:08

Tako je care i da završimo sa tom pričom. Širokobriježani neka se više ne javljaju objašnjavaju i ne pravdaju.
Svi sve znamo i idemo dalje mi kao i do sada samo jako igrački i navijački a oni sa parama i amen!

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 14 jul 2011, 12:51

Poatali ste dosadni i jedni i drugi.
Na pp spamajte.
Naravno da ima sranja i podmetanja i to ohoho ali ovo nije mjesto za takve rasprave.
Širokom želim sve najbolje uz opasku da su dobro zajebali u zadnjih mjesec dana i sebe i nas.
Nadam se da će ostati na ovome i da tenzije moraju pasti.
Zrinjski mora dovesti još jednog pravog napadača i uz izvjestan povratak Žiže može napadati na titulu.

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 14 jul 2011, 14:50

aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi i drugarice, malo se uozbiljite.
nije ti ovo komunizam,nismo ti mi drugovi i drugarice ;) ;)
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 jul 2011, 14:58

HŠK Zrinjski: Igrački jači nego lani

Velika vrućina i pokvareni klima uređaj spriječili su jučer utakmicu FK Leotar-HŠK Zrinjski, ali sa obzirom na vremenske (ne) uvjete možda je i bolje tako.

slika

Do početka prvenstva ostalo je još 23. dana, a već danas se slobodno može konstatirati da trener Musa ima na raspolaganju momčad koja je jača od one koju je prošle godine u ovo vrijeme imao Dragan Jović. Za razliku od lanjske pogrešne procjene pojačanja, ove godine struka je bila puno uspješnija. Dok su lani kao "zvučna" pojačanja dovedeni igrači koji se nisu naigrali, ove godine Plemići su puno bolje pazarili.
U klub se prvo vratio Toni Šunjić koji je sasvim sigurno najbolji stoper na ovim područjima, a zatim je vjernost Zrinjskom potpisao Lazar Marjanović. Nakon njega na probu je došao, a zatim i zadovoljio argentinac Maxi, a posljednja akvizicija je mladi napadač Amer Bekić koji je došao iz Slobode. Njima još treba dodati Miličevića, Martinovića i Drežnjaka koji su nogometaši iz omladinske škole HŠK Zrinjski i koji su potpisali ugovore sa svojim klubom.

Do kraja prijelaznog roka očekuje se povratak iskusnog Mladena Žižovića, a sasvim je izvjesno da će klub dovesti još jednog napadača čije se ime drži u tajnosti.

U subotu će Zrinjski odigrati pripremnu utakmicu sa Braniteljom, pa će Musa i Bogdan vidjeti u kakvom su trenutno formi nogometaši na koje računaju na startu prvenstva.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Trebinje
Kontakt:

Post Postao/la Trebinje » 14 jul 2011, 14:58

silenT. je napisao/la:.. ajde nek je sa srećom Bekiću i nek postigne što više golova 8-) ....

jbte nikad nismo imali mlađu ekipu... evo prvih 11...

Hadžić 23. god
Popović 28. god
Šunjić 22. god
Markić 20. god
Stojkić 24. god
Marjanović 22. god
Stjepanović 27. god / Miličević 18. god
Maxi 24. god
Sušić 23. god
Kutalija 23. god
Bekić 18. god

prosjek godina je 23.0 odnosno 22.2 ako igra mali Miličević 8-) 8-)
Marjanovic 21.god ;)

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 14 jul 2011, 15:01

Trebinje je napisao/la:Marjanovic 21.god ;)
ajde nisam puno fulio... za mjesec i pol mu je rođendan :D
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 14 jul 2011, 15:32

Što se tiče ove priče o Širokom, pa nije tajna da je uprava Širokog na čelu sa Mijom generalom "gurnula glavu pod vodu" i Brotnju i Posušju, samo će im Mostar biti malo prevelik zalogaj, mogli bi se udaviti ;)

Ovo što sam rekao se ne odnosi na obične ljude sa Širokog, imam dosta prijatelja gore, koji su svi do jednog ljudine, samo da se razumijemo ;)
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 14 jul 2011, 16:13

napravljenje je napisao/la:Što se tiče ove priče o Širokom, pa nije tajna da je uprava Širokog na čelu sa Mijom generalom "gurnula glavu pod vodu" i Brotnju i Posušju, samo će im Mostar biti malo prevelik zalogaj, mogli bi se udaviti ;)

Ovo što sam rekao se ne odnosi na obične ljude sa Širokog, imam dosta prijatelja gore, koji su svi do jednog ljudine, samo da se razumijemo ;)
Nije da branim Miju jer je sto puta usro stvar evo i ove godine s Cutukom,a opet Vidackovo prikazivanje ,price o Zakaricu ,a da ne govorim o Miljenku Bosnjaku :D su cista sr.nja
Sta si htio rec da je Mijo upropastio Posusje i Brotnjo ,pa vec 5 godina džabe im igrace dajemo,Posusje smo godinama izvlacili iz govana ,da bi nam ga Krstanovic(87 min ) sukno i zapecatio san o prvaku ,a dovoljno oboma bod bio
Brzo ste zaboravili 14 kolo ove sezone u Mostaru 1:2 na poluvremenu 4:3 na kraju,par normala nije ni bio u ponudi kladionica ,bio sam u Mostaru ,Maric svaki put ukopan osto koda lopte ide 150 km/h a ne 50
Vec neki likovi tipa @mostarskiplemic su spusili citavu pricu i spominju neke Ultrase ,malo selo Široki ,okupacije
Pozdrav

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 14 jul 2011, 16:28

Felixe i ti si brzo zaboravio polufinale kupa kad ste pusteni kao "bratski" klub! ;)

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 14 jul 2011, 16:33

Pa kako vam više ne dosadi jedno te isto.
Idemo dalje.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 14 jul 2011, 16:50

mostarskiplemic je napisao/la:Felixe i ti si brzo zaboravio polufinale kupa kad ste pusteni kao "bratski" klub! ;)
Vjerojatno mislis na 2004/2005 ne vjerujem da je pusteno
Siroki Brijeg 1:0 1:2 Zrinjski Mostar

Ako i je pusteno uzvraceno 2007/08
Zrinjski Mostar 1:0 0:1 Siroki Brijeg

Tako da okanite se suplje pice o unistavanju Zrinjskog od strane Širokog ,da prekinemo vise s ovim

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 14 jul 2011, 17:19

Dosadni ste vi sa Širokog. Kome se pravdate više?
Završeno je primirje i doviđenja. Ne voli vas niko tako ni mi, samo eto pokušavano je nešto ali bezuspješno.
Napustite našu temu bezveze je i bez vas.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 14 jul 2011, 17:20

lenta crvena je napisao/la:Dosadni ste vi sa Širokog. Kome se pravdate više?
Završeno je primirje i doviđenja. Ne voli vas niko tako ni mi, samo eto pokušavano je nešto ali bezuspješno.
Napustite našu temu bezveze je i bez vas.
Vole Mostarke!!! ;) ;) ;)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.