FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajlijaTM

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 okt 2013, 00:53

Jadan edis :-(

@sabina- hajde probaj opet, mozda bude bolje
;-)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 okt 2013, 00:58

hilmo je napisao/la:
sekac je napisao/la:A da slučajno neko od vas nije primijetio igranje rukom Kerle u 16 to nema veze je li ili je i to sudija navukao nama pa u nastavku još faul u napadu svira. Ne znam možda sam pristrasdan ali se sa Istoka fino vidilo kao Kerla igra rukom ali ne vrijedi sad če vas hiljadu navaliti i reči kako izmišljam-o ali dobro eto navlačio nam sudija šta češ.
Nije bilo igranja rukom....Isto kao ni ona sitacija u našem šesnaestercu nije bila za jedanaesterac...
Hilmo ne prdi nisam čorav bilo je igranje rukom, pardon Zeljković je igrao ne Kerla žujan je ali nije svirao i tačka slobodno sudijsko i da je svirao ne bi pogriješio a da je bila ruka bila je i ne pravi me budalom ja ne krivim sudiju što nije svirao penal možda bi bilo previše ili ne kako je stajao teško je mogao to i vidjeti a da je bila ruka kunem se u sve na svijetu.
Sarajevo ljubavi moja!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 okt 2013, 01:03

Kakva ruka ziv ti bio.. On vidio ruku sa istoka :lol: :lol: Bice snimak, ne zalijeci se sa izjavama.. Zeljkovic igrao stomakom ;) S druge strane obrati paznju na povlacenje Hodzica u vasem sesnestercu.. Mozda nije bio penal ali povlacenje je bilo vise nego ocgledno.. E cuj on vidio ruku :lol: :lol: Jos se kune :lol: :lol:

evo ti pa provjeri i onda ocekujem izvinjenje :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 31 okt 2013, 01:06, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 okt 2013, 01:03

@sekac...dobro kako ti kažeš...

@sabinho Ja bih vježbanje primanja lopte povećao na 7 sati, i uveo bih im časove kretanje bez lopte.. ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 okt 2013, 01:10

Sve u svemu loše ne znam šta da kažem .Željo prvo poluvrijeme imao je dobru šansu da nas dobije trebao je voditi realno jedno 3-1 a drugo poluvrijeme je bilo slabije ali je Sarajevo bilo bolje i tu je trebalo biti isto pa tako da je X realan. Čestitam Želji na hrabroj drskoj i na momente oštroj igri i nek ste prebili ove pićkice od igrača kad ne znaju da ni na svom terenu udaraju ,svaka čast komšije imali ste više damu od nas mi smo bili mlohavi jadni i bijedni i nismo ni sjena one ekipe koja je igrala neki dan u Travniku doduše i protivnik je bio teži (pa ona stara igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli).Samo da kažem ovi i jedni i drugi da igraju godinu ne bi dali gola oni su bruka derbija oni ne zaslužuju oboliku cijenu karata .Publika i jedna i druga dobri pitari se sjebali jer smo imali predavanje u prvom poluvremenu i bojali se da ne primimo gol,manijaci budale prave bez uvrede pa i kad im tim ne može dva dodavanja sastavit ili kad ih Travančić i Puzigaća driblaju haman u petercu oni ko ludi navijaju jer njima je bitna izgleda furka a ne tim i igra . Ne zamjerite nego šta reči drugo na pljeskanje za one promašaje ne kontam.Zamjerka bacanje topovskog udara na Nikolu nije u redu ono po meni jedina mrlja,pohvala koreografija HZ i prosidba na poluvremenu eto moje viđenje derbija sve u svemu jadno ,jadno, najjadnije.
Sarajevo ljubavi moja!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 31 okt 2013, 01:23

sekac je napisao/la:Sve u svemu loše ne znam šta da kažem .Željo prvo poluvrijeme imao je dobru šansu da nas dobije trebao je voditi realno jedno 3-1 a drugo poluvrijeme je bilo slabije ali je Sarajevo bilo bolje i tu je trebalo biti isto pa tako da je X realan. Čestitam Želji na hrabroj drskoj i na momente oštroj igri i nek ste prebili ove pićkice od igrača kad ne znaju da ni na svom terenu udaraju ,svaka čast komšije imali ste više damu od nas mi smo bili mlohavi jadni i bijedni i nismo ni sjena one ekipe koja je igrala neki dan u Travniku doduše i protivnik je bio teži (pa ona stara igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli).Samo da kažem ovi i jedni i drugi da igraju godinu ne bi dali gola oni su bruka derbija oni ne zaslužuju oboliku cijenu karata .Publika i jedna i druga dobri pitari se sjebali jer smo imali predavanje u prvom poluvremenu i bojali se da ne primimo gol,manijaci budale prave bez uvrede pa i kad im tim ne može dva dodavanja sastavit ili kad ih Travančić i Puzigaća driblaju haman u petercu oni ko ludi navijaju jer njima je bitna izgleda furka a ne tim i igra . Ne zamjerite nego šta reči drugo na pljeskanje za one promašaje ne kontam.Zamjerka bacanje topovskog udara na Nikolu nije u redu ono po meni jedina mrlja,pohvala koreografija HZ i prosidba na poluvremenu eto moje viđenje derbija sve u svemu jadno ,jadno, najjadnije.

+1 Svaka čast majstore, to je neki rezime i po meni!
Grbavica naš je Hram!!!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 31 okt 2013, 01:25

Ispadose oni zrtve, a ja sve cekala kad ce samo jos poceti ujedati nase igrace. :roll:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 31 okt 2013, 11:29

slika

E moj Husrefe :evil: A kad se tek sjetim koliko sam se radovao tvom povratku :lol: :lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 okt 2013, 11:36

Odlicna analiza..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 okt 2013, 12:43

U svoj ovoj losoj postavci igre, momci su odigrali solidno po meni. Prvih dvadesetak minuta je bilo kriticno, ali bas kriticno, a u to vrijeme smo mi obicno u nekim drugim utakmicama jako dobro igrali.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 31 okt 2013, 13:30

Derbi k'o derbi, odron.
Sjever :|
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 okt 2013, 15:31

slika

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 31 okt 2013, 16:18

sekac je napisao/la:Željo prvo poluvrijeme imao je dobru šansu da nas dobije trebao je voditi realno jedno 3-1 a drugo poluvrijeme je bilo slabije ali je Sarajevo bilo bolje i tu je trebalo biti isto pa tako da je X realan.
A vase sanse za gol su...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 31 okt 2013, 17:02

Vitez , Celik smjenise trenere zbog losih rezultata samo ovi nasi cekaju da nas ovaj "strucnjak" spusti do dna ako ikako moze nize od ovog sad.

Sram da ga bude ima najbolje uslove poslije rata, pripreme u Madzarskoj a igraci mu nespremni. Sram ga bilo kad nema obraza da bude posten i preuzme krivicu na sebe i kondicionog trenera.

HUSREFE ODLAZI dok jos imamo bilo kakve sanse da se izvadimo ! Ali sve je to do navijaca :lol:

P.S. Gdje na kraju zavrsi Irfan Vusljanin ?! I sta je sa Dzakmicem da oduzimanje trake nije ostavilo kakav dublji trag na tu povredu ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 okt 2013, 17:10

szlaja je napisao/la:
sekac je napisao/la:Željo prvo poluvrijeme imao je dobru šansu da nas dobije trebao je voditi realno jedno 3-1 a drugo poluvrijeme je bilo slabije ali je Sarajevo bilo bolje i tu je trebalo biti isto pa tako da je X realan.
A vase sanse za gol su...
pogledal pa nam ti reci živ bio eto nije biloi nijedne
Sarajevo ljubavi moja!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 31 okt 2013, 17:13

Vi ste jučer dobro prošli, u prvom poluvremenu lekcija fudbalske igre u svakom smislu, taktički i trkački. U drugom ste meljali loptu, ali ja nepamtim neku izglednu šansu, izuzev što je Travančić na malom prostoru povalio mislim Zeljkovića, ali opet smo mi imali pred kraj dobar šut koji Dejo vadi. Imate lošu i neperspektivnu ekipu koja će se vjerovatno raspasti u maju. Za titulu nemate šansi, jer su bar 4 ekipe kvalitetnije, uključujući i Želju. Jučer ste to fino mogli vidjeti.
Jučerašnji derbi je pokazao da u Sarajevu postoje dva kluba koji pokušavaju igrati lopte, Željo i Olimpik.
Suđenje tendenciozno, najveća greška da povalčenje Hodžića nije okarakterisano kao penal.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 okt 2013, 17:21

Rade Paprica 9 je napisao/la:Vi ste jučer dobro prošli, u prvom poluvremenu lekcija fudbalske igre u svakom smislu, taktički i trkački. U drugom ste meljali loptu, ali ja nepamtim neku izglednu šansu, izuzev što je Travančić na malom prostoru povalio mislim Zeljkovića, ali opet smo mi imali pred kraj dobar šut koji Dejo vadi. Imate lošu i neperspektivnu ekipu koja će se vjerovatno raspasti u maju. Za titulu nemate šansi, jer su bar 4 ekipe kvalitetnije, uključujući i Želju. Jučer ste to fino mogli vidjeti.
Jučerašnji derbi je pokazao da u Sarajevu postoje dva kluba koji pokušavaju igrati lopte, Željo i Olimpik.
Suđenje tendenciozno, najveća greška da povalčenje Hodžića nije okarakterisano kao penal.
Hvala na objektivnom komentaru ono Karića nije šansa haman u pet metara i Travančića ali je zato bićanova u 92 šansa i to sa haman 20 metara (šut je to a ne šansa ali eto nek vam bude) vi ste najbolji pa što ne pobjediste kad je tako ne mogu sa vama smarate
Sarajevo ljubavi moja!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 okt 2013, 17:25

champions1921 je napisao/la:Kakva ruka ziv ti bio.. On vidio ruku sa istoka :lol: :lol: Bice snimak, ne zalijeci se sa izjavama.. Zeljkovic igrao stomakom ;) S druge strane obrati paznju na povlacenje Hodzica u vasem sesnestercu.. Mozda nije bio penal ali povlacenje je bilo vise nego ocgledno.. E cuj on vidio ruku :lol: :lol: Jos se kune :lol: :lol:

evo ti pa provjeri i onda ocekujem izvinjenje :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Broj 29 u crvenom dresu povlači sa leđa za dres Hodžića u gol šansi i sudija ne svira penal :lol: :lol: :lol: u 7. minuti utakmice..
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 31 okt 2013, 17:30

Pricas o situaciji u kojoj Karic ni lopte nije primio a nas stoper ga vec pojeo? Ja se ne sjecam da se Loncaric ijednom bacio, i onih par "suteva" je sve islo u njeg.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 31 okt 2013, 17:32

E bas kad bi sudije svako povlacenje svirali kao penal, onda ... a nema veze sto doticni tokom pada ide na golmana sa dvije noge to je nebitno. Bitno je da je povucen i da je prije toga vec poceo da pada. Ali dobro naucili ste vi dobijati penale i u 97 minutama , i bodove protiv Borca gdje nista zabili gol a dobili 3 boda.

Bas me zanima kakve kriterije vi imate svaki faul koji je svirao sudija je bio 100%, to sto vi od 10 minute kako treba nista ni prelazili na nasu polovicu nije vam mogao nista ni svirati kad nije bilo duela. Imate snimak "posteni" pa pogledajte.
Rade Paprica 9 je napisao/la:Vi ste jučer dobro prošli, u prvom poluvremenu lekcija fudbalske igre u svakom smislu, taktički i trkački. U drugom ste meljali loptu, ali ja nepamtim neku izglednu šansu, izuzev što je Travančić na malom prostoru povalio mislim Zeljkovića, ali opet smo mi imali pred kraj dobar šut koji Dejo vadi. Imate lošu i neperspektivnu ekipu koja će se vjerovatno raspasti u maju. Za titulu nemate šansi, jer su bar 4 ekipe kvalitetnije, uključujući i Želju. Jučer ste to fino mogli vidjeti.
Jesi ti objektivan ili ? Pa bolan Travancic je imao sut nakon akcije iz slobodnog, a prije toga Mahir Karic ide u gol sansu ali debil bjezi u gol aut. Nemoj samo ove seljacke "objektivnosti" nista vi bolji niste bili, ja sam vidio da su i jedni i drugi dno dna. I ove price kako cemo se raspasti i slicno su vase zelje, vi ste raspad od kad se povukao amaw, nemate plate, dok mi na polusezoni imamo mogucnost ako nam se svidi neko od vas da vam ga uzmemo, a ima pravo nastupa i Bilbija on nesto voli da se poigrava sa vama, sto znaci da mozemo ici naprijed ati zivi u svojim iluzijama. Vasa je sreca samo sto ovaj "strucnjak" na klupi FKS nema veze sa ovom igrom, inace bi do sada bili u dobrom minusu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 24 gosta.