@sabina- hajde probaj opet, mozda bude bolje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hilmo ne prdi nisam čorav bilo je igranje rukom, pardon Zeljković je igrao ne Kerla žujan je ali nije svirao i tačka slobodno sudijsko i da je svirao ne bi pogriješio a da je bila ruka bila je i ne pravi me budalom ja ne krivim sudiju što nije svirao penal možda bi bilo previše ili ne kako je stajao teško je mogao to i vidjeti a da je bila ruka kunem se u sve na svijetu.hilmo je napisao/la:Nije bilo igranja rukom....Isto kao ni ona sitacija u našem šesnaestercu nije bila za jedanaesterac...sekac je napisao/la:A da slučajno neko od vas nije primijetio igranje rukom Kerle u 16 to nema veze je li ili je i to sudija navukao nama pa u nastavku još faul u napadu svira. Ne znam možda sam pristrasdan ali se sa Istoka fino vidilo kao Kerla igra rukom ali ne vrijedi sad če vas hiljadu navaliti i reči kako izmišljam-o ali dobro eto navlačio nam sudija šta češ.
sekac je napisao/la:Sve u svemu loše ne znam šta da kažem .Željo prvo poluvrijeme imao je dobru šansu da nas dobije trebao je voditi realno jedno 3-1 a drugo poluvrijeme je bilo slabije ali je Sarajevo bilo bolje i tu je trebalo biti isto pa tako da je X realan. Čestitam Želji na hrabroj drskoj i na momente oštroj igri i nek ste prebili ove pićkice od igrača kad ne znaju da ni na svom terenu udaraju ,svaka čast komšije imali ste više damu od nas mi smo bili mlohavi jadni i bijedni i nismo ni sjena one ekipe koja je igrala neki dan u Travniku doduše i protivnik je bio teži (pa ona stara igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli).Samo da kažem ovi i jedni i drugi da igraju godinu ne bi dali gola oni su bruka derbija oni ne zaslužuju oboliku cijenu karata .Publika i jedna i druga dobri pitari se sjebali jer smo imali predavanje u prvom poluvremenu i bojali se da ne primimo gol,manijaci budale prave bez uvrede pa i kad im tim ne može dva dodavanja sastavit ili kad ih Travančić i Puzigaća driblaju haman u petercu oni ko ludi navijaju jer njima je bitna izgleda furka a ne tim i igra . Ne zamjerite nego šta reči drugo na pljeskanje za one promašaje ne kontam.Zamjerka bacanje topovskog udara na Nikolu nije u redu ono po meni jedina mrlja,pohvala koreografija HZ i prosidba na poluvremenu eto moje viđenje derbija sve u svemu jadno ,jadno, najjadnije.
A vase sanse za gol su...sekac je napisao/la:Željo prvo poluvrijeme imao je dobru šansu da nas dobije trebao je voditi realno jedno 3-1 a drugo poluvrijeme je bilo slabije ali je Sarajevo bilo bolje i tu je trebalo biti isto pa tako da je X realan.
pogledal pa nam ti reci živ bio eto nije biloi nijedneszlaja je napisao/la:A vase sanse za gol su...sekac je napisao/la:Željo prvo poluvrijeme imao je dobru šansu da nas dobije trebao je voditi realno jedno 3-1 a drugo poluvrijeme je bilo slabije ali je Sarajevo bilo bolje i tu je trebalo biti isto pa tako da je X realan.
Hvala na objektivnom komentaru ono Karića nije šansa haman u pet metara i Travančića ali je zato bićanova u 92 šansa i to sa haman 20 metara (šut je to a ne šansa ali eto nek vam bude) vi ste najbolji pa što ne pobjediste kad je tako ne mogu sa vama smarateRade Paprica 9 je napisao/la:Vi ste jučer dobro prošli, u prvom poluvremenu lekcija fudbalske igre u svakom smislu, taktički i trkački. U drugom ste meljali loptu, ali ja nepamtim neku izglednu šansu, izuzev što je Travančić na malom prostoru povalio mislim Zeljkovića, ali opet smo mi imali pred kraj dobar šut koji Dejo vadi. Imate lošu i neperspektivnu ekipu koja će se vjerovatno raspasti u maju. Za titulu nemate šansi, jer su bar 4 ekipe kvalitetnije, uključujući i Želju. Jučer ste to fino mogli vidjeti.
Jučerašnji derbi je pokazao da u Sarajevu postoje dva kluba koji pokušavaju igrati lopte, Željo i Olimpik.
Suđenje tendenciozno, najveća greška da povalčenje Hodžića nije okarakterisano kao penal.
Broj 29 u crvenom dresu povlači sa leđa za dres Hodžića u gol šansi i sudija ne svira penalchampions1921 je napisao/la:Kakva ruka ziv ti bio.. On vidio ruku sa istoka![]()
Bice snimak, ne zalijeci se sa izjavama.. Zeljkovic igrao stomakom
S druge strane obrati paznju na povlacenje Hodzica u vasem sesnestercu.. Mozda nije bio penal ali povlacenje je bilo vise nego ocgledno.. E cuj on vidio ruku
![]()
Jos se kune
![]()
evo ti pa provjeri i onda ocekujem izvinjenje![]()
[youtube][/youtube]
Jesi ti objektivan ili ? Pa bolan Travancic je imao sut nakon akcije iz slobodnog, a prije toga Mahir Karic ide u gol sansu ali debil bjezi u gol aut. Nemoj samo ove seljacke "objektivnosti" nista vi bolji niste bili, ja sam vidio da su i jedni i drugi dno dna. I ove price kako cemo se raspasti i slicno su vase zelje, vi ste raspad od kad se povukao amaw, nemate plate, dok mi na polusezoni imamo mogucnost ako nam se svidi neko od vas da vam ga uzmemo, a ima pravo nastupa i Bilbija on nesto voli da se poigrava sa vama, sto znaci da mozemo ici naprijed ati zivi u svojim iluzijama. Vasa je sreca samo sto ovaj "strucnjak" na klupi FKS nema veze sa ovom igrom, inace bi do sada bili u dobrom minusu.Rade Paprica 9 je napisao/la:Vi ste jučer dobro prošli, u prvom poluvremenu lekcija fudbalske igre u svakom smislu, taktički i trkački. U drugom ste meljali loptu, ali ja nepamtim neku izglednu šansu, izuzev što je Travančić na malom prostoru povalio mislim Zeljkovića, ali opet smo mi imali pred kraj dobar šut koji Dejo vadi. Imate lošu i neperspektivnu ekipu koja će se vjerovatno raspasti u maju. Za titulu nemate šansi, jer su bar 4 ekipe kvalitetnije, uključujući i Želju. Jučer ste to fino mogli vidjeti.
Jučerašnji derbi je pokazao da u Sarajevu postoje dva kluba koji pokušavaju igrati lopte, Željo i Olimpik.
Suđenje tendenciozno, najveća greška da povalčenje Hodžića nije okarakterisano kao penal.