Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Setio se nesto pametno reci...Srijandeep Das @LFC_360 7m
Suarez, post match, last night: "All these questions about (Real Madrid) rumours are now getting tiring. I have a contract with Liverpool."
omaklo mu seParadajz je napisao/la:Setio se nesto pametno reci...Srijandeep Das @LFC_360 7m
Suarez, post match, last night: "All these questions about (Real Madrid) rumours are now getting tiring. I have a contract with Liverpool."
Moze i njima Sule a nama CavaniOTNYS_YNWA je napisao/la:Real će nakon kupa da se baci na Cavanija, kakav Sule
Suljo je bolji igrac od Cavanija !Sage je napisao/la:Moze i njima Sule a nama CavaniOTNYS_YNWA je napisao/la:Real će nakon kupa da se baci na Cavanija, kakav Sule
Takodjer vjerujem u ostanak jer ne bi dzaba produzavao ugovor na pocetku sezone.Vjerovatno je bio upoznat za ciljeve i poglede u buducnost i bio je svjestan cinjenice da ce klub tesko izboriti Europu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Jeste, Real će za Suleta dati 50 milkica, a Napoli za Cavanija traži 63. Ma ja sam siguran u ostanak Suareza, pa da sljedeće sezone pravi dar mar, kad se vrati naravno. Nadam se samo da neće imati sličnih ispada.
Ajd mi reci da nemaš trunku nade za osvajanje EPL-aOTNYS_YNWA je napisao/la:Isključiti playstation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.