Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
precijenjen igrac dosao u jacu ligu i ne dominira kao u slabijoj gdje je imao prostora koliko je zelio , jednostavno je . Daj mu da igra u Sevilli i pruzao bi bolje partije nego u Tottenhamu.
L-Train je napisao/la:na istoj toj desnoj strani je igrao poslednju godinu u Totenhama kada je dobio nagradu za najboljeg igraca lige.KpbKaka22 je napisao/la:majstore nije ti trebala ova izjava. u Totenhama je igro lijevo .cinio nemoguce...znate šta je radio maiconu i odveo totenham do četrifinale lige prvaka ...u reala je jednom igro lijevo i to se desilo kad je pretrčo bartru i odlucio finale kupa...na desnoj strani je potpuno drugačiji igračNydalen je napisao/la:Ja tek sada vidim koliko je ta engleska liga losa, kad je jedan bale bio najbolji igrac.
" onclick="window.open(this.href);return false; evo kako je išo po lijevoj strani gdje je koristio prostor i brzinu ..letiooo..tako i u prvenstvu..kad je dolazio u real..zanimalo me oce li ronaldo ici desno..ali ne otišo je na desnu stranu ...jer se izbaciva na lijevu..djeluje puno sprije ..gdje je po meni puno lošiji igrač
- Consigliere
- Kontakt:
Dakle, u 10 utakmica od povratka sa Svjetskog - 4 poraza i ispadanje iz Kupa, a i u pozitivnim tekmama je bilo dosta trzavica i nisu bili ubjedljivi. Strasan pad forme, ovo danas je vrhunac. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ali ih hoce ove pobijedi sa 4-0 ovo im je 6 put da nas dobiju sa tim rezultatom u historiji,jednom su nas 5-0 dobili.
Kako je Cholo donio pobjednicki mentalitet u ekipu,jos da imaju love pa da im svke sezone ne odu najbolji igraci,mogu oni do kraja u LP nahebali smo ako na njih naletimo.
Kako je Cholo donio pobjednicki mentalitet u ekipu,jos da imaju love pa da im svke sezone ne odu najbolji igraci,mogu oni do kraja u LP nahebali smo ako na njih naletimo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
kaka22-druze postavljas klipove od prije 4 godine kada je igrao klasicno lijevo krilo,ja ti pricam za posledju sezonu u premiershipu kada je igrao desnog krilnog napadaca i dobio nagradu,te sezone je prekucao ligu gledao sam bar 15 utakmica Totnhama i svaku je poceo na toj poziciji koju trenutno igra u Madridu,mada je pred kraj sezone u Totenhamu znao da igra i najisturenijeg napadaca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mrs Carlo majmune jedan,nisu igraci krivi nego ti
Butragueno"You can't say that Simeoneis better than Ancelotti"
Bolji neg sta.
Carlo
What he would have changed: "The formation was the most obvious and most logical one. I put Khedira there to block the dead-balls, because we were lacking in height. The worst thing was the attitude and the players' lack of desire to win".
BBC: "We have won the Club World Cup and the Champions League with this frontline. It doesn't make sense. If they're fit, they always play".
"The season is very long. It won't be decided until the end", he concluded.
Kasno si se sjetio,mogu oni uvijek igrati samo u 4-4-2 formaciji bar protiv Atletika

Butragueno"You can't say that Simeoneis better than Ancelotti"
Bolji neg sta.
Carlo
What he would have changed: "The formation was the most obvious and most logical one. I put Khedira there to block the dead-balls, because we were lacking in height. The worst thing was the attitude and the players' lack of desire to win".
BBC: "We have won the Club World Cup and the Champions League with this frontline. It doesn't make sense. If they're fit, they always play".
"The season is very long. It won't be decided until the end", he concluded.
Kasno si se sjetio,mogu oni uvijek igrati samo u 4-4-2 formaciji bar protiv Atletika

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
[youtube][/youtube]
- PetricKBateman
- Kontakt:
Ronaldo liči na Messija u kriznom periodu prošle sezone. Mnogo golova, a ključne utakmice nula.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Kljucne utakimce se uvijek odigraju do februara. 
Edit: veljače.

Edit: veljače.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
- PetricKBateman
- Kontakt:
Kup - out, superkup - izgubljen. Dvije tekme protiv jednog od dva konkurenta za naslov Primere- izgubljene. (jedina veća tekma pobjeda protiv Barce
)

- JamesJoyce
- Kontakt:
Superkup i Kup su za gubitnike, to se namjerno izgubilo - to se moglo vidjeti po sastavu koji je izveo Carlo. (Odgovoris li na ovo ozbiljnim tonom, ides u Gulag, a ja postajem ozbiljan).
Ili drugim rijecima: od tri bitne utakmice - dvije izgubili. Sto nas opet navodi na zakljucak da je prerano sa zakljuccima koje ti budimo realni izvodis.
Makar ono, prvi u LiZi, smijesi se cetvrtfinale Lige prvaka, dva osvojena trofeja. Nije ni toliko lose ako skinemo masku onoga sto se desilo danas.
Yebiga, nema trenera koji se u Madridu nije obrukao jednoć. Izuzmemo li dakako, Mourinha, on je vise puta.
Ili drugim rijecima: od tri bitne utakmice - dvije izgubili. Sto nas opet navodi na zakljucak da je prerano sa zakljuccima koje ti budimo realni izvodis.
Makar ono, prvi u LiZi, smijesi se cetvrtfinale Lige prvaka, dva osvojena trofeja. Nije ni toliko lose ako skinemo masku onoga sto se desilo danas.
Yebiga, nema trenera koji se u Madridu nije obrukao jednoć. Izuzmemo li dakako, Mourinha, on je vise puta.

http://www.marca.com/2015/02/07/futbol/ ... 34179.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan te yebo imamo Xavija u nasim redovima.
Dan te yebo imamo Xavija u nasim redovima.

Joj

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Prvo pogledaj sastav koji vas je dobio na Calderonu u kupu,pa onda pricaj o sastavu Reala,a koliko je bilo namjerno vidjelo se i po sastavu na Bernabeu.JamesJoyce je napisao/la:Superkup i Kup su za gubitnike, to se namjerno izgubilo - to se moglo vidjeti po sastavu koji je izveo Carlo. (Odgovoris li na ovo ozbiljnim tonom, ides u Gulag, a ja postajem ozbiljan).
Utakmice protiv Atletica tokom Mourinha.JamesJoyce je napisao/la: Yebiga, nema trenera koji se u Madridu nije obrukao jednoć. Izuzmemo li dakako, Mourinha, on je vise puta.

Makar prvo provjeri,pa onda napisi nesto.
#miasanmia
Moglo mu se nije bilo Simeonea,u tih prvi 10 tak tekmi,ovo sto je Cholo donjeo Atletiku je nevjerovatno 

Nema sta, Mourinho je fakat guzio taj Atletico koji je pravio dar mar u Europa ligi.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Nauci citati, pritom ne mislim na mehanicko raspoznavanje slova nego nauci iscitati tekst.schweinsteiger je napisao/la:Prvo pogledaj sastav koji vas je dobio na Calderonu u kupu,pa onda pricaj o sastavu Reala,a koliko je bilo namjerno vidjelo se i po sastavu na Bernabeu.
U daljnjem nastavku teksta imas negaciju toga sto je gore napisano, za sta sam cak i jasno naglasio u zagradi da je zajebancija.
Jesi ti slijep ili sta? Rekao sam da se OBRUKAO i pritom nisam mislio da je se obrukao striktno protiv Atletica nego generalno. Nesto sto mi prvo na um pada je 5-0 protiv Barce. U isti sos ide Pellegrinijev Alcorcon, Juandeovih 6-2 ili Del Bosqueova Zaragoza.Utakmice protiv Atletica tokom Mourinha.
I pazi lika, jos poentira MENI "da provjerim rezultate Madrida i Atletica od ranije"

I jos poentira sa Atletikom koji u prve dvije sezone Murinja nije igrao ligu prvaka.
Isti Atletiko od prosle koji ga razbi na po SB-a.

Isti Atletiko od prosle koji ga razbi na po SB-a.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Koje? To smo prvaci Evrope il sto nam trenutno citava Espana gleda u ledja?GoonerGirl je napisao/la:Mnogi navijači Reala, među njima i moj brat, skloni su teoriji da se ovo klubu vraća zbog odbacivanja Raula. Šta mislite o tome?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.