FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar 20:30 Maccabi Tel-Aviv FC
Referee: Michael Lerjeus (SWE) – Stadium: Asim Ferhatović Hase Stadion, Sarajevo (BIH)
Evo sa uefa.com
Referee: Michael Lerjeus (SWE) – Stadium: Asim Ferhatović Hase Stadion, Sarajevo (BIH)
Evo sa uefa.com
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
"Klub je nastao je 1906. godine u Tel Avivu kojeg igrači i vodstvo Željezničara dobro poznaju. Dvadeset puta su bili prvaci Izraela, te su dvadeset i dva puta osvajali Kup ze zemlje. U vitrinama imaju i dva trofeja Azijske lige prvaka.
Igraju na stadionu Bloomfield, onom istom na kojem je tim sa Grbavice primio pet golova prošle godine. Stadion prima nešto manje od 15 hiljada mjesta.
Maccabi u svojim redovima ima nekoliko stranaca, među kojima je najpoznatiji naš reprezentativac Haris Medunjanin.
Ono što bi moglo brinuti Amara Osima jeste činjenica da je večina igrača nastupala ili još nastupa za reprezentaciju Izraela."
Radio Sarajevo
Igraju na stadionu Bloomfield, onom istom na kojem je tim sa Grbavice primio pet golova prošle godine. Stadion prima nešto manje od 15 hiljada mjesta.
Maccabi u svojim redovima ima nekoliko stranaca, među kojima je najpoznatiji naš reprezentativac Haris Medunjanin.
Ono što bi moglo brinuti Amara Osima jeste činjenica da je večina igrača nastupala ili još nastupa za reprezentaciju Izraela."
Radio Sarajevo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Za pola sata kreću sa aerodroma u Moldaviji. Trenutno su na aerodromu.Blagoje Bratić je napisao/la:kad stižu na aerodrom tačno zna li iko da ih dočekamo ???
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- SarajlijaTM
evo nam Amara prevodioca
[youtube][/youtube]
P.S.- obratiti paznju na facu prilikom otvaranja flase 3:00
KING 100%

[youtube][/youtube]
P.S.- obratiti paznju na facu prilikom otvaranja flase 3:00
KING 100%
-
- Kontakt:
Dolaze u 12:30h, ako Bog da.
Pokazali smo da pare,oruzje,kamp i stadion ne mogu zamjeniti ono sto imamo mi!
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Čestitao bi našim momcima na zasluženom prolazu, odigrali smo taktički i na rezultat i vidjelo se da se možemo nositi i sa jačim ekipama od nas.Naš naredni protivnik je Makabi Tel Aviv kojeg možemo eliminisati ako ponovimo igru iz prvog susreta na Koševu i u revanšu šta Bog da.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 22 jul 2011, 11:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Hamo je napisao/la:Nyema bismilah proučio prije tekmeVisokoTM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo nasih prilika vcrs![]()
I svaka cast ismaru na svim klipovima do sadfkt si tombe!
![]()
![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- Blagoje Bratić
kako će doć u 12,30 ako kreću u 11,15 pa neidu space šatlom XD
Vremenska razlika.Blagoje Bratić je napisao/la:kako će doć u 12,30 ako kreću u 11,15 pa neidu space šatlom XD
Po njihovom krecu u 11:15 (10:15 po nasem).
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ja mislio naš Garo fatihu proučio Sheriffu.deyo je napisao/la:Hamo je napisao/la:Nyema bismilah proučio prije tekmeVisokoTM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo nasih prilika vcrs![]()
I svaka cast ismaru na svim klipovima do sadfkt si tombe!
![]()
![]()
ovaj polozaj ruku se koristi i kod krscana prilikom molitve

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
cestitke zelji na prolazu
samo hrabro,mozete i preko maccabia

samo hrabro,mozete i preko maccabia

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Rutinski, prijatno sam iznenadjen kolko smo dobro stajli na terenu, ovo mi lici na onog Zelju iz prvog Amarovog mandata.
Zeba je vanzemaljac
Zeba je vanzemaljac
Elvis Karić, golman Željezničara, povrijedio se prilikom intervencije u posljednjem minutu susreta u Tiraspolu. Bila je to najbolja prilika za Sheriff u 90 minuta igre, a Željina „jedinica“ prilikom pada rasjekla je koljeno.
„Sreća je da je do kraja meča ostalo malo vremena, pa je naš čuvar mreže mogao izdržati napore. Povreda nije ozbiljnije prirode i Karić će biti spreman za Maccabi, no rasjekotina je velika i stavljeno mu je 11 kopči“, naglasio je Adnan Gušo, trener golmana u taboru bh. osvajača Kupa koji se danas oko 13 sati vraća iz Moldavije, čarter linijom.
„Sreća je da je do kraja meča ostalo malo vremena, pa je naš čuvar mreže mogao izdržati napore. Povreda nije ozbiljnije prirode i Karić će biti spreman za Maccabi, no rasjekotina je velika i stavljeno mu je 11 kopči“, naglasio je Adnan Gušo, trener golmana u taboru bh. osvajača Kupa koji se danas oko 13 sati vraća iz Moldavije, čarter linijom.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Može li mi neko reći zašto je Amar dobio otkaz ili ga dao nakon prvog mandata kad je napravio onakvu ekipu koja se s Newcastlom nosila?
-
- Kontakt:
let u dolasku kasni, predviđeni dolazak u 13:25h, aBd.
nije se slagao nešto s upravom tako neštoNK/RK Krivaja je napisao/la:Može li mi neko reći zašto je Amar dobio otkaz ili ga dao nakon prvog mandata kad je napravio onakvu ekipu koja se s Newcastlom nosila?

- bistrikboy
- Kontakt:
Pocele pripreme za Maccabi,prodaja sezonskih karata od ponedeljka!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... h-ulaznica" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... h-ulaznica" onclick="window.open(this.href);return false;
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Amar je zelio imati funkciju slicnu sadasnjoj,tj menadjer,slicno kao u Engleskoj.Zelio je da iskljucivo on bira pojacanja a ne da mu se dovode,da odredjuje koliko ce se izdvojiti za igrace i slicno.Jednostavno da uprava brine o parama a Amar o timu u svakom pogledu.To tada nije odgovaralo nekim clanovima uprave,koji su nadglasali Zuju i smijenili Amara.Povod je kao bio poraz od Heartsa.Plivadon je napisao/la:nije se slagao nešto s upravom tako neštoNK/RK Krivaja je napisao/la:Može li mi neko reći zašto je Amar dobio otkaz ili ga dao nakon prvog mandata kad je napravio onakvu ekipu koja se s Newcastlom nosila?
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 27 gostiju.