Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

SR4
Kontakt:

Re: Real Madrid CF

Post Postao/la SR4 » 07 feb 2015, 18:10

A i ove povrede nisu mogle doci u gore vrijeme,kad te krene kako ne treba onda se ovakve stvari desavaju.
Sad se pokusat sabrati,uzeti deportivo i onda protiv salkea,bojim se i pomislit sta bi bilo da smo dobili tezeg protivnika u lp.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 07 feb 2015, 18:10

emir18 je napisao/la:Ja Varanu nemam sta zamjeriti,sa kakvim je klocevima igrao nazad dobro je ista uradio,jos je on mlad treba neko iskusniji uz njega.
Zato što je Nacho igrao nije mogao dobit nijedan skok protiv 15 cm nižeg igrača. Hmmm.. :hmmmmm:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 feb 2015, 18:12

Strašno u kakvom grču igraju protiv atleta :eh:
naprijed rejal

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 07 feb 2015, 18:14

Garfield je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Ja Varanu nemam sta zamjeriti,sa kakvim je klocevima igrao nazad dobro je ista uradio,jos je on mlad treba neko iskusniji uz njega.
Zato što je Nacho igrao nije mogao dobit nijedan skok protiv 15 cm nižeg igrača. Hmmm.. :hmmmmm:
A to nije bio njegov covjek,njega je upravo trebao cuvait Nacho valjalo se ganjati sa Mandzom,kako god svi su kurcevi vcrs,a Carlo picka najveca **** li ga BBC u pakas.E Italijan a ne zna na X odigrati :facepalm:
Komplexi moj @Sveti ka sto smo im mi njima nabijali 14 godina :mrgreen:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 07 feb 2015, 18:15

nema se tu sta pametno za napisat'.

bili smo desetkovani i to je imalo prevelik' uticaj (i veci nego sam ocekivao). mada je sama igra (pristup) bio sramotan i to je ono sto mi ide na qrac vise od samog rezultata.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 feb 2015, 18:16

A ne mozes ni Nacha krivit zbog manjka centimetara.
Covjek je 4 stoper na kraju dana.

Meni je sramota dakako , al ja sam ocekivao poraz.
Gori ste vi sto ste ocekivali nesto s ovako osakacenom ekipom.
Jer u idealnim uvjetima sa kompletnom ekipom oni su za nas daleko najteza ekipa.

Bayern , Jozo
ko god
prije njih u ligi prvaka dalekoooo bolja opcija.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 07 feb 2015, 18:30

Momci, prvi smo jos uvijek. Sa daleko najtezom utakmicom iza nas. Cemu nervoza. :kafa:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 07 feb 2015, 18:32

Ma hajde sto nas tamburaju,ali kad ti trener nije svjestan da to sto postavi na terenu i tako 5-6 zaredom e onda se treba dobro zapitati.
Ma sa ovakom igrom ce nas i Barca pregaziti.
Koliko je Carlo inferioran u odnosu na Chola kojeg Enrique nadmudri
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 feb 2015, 18:34

Al najveci krivac je Irina Shayk , budimo realni.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 07 feb 2015, 18:38

Gledajuci sad ove tri ekipe ( Barcu,Atleti i Real) u glavi mi se vrti to da Real ulazi s previse straha i respekta u meceve s Atleticom ( uvuklo im se u glavu to da ih jako tesko pobjeduju i ti im porazi otezavaju svaku iducu utakmicu protiv Atetica), a isto tako Atletico ulazi u utakmice s Barcelonom,previse respekta. Dok igraci Barcelone ulaze u meceve s Realom s misljenjem da ih ne mogu dobiti,jer ih je zadnje dvije utakmice Real glatko dobio. I Real je u zadnje vrijeme cesto bio u krizi pred utakmice s Barcom,pa ih je dobijao lakse od ocekivanog.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 feb 2015, 18:40

sekretar je napisao/la:Gledajuci sad ove tri ekipe ( Barcu,Atleti i Real) u glavi mi se vrti to da Real ulazi s previse straha i respekta u meceve s Atleticom ( uvuklo im se u glavu to da ih jako tesko pobjeduju i ti im porazi otezavaju svaku iducu utakmicu protiv Atetica), a isto tako Atletico ulazi u utakmice s Barcelonom,previse respekta. Dok igraci Barcelone ulaze u meceve s Realom s misljenjem da ih ne mogu dobiti,jer ih je zadnje dvije utakmice Real glatko dobio.
Problem Reala protiv Atletika je Ancelotti i 4-3-3.
U zadnje 2 godine je Real najvise utakmica odigrao protiv njih , svaki put igrao isto.
Toliko puta igrati isto protiv njih znaci da ti atletikovi igraci znaju svaki mehanizam igre , jer nijednu utakmicu nisi pokusao nesto promjenit i iznenadit ih.

Oni na sedam dana ranije znaju ko ce igrat i kako cemo igrat.
Da smo bili citavi tesko bi dobili , a ovako osakaceni smo bili lagana egzekucija za njih.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 07 feb 2015, 18:43

Al fakat to sto Raul kaze igrali smo najvise meceva s njima u zadnje 2 godine. I kako covjece ne skontas nista, ne pronadjes neku rupu, ista, ikakav napredak. Nego ono sve gore i gore.
Molit Boga da nas zaobidju u LP.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 07 feb 2015, 18:44

@Raul_64

Slazem se. Ali veliki utjecaj ima i psiha u tim mecevima. Naravno,nije presudan,ali postoji. Imaju tu neku psiholosku barijeru zbog rezultata prethodnih meceva,kad im bukvalno nisu mogli nista.

Kao sto se igracima Barce polako uvlaci u psihu to da ih Real dobija i kad ne igra svoj najbolji nogomet. Ja garantujem da je nocas bila utakmica Barca - Real da ne bi bas bilo ovakvo razvaljivanje Reala. A vidjeli smo kako se ove sezone lako Barca obracuna s Atleticom.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 feb 2015, 18:48

šta se ba igracima Barce uvlaci u psihu :shock: :lol: one patarde i šestice, jel to...i lani ih je diletant Tata oba puta pobjedio u ligaškim klasicima.

mani se ti Barce nakon današnjeg potopa ;) jako loš plan tješenja

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 07 feb 2015, 18:53

let3 je napisao/la:šta se ba igracima Barce uvlaci u psihu :shock: :lol: one patarde i šestice, jel to...i lani ih je diletant Tata oba puta pobjedio u ligaškim klasicima.

Joj covjeka :D Pa ja volim Barcelonu i navijam za Barcelonu,sto znaci da mrzim Real :D I da Bog da da nikad nikoga ne pobijede. Ali sam realan i gledao sam zadnje dvije utakmice Barce protiv Reala pod vodstvom L.E., i vidio sam poprilicnu nemoc.

Edit : jednu pod vodstvom LE,a predzadnju je Tata izgubio koliko se sjecam...Ali cinjenica je da smo na Santiago Bernabeu,nakon vodstva i promasenog zicera Messija za 0-2,ostatak utakmice bili jako nemocni.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 feb 2015, 18:55

sekretar je napisao/la:
let3 je napisao/la:šta se ba igracima Barce uvlaci u psihu :shock: :lol: one patarde i šestice, jel to...i lani ih je diletant Tata oba puta pobjedio u ligaškim klasicima.

Joj covjeka :D Pa ja volim Barcelonu i navijam za Barcelonu,sto znaci da mrzim Real :D I da Bog da da nikad nikoga ne pobijede. Ali sam realan i gledao sam zadnje dvije utakmice Barce protiv Reala pod vodstvom L.E., i vidio sam poprilicnu nemoc.
Prije nego što nastaviš sa tim svojim visprenim psiho-analizama, samo nas podsjeti koje dvije utakmice :?

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 07 feb 2015, 18:56

let3 je napisao/la:Prije nego što nastaviš sa tim svojim visprenim psiho-analizama, samo nas podsjeti koje dvije utakmice :?
Pa Real Sociedad i Real Madrid.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 07 feb 2015, 19:07

Nydalen je napisao/la:Ja tek sada vidim koliko je ta engleska liga losa, kad je jedan bale bio najbolji igrac.
majstore nije ti trebala ova izjava. u Totenhama je igro lijevo .cinio nemoguce...znate šta je radio maiconu i odveo totenham do četrifinale lige prvaka ...u reala je jednom igro lijevo i to se desilo kad je pretrčo bartru i odlucio finale kupa...na desnoj strani je potpuno drugačiji igrač :D

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 feb 2015, 19:11

Jedini dobar potez Carla danas je sto nije uvodio Silvu,da nayebe ni kriv ni duzan.
Iker na ljeto prema Ameriki :D a s Unitedom napravit neki deal.
Sreca pa se ima neko vrijeme za oporavak trupa koje su povrijedjenje i neophodne na terenu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 feb 2015, 19:13

KpbKaka22 je napisao/la:
Nydalen je napisao/la:Ja tek sada vidim koliko je ta engleska liga losa, kad je jedan bale bio najbolji igrac.
majstore nije ti trebala ova izjava. u Totenhama je igro lijevo .cinio nemoguce...znate šta je radio maiconu i odveo totenham do četrifinale lige prvaka ...u reala je jednom igro lijevo i to se desilo kad je pretrčo bartru i odlucio finale kupa...na desnoj strani je potpuno drugačiji igrač :D
na istoj toj desnoj strani je igrao poslednju godinu u Totenhama kada je dobio nagradu za najboljeg igraca lige.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.