FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jul 2011, 02:41

Hawking je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
FIFA/UEFA je napisao/la:eto vidis to nisam znao :D
Rekoh ti ja :D iduce sezone nadam se da ce sarajevo biti nosioc u 2 pretkolu LP :) jel jos vrijedi ono ko ispadne iz trece runde lp ide u play off EL ?
Vrijedi, a od tog bi konačno naš prvak trebao imati koristi... osim ako naš prvak ne bude Kozara, onda opet nećemo bit nosioci :lol: :lol: :lol:
e jbg kono sad ga i ti pretjera :D realno trebalo bi rajvosa da uzme titulu nemamo losu ekipu , imamo dobrog trenera fino igramo....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jul 2011, 02:43

Hawking je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Čestitke na prolazu. Nadam se da možete razbiti bh. prokletstvo na gostovanjima u Izraelu - 0 0 3 1:13 :D i da možete proći.
Ne zaboravi ono čuveno gostovanje Zrinjskog kod Maccabi Petah Tikve, tad je bilo 1:1... čuveno po času engleskog koji je održao Baka :mrgreen:
Hahahaha... sad sam se sjetio, ali dobro, stradali su doma pa je to bio pirov iks :D

http://www.youtube.com/watch?v=8_HkWbFmYI0 :lol: :lol: :lol:
Hayley <3

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 22 jul 2011, 02:46

Bianconeri1988 je napisao/la:U LP sljedeće sezone naš tim će biti nosilac jedino ako prvak bude Željo ili sarajevo...

Nijedan drugi klub nema dovoljan koeficijent da bude nosilac iliti ga nosioc :lol:
Ako je suditi prema ovim kvalifikacijama nosioc bi bio i Borac,Zrinjski cak i Siroki bi bio ispred nekih timova koji su ove godine nosioci,ali ko zna koje ce ekipe biti naredne godine

Zrinjski ima isti koef. kao i Zeljo

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jul 2011, 02:53

U pravu si, o sljedećoj sezoni treba pričati tek kad ova završi, a ligaška takmičenja još nisu ni počela... :D

Sve zavisi od toga ko će predstavljati lige koje su jače od naše...jer po meni presudan je taj ligaški koeficijent...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jul 2011, 02:58

Fino se napricasmo veceras haj odoh ja laka vam noc
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 22 jul 2011, 08:00

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 22 jul 2011, 09:01

Sto ne igra Perica Stanceski?? Sta je sa njim on je meni predobar igrac... A i sto Visca nije igrao?? Pozz
>>No body likes us but we dont care<<

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 22 jul 2011, 09:02

D€LUX je napisao/la:Sto ne igra Perica Stanceski?? Sta je sa njim on je meni predobar igrac... A i sto Visca nije igrao?? Pozz
Višća je dobio konkurenciju (Smajić) , a za Stančeskog neznam i po meni je extra igrač OSIM zna ! :
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jul 2011, 09:11

D€LUX je napisao/la:Sto ne igra Perica Stanceski?? Sta je sa njim on je meni predobar igrac... A i sto Visca nije igrao?? Pozz
Never change a winning team.Il nesto u tom fazonu :P

Protiv Maccabi-a smo jaci za Kvesica i mozda Selimovica.Ono sinoc je izgledalo bas onako rutinski,iako nemamo rutine ali eto bar smo djelovali tako :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 jul 2011, 09:26

ipetm je napisao/la:slika
Ovo je protiv Radnika ili Orasja 2004/5... tako nesto, ne mogu se sjetiti. uglavnom parola se dizala prije pitara koji su kasnije napravili pjesmu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 22 jul 2011, 09:45

Nešto razmišljam o slijedećem protivniku, pa se nerado kao i svi prisjećam onog debakla na Bloomfield stadionu u Tel Avivu. Naravno, paralela između Hapoela tada i Maccabija sada se uopšte ne može povući, ali treba se prisjetiti one tekme, one navijačke ludnice i grotla koje prave dole, onoga našeg straha, onog neiskustva, kada je ovih 11 istrčalo:

Željezničar: Šehić, Stanić, Bogičević, Mešić, Radovanović, Savić, Ćulum, M. Bešlija, Zeba, Višća, Popović. Trener: Amar Osim.

Desilo se što se desilo. ;) Ja i dalje mislim kako su im se tada "noge odsjekle", a onaj rani go je uništio i 1% nade da možemo napraviti bilo šta. Na kraju, spašavali smo se od katastrofe, pa me iz tog razloga još interesovalo gdje je http://en.wikipedia.org/wiki/Eli_Guttman i vidio sam da srećom nije trener Maccab-ija :D

Ako pogledamo zamjene za ove što su "crveni", mislim da nam je sada tim malo jači (osim za golmana) a nekako je kompaktnija odbrana i imamo malo jači vezni red. Optimista sam zbog činjenica da se prva igra ovdje, tako da nam je to veća šansa, nego da idemo prvo dole, na mjesto "zločina".

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 jul 2011, 10:19

Kad se već krenula priča o koeficijentima, po meni nije uredu da se koeficijent poveca isto ako klubu koji kao nosioc prođe nenosioca i klubu koji kao nenosioc prođe nosioca. Realno ovo da Željo prođe Šerifa je veliko iznenađenje i ne dešava se tako često...U 90% slučajeva bi Šerif prošao ekipu Željinog ranga. Eh sad kad se već rijetko desi da mi prođemo neki jači tim, za to trebamo biti malo više nagrađeni...ako ne novčano onda koeficijentom za iduće nastupe u Evropi.

Od 5 timova koje smo mogli izvući u 2.pretkolu, Šerif je bio najteži protivnik! PROŠLI SMO!
Od 5 timova koje smo mogli izvući u 3.pretkolu Makabi je najteži protvnik! :?: :?:

Ovo je situacija gdje nosioc ima minimalne šanse za prolaz!
Nema veze opet samo odlučno na Koševu, na rezultat...može i 0:0, ako neki go uđe dobro i jest...a u revanšu po ovoj taktici...ali ako ima 1% šanse da Kvesić igra ja bi njega stavio da vratimo Nijemu na štopera!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 22 jul 2011, 10:21

a razmisljamo svi o sljedecem pretkolu ;)
moje misljenje je da prosle god protiv nesretnog hapoela smo kiksali iz vise razloga,prvo otislo je par igraca kljucnih za ekipu,bez da smo dobili adekvatne zamjene,drugo titula je dosla prerano,malo nas je i ta euforija drzala,trece nedostajalo nam je euro iskustva i naravno amar nije imao mogucnosti kombinacija u ekipi ko sto sad ima.
sta god da bude,znam da ce mo mnogo bolje stajati na terenu,da se necemo predati tako lako i da ovaj makabi nije ni priblizno jak kao hapoel mada ih ne treba potcjeniti
trenutno imamo mozda najjaci napad u nasoj ligi,zamjenu kvalitetnu za skoro svakog igraca.solidnu odbranu koja se popravlja i golmana koji nije seha,ali je za nijansu bio bolji nego u prvom susretu
Samo hrabro,zasto ne i proci makabi i osvetiti sve klubove iz nase BiH
Imamo ekipu,volju,zelju,motivaciju i naravno amara
ne znam kako vi al ja sam optimista :mrgreen: :mrgreen:

P.S.-zna li ko kad stizu igraci,trebalo bi se to docekati?

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 22 jul 2011, 10:27

SarajlijaTM je napisao/la:a razmisljamo svi o sljedecem pretkolu ;)
moje misljenje je da prosle god protiv nesretnog hapoela smo kiksali iz vise razloga,prvo otislo je par igraca kljucnih za ekipu,bez da smo dobili adekvatne zamjene,drugo titula je dosla prerano,malo nas je i ta euforija drzala,trece nedostajalo nam je euro iskustva i naravno amar nije imao mogucnosti kombinacija u ekipi ko sto sad ima.
sta god da bude,znam da ce mo mnogo bolje stajati na terenu,da se necemo predati tako lako i da ovaj makabi nije ni priblizno jak kao hapoel mada ih ne treba potcjeniti
trenutno imamo mozda najjaci napad u nasoj ligi,zamjenu kvalitetnu za skoro svakog igraca.solidnu odbranu koja se popravlja i golmana koji nije seha,ali je za nijansu bio bolji nego u prvom susretu
Samo hrabro,zasto ne i proci makabi i osvetiti sve klubove iz nase BiH
Imamo ekipu,volju,zelju,motivaciju i naravno amara
ne znam kako vi al ja sam optimista :mrgreen: :mrgreen:

P.S.-zna li ko kad stizu igraci,trebalo bi se to docekati?
Nasi krecu u 13 sati carter linijom ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 22 jul 2011, 10:30

kad stižu na aerodrom tačno zna li iko da ih dočekamo ???

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 22 jul 2011, 10:33

pa jedno 2-2 i po sata bi trebao trajati let onako proizvoljno.
znaci izmedju 3 i 4 su tu

hvala na info drug

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 22 jul 2011, 10:36

[youtube][/youtube]

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jul 2011, 10:38

VisokoTM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo nasih prilika vcrs :mrgreen:

I svaka cast ismaru na svim klipovima do sad :) fkt si tombe!
Nyema bismilah proučio prije tekme :?: :? :shock:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 jul 2011, 10:41

Blagoje Bratić je napisao/la:kad stižu na aerodrom tačno zna li iko da ih dočekamo ???
Dželo prije sat vremena, reče za TVSA, da kreću u 11 po našem vremenu i da bi u Sarajevu trebali biti oko 13 do 13,30 sati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jul 2011, 10:43

Ne znam kakva je ovaj Makabi Tel-Aviv ekipa u odnosu na Makabi Haifu i Hapoel, ali s obzirom da su iz Izraela bice jako tesko - ne vjerujem da ima nekih bitnih razlika u kvalitetu.

Samo da nam posteno sude kao sada u Moldaviji. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.