Jel ArenaCloud za mobitel ili moze download na kompjuter pa sa hdmi da gledam na TV? A imam i smart TV.Surreal je napisao/la: ↑01 jan 2021, 22:03Drug Arena Cloud je trenutno najbolja opcija, do 1. marta je potpuno besplatno, a imaš sve arene i videoklub iako te to sigurno manje zanima.Beduin je napisao/la: ↑01 jan 2021, 22:01Radi gova.na iz Telemacha ja moram da dajem dodatno 10KM, iako im vec placam oko 65KM mjesecno. A sto je najgore nemas alternative, osim mojawebtv ili nesto poput SerieA pass, iako nisam do sad cuo za njih.meepo je napisao/la: ↑01 jan 2021, 17:07
Kvalitet je strasno dobar imas 7-day trial pa vidi ako ne budes zadovoljan samo otkazi. A ja cu furati ovaj Seria A pass dok ne izađe smart tv app za Arena Cloud i Web app. Imat ces onda Arene u HD-u za cc-a 10 KM ako uzmes u obzir da je gold trenutno 10 eura onda ce bronze biti oko 5 eura otprilike.
Postoji opcija "streama" na smart tv preko telefona, kvalitet sasvim zadovoljavajući, a nisam primjetio da je delay veliki.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serie A
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema za smart tv a stream sa mobitela na tv je loš. Barem za moj ukus
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
A moze li na kompjuter pa preko hdmi-a?
075 ❤
075 ❤
- SarajevoForza
- Kontakt:
Instaliraj Bluestacks emulator na kompjuter pa preko njega arena cloud
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- Beduin
- Kontakt:
Evo instalirao sam i neki error mi je izbacio tokom instalacije, i sad kad pokrenem trazi da u biosu odobrim onaj hardware assisted virtualization, ali je fazon sto ne mogu pristupiti biosu. kuknjavaSarajevoForza je napisao/la: ↑02 jan 2021, 10:35Instaliraj Bluestacks emulator na kompjuter pa preko njega arena cloud
075 ❤
075 ❤
- SarajevoForza
- Kontakt:
Pojma nemam šta je to, meni se normala iz prve instaliralo, ništa onda traži streamove kad bude neka tekma ili vidi ako ima neki tutorijal za taj errorBeduin je napisao/la: ↑02 jan 2021, 13:30Evo instalirao sam i neki error mi je izbacio tokom instalacije, i sad kad pokrenem trazi da u biosu odobrim onaj hardware assisted virtualization, ali je fazon sto ne mogu pristupiti biosu. kuknjavaSarajevoForza je napisao/la: ↑02 jan 2021, 10:35Instaliraj Bluestacks emulator na kompjuter pa preko njega arena cloud
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Virtualizacija ti je potrebna da bi vrtio Android emulator jer ti omogucava da vrtis nekoliko "environmenta" nezavisno jedan od drugog.Emulator mozes da vrtis kao x86_64 i kao arm a mislim da je bluestacks vrti samo ARM ako se ne varam.Beduin je napisao/la: ↑02 jan 2021, 13:30Evo instalirao sam i neki error mi je izbacio tokom instalacije, i sad kad pokrenem trazi da u biosu odobrim onaj hardware assisted virtualization, ali je fazon sto ne mogu pristupiti biosu. kuknjavaSarajevoForza je napisao/la: ↑02 jan 2021, 10:35Instaliraj Bluestacks emulator na kompjuter pa preko njega arena cloud
Sto ti je problem otici u BIOS ?
Imate i ovo
https://chrome.google.com/webstore/deta ... ngdoccbadn
Ne znam hoce li raditi sa Arena Cloud ali vrijedi pokusati. Prakticki ovaj add-on vam omogucava da vrtite Android aplikacije unutar chrome-a
https://chrome.google.com/webstore/deta ... ngdoccbadn
Ne znam hoce li raditi sa Arena Cloud ali vrijedi pokusati. Prakticki ovaj add-on vam omogucava da vrtite Android aplikacije unutar chrome-a
- Beduin
- Kontakt:
Ne mogu da udjem nikako u bios i odobrim i tamo vizualizaciju.meepo je napisao/la: ↑02 jan 2021, 15:47Virtualizacija ti je potrebna da bi vrtio Android emulator jer ti omogucava da vrtis nekoliko "environmenta" nezavisno jedan od drugog.Emulator mozes da vrtis kao x86_64 i kao arm a mislim da je bluestacks vrti samo ARM ako se ne varam.Beduin je napisao/la: ↑02 jan 2021, 13:30Evo instalirao sam i neki error mi je izbacio tokom instalacije, i sad kad pokrenem trazi da u biosu odobrim onaj hardware assisted virtualization, ali je fazon sto ne mogu pristupiti biosu. kuknjavaSarajevoForza je napisao/la: ↑02 jan 2021, 10:35
Instaliraj Bluestacks emulator na kompjuter pa preko njega arena cloud
Sto ti je problem otici u BIOS ?
A maloprije mi je Bluestacks totalno usporio kompjuter, bice da treba i jaca centralna da fercera kako treba.
Instaliro sam na mobitelu nek se nadje, ako ovi ponudjeni linkovi izdaju, dok ne uvardamo sve ovo.
075 ❤
075 ❤
Imate i opciju da se pretplatite za Seria A pass imate 7 dana trial i da cancel uradite 

Satelitska antena je zakon! CS i biraj program i komentatora na kojem jeziku zelis Seriu A i to sve u HD-u. 

Jel to radi jos uvijek, ja sam to koristio prije desetak godina
Naravno da radi. Ako neces da placas liniju pronađes na netu neku besplatnu i uzivas.
Auf sutra Atalanta-Sasuolo kao derbi kola. GG5+.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Nije problem platit. Problem je antenu podesit i kabal razvući

Ima još jedno rješenje; Kodi.
Meni je to uvijek peglancija oko setovanja, ali evo sada probah i našao sam arene u SD kvalitetu.
Dakle, ko ima android tv box i slično možda mu je to najbolja opcija, da ne plaća nešto drugo.
Koliko god je ispalo bezvezno ovo, u jednu ruku mi je drago ako krenem streamove ganjati što bar neću morati slušati
onog Juventusovog hejtera.
Meni je to uvijek peglancija oko setovanja, ali evo sada probah i našao sam arene u SD kvalitetu.
Dakle, ko ima android tv box i slično možda mu je to najbolja opcija, da ne plaća nešto drugo.
Koliko god je ispalo bezvezno ovo, u jednu ruku mi je drago ako krenem streamove ganjati što bar neću morati slušati
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Imaš arene u hdu u bluethunderuPogba je napisao/la: ↑02 jan 2021, 20:09Ima još jedno rješenje; Kodi.
Čak imate i još hiljade kanal pored toga zavisi sta vam odgovara i gdje vam odgovara gledati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Vi to telemah koristite, pa vam skinute arene?
U RS mtel popušio sk, total arene.
U RS mtel popušio sk, total arene.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Iptv je haman nužno zlo koliko ja vidim. Kvalitet slike nije na zadovoljavajućem nivou, barem po mom ukusu. Ista stvar sa Arena Cloud kada se streama na TV. Ne znam kakva će slika biti kada izbace app za smart tv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.