Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Cavani je farsa i glupost, nema teorije da ga Wenga dovede, iako bi to bilo straasno
dolazak DMa je neminovnost

-
- Kontakt:
Ne dovede li DM-a poserem mu se u sva nejgova pojacanja odbijam povjerovati da misli da ce Chambers biti DM? Ko biva ne moze Khedira biti DM ali zato moze stoper/bek
Ok neces Khedirzu dovedi Carvalha za njega nemas izgovora..
Kao sto sam i mislio do utakmice sa Cityem mi sigurno necemo dovesti DM-a a izgleda pitanje hocemo li uopste tako da me ne bi iznenadio neki tezak poraz...

Kao sto sam i mislio do utakmice sa Cityem mi sigurno necemo dovesti DM-a a izgleda pitanje hocemo li uopste tako da me ne bi iznenadio neki tezak poraz...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Neće izgleda biti DM-a, slijede Seamanove drvene kite koje će uputit Wengeru
Chambers, potencijal veliki.. ako se snadje to će biti pun pogodak, izgleda da Wenger ganja napadača i nadam se da će ga uzeti..
Ili će samo doći zamjena za Vermaelena.. i to bi bilo najlošije za nas.. jer ako se ne dovede DM..

Chambers, potencijal veliki.. ako se snadje to će biti pun pogodak, izgleda da Wenger ganja napadača i nadam se da će ga uzeti..
Ili će samo doći zamjena za Vermaelena.. i to bi bilo najlošije za nas.. jer ako se ne dovede DM..

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Covjek je vezni bio prvobitno, a ne stoper ili bek. Na beka presao samo zato sto je konkurencija u timu bila manja i on htio da se probije u prvi tim.
Celik!3,2,2.
Dajte nam vermalena
Dajte nam vermalena u united
-
- Kontakt:
Pa ovaj chambers nema sta nije bio prvobitno dosao ko bek, pa su onda rekli prvobitno je bio stoper igrao pripreme na stoperu sad je izgleda DM. Mada ne vjerujem u to igrao je pripreme kao stoper dakle ocigledno Wenger konta da on bude zamjena za Vermalena da ga je htio na DM valjda bi igrao isto bar malo na Emirates kupu sad kad nikako nemamo DM-a u ekipi.AllGunsBlazing je napisao/la:Covjek je vezni bio prvobitno, a ne stoper ili bek. Na beka presao samo zato sto je konkurencija u timu bila manja i on htio da se probije u prvi tim.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma mislim da ce i inace dovesti DMF-a, samo ovo je za buducnost. A ne sumnjam da bi Chambers mogao i tu odgovoriti zadatku jer dobro cita igru, a ima i pas. E sad pitanje je kakav je sa loptom pod pritiskom i tim stvarima.
Celik!3,2,2.
Chambers na DM je eksperiment i ništa više od tog! Možda nekad za 3-4 godine to bude mogao igrat,ali sad ga stavit u vatru na toj poziciji je smiješno!
Bez zadnjeg veznog mi smo ekipa za ligu prvaka i ništa više od toga!!!
Bez zadnjeg veznog mi smo ekipa za ligu prvaka i ništa više od toga!!!
A.F.C. Bournemouth!
Prvo dm pa onda reus, cavani i ostali...
Ne mogu reus i cavani dati toliko golova koliko mi možemo primiti jer nemamo kvalitetnog igrača na zadnjem veznom.
Ne mogu reus i cavani dati toliko golova koliko mi možemo primiti jer nemamo kvalitetnog igrača na zadnjem veznom.
Arsenal Football Club
Reus pre Cavania 
Treba ici postepeno popunjavati rupe gdje je prioritet...
DM pa DC pa tek onda napadac i rezervni lijevi bek u narednih par rokova...
Pogotovo ako se uzme da je Reus dostupan tek od iduce sezone mada se spominje da bi se moglo krenuti po njega i sada za vece pare logicno. Mada on mi djeluje kao pojacanje za narednu sezonu i to prioritet.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DM pa DC pa tek onda napadac i rezervni lijevi bek u narednih par rokova...
Pogotovo ako se uzme da je Reus dostupan tek od iduce sezone mada se spominje da bi se moglo krenuti po njega i sada za vece pare logicno. Mada on mi djeluje kao pojacanje za narednu sezonu i to prioritet.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ovo dvoje mi nekako nema smislaGunner4 je napisao/la:Reus pre Cavania

Ako cemo se vodit tom logikom, onda ide Cavani pre Reusa

Vermaelen u Barci znači
sretno, hvala za sve..

Negotiations for the transfer of Cavani to Arsenal have begun very recently.

Ne vidim zasto PSG ima potrebu da ga proda? Sta ce,kad za sezonu,dvije Zlatan ne bude na ovom nivou.Ako se ne varam prodaju i Lavezzia i Cavania? A kako rekose,odustali su od Di Marie,koji bi bio jedin logican razlog prodaje ove dvojice...
Pominje li se igdje koliko bi kostao?
Pominje li se igdje koliko bi kostao?
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Jedino zbog FFP.
Niste upratili da smo u pripremnim sve golove primili iz prekida 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
U većini utakmica imali smo samo jednog igraca preko 185 cm.nedim93 je napisao/la:Niste upratili da smo u pripremnim sve golove primili iz prekida
Arsenal Football Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.