Nema razloga da bude losiji,naravno ako ove sezone bude los bit ce losiji jer je Kenny donio trofej,no za sad je tesko pricat ko je bolji.fera je napisao/la:ja ne vidim zasto bi rodgers bio losiji zato sto je dalglish legenda. il kako ce rodgers biti bolji zato sto se dalglish pljuje. ima puno vise onih koji imaju nerealno visoko misljenje o rodgersu i igracima liverpoola nego onih koji ga pljuju.Otelo je napisao/la:@fera problem je sto neki konstantno blamiraju Rodgersa a uzdizu Kennya i to sve pod izlikom da je on legenda kluba.
Ok jeste legenda i to najveca.Al to stalno povlace kad se gleda njegova zadnja sezona i omalozovaju pojacanja Rodgersa i ako je taj koga dizu u nebesa davao pare i pare za Ademe,Hendersone i sl.
Rodgers je trener sad i ima moju podrsku.Imao bi je i Kenny da je ostao.
evo prvi si ti neposten kad pricas o dalglishu on je doveo "ademe" i hendersone a suarez je sam dolutao u klub...
imao je i rodgers promasaje o rafi da ne pricamo al se dalglish daleko najvise pljuje.
Svi imaju promasaje i imat ce ih.Tako i Rodgers i Kenny.Ne postoji trener koji nije promasio sa makar jednim igracem.
Da budem iskren i Rodgers i Kenny su imali katastrofalna pojacanja u ljetnom prelaznom roku.Prvi je doveo Sahina i Assaidia te Borinia (ni jedan se nije pokazao) dok je Kenny doveo Adam etc,etc.
U zimskom prijelaznom roku Kenny nije nista uradio,Rodgers jeste.Naravno ovaj prvi osvaja trofej,dok se drugi neuspjesno vadi na Zenitu.
I po meni su imali jednak uspjeh.Kenny je donio taj dugo ocekivani trofej dok je Rodgers donio viziju,igru i golove.
Sad sto neki ne shvataju da ovo nije FM i da nema load/save opcije nije moja stvar.Igras manager i znas da je tesko uradit ista konkretno sa klubom u rasulu,a u stvarnom zivotu je teze.