Sad trebaju pokazati muda,ako ih pobjedimo nemaju sanse za titulu,zato sutra samo jako u kost.Dzoni je napisao/la:E sad si nas našo pišat kad nam fali pola ekipeemir18 je napisao/la:E ako ih ne pobijedimo makar jednom u sezoni pisaj nas
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 07 feb 2015, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Remi puna saka brade. I uzdat se u kiks cigana. Pobjeda je pola titule ali ne dajem nam prevelike sanse.
Oni kompletni, mi bez par prvotimaca; oni 7 dana odmora, mi 3 a tamburali su nas i kad smo bili kompletni.
Majku im yebem.
Oni kompletni, mi bez par prvotimaca; oni 7 dana odmora, mi 3 a tamburali su nas i kad smo bili kompletni.
Majku im yebem.
- Consigliere
- Kontakt:
Rutinska pobjeda kontra svake logike... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
http://www.kliker.tv/kanadski-univerzit ... u-ronaldu/" onclick="window.open(this.href);return false;

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Naravno, fenomeni zaslužuju malo detaljnija proučavanja i analize.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako im Carlo prepusti posjed lopte, daćemo im 3 komada.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Zar mislis da je moguce da se to desi?Cholo nece uzeti i loptu i ako Real proba odigrati tako u sta licno sumnjam vidjecemo jednu dosadnu utakmicu sa minimalnim sansama za gol.Garfield je napisao/la:Ako im Carlo prepusti posjed lopte, daćemo im 3 komada.
Pošto niko ne želi danas posjed lopte, onda očekujem rutinska dodavanja između kasiljasa i moye 

naprijed rejal
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:Pošto niko ne želi danas posjed lopte, onda očekujem rutinska dodavanja između kasiljasa i moye

I onda jedan izlaz Kasiljasa da vrati loptu,koja ce ga preskociti i uci u gol

#miasanmia
schweinsteiger je napisao/la:Sveti je napisao/la:Pošto niko ne želi danas posjed lopte, onda očekujem rutinska dodavanja između kasiljasa i moye![]()
I onda jedan izlaz Kasiljasa da vrati loptu,koja ce ga preskociti i uci u gol

Ne bi me iznenadilo. Čovjek ni u sarajevsku Slogu ne bi znao izać

naprijed rejal

Hendikep na Atletiko , ima se jos vremena za odigrat.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
sretno nam danas protiv mesara
@Raul pili naopako

@Raul pili naopako

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ajde BBC 

Imal kakav solidan link?
Hajmoo momcii.

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
http://zonasports.se/canal-1.shtml#www.rojadirecta.meDzoni je napisao/la:Imal kakav solidan link?
HD
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nadam se da će Velška taraba da nam začepi usta danas!
Clutch je napisao/la:http://zonasports.se/canal-1.shtml#www.rojadirecta.meDzoni je napisao/la:Imal kakav solidan link?
HD

muchos gracias
Amen.daka1010 je napisao/la:Nadam se da će Velška taraba da nam začepi usta danas!
Al dabogda.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.