FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne bi' sad trebalo da prodamo Zebu sta cemo bez njega protiv Maccabija 

Željezničar za život cijeli.
-
- Kontakt:
bas, ma desava se nervozan sam cijeli dan, a od srece zamaglile ocijubitubi je napisao/la:ebem ti navijaca,kad ne zna ni s kim mu klub igra.Makabi drugar.old school je napisao/la:pile,sejo ili neko drugi ko vec zna, da li ce moci za nas nastupati kvesic u utakmicama protiv hapoela

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ako UEFA neda igrati na Grbavici zbog uslova,onda je lavor olimpijski bazen za Grbavicu.nidi je napisao/la:mene tješi što je borac dobro igrao sa prvakom izraela pogotovo u banjaluci.Sami su sebe izbacili u izraelu čak sam stekao dojam da su se prepali dobrog rezultata.Ako ta haifa pobjegne macabiju više od 20 bodova ne vidim razlog da ne odigramo dvije egal utakmice sa maccabijem,jedino mi žao što ne igramo na grbavici nego u onom lavoru.jubitubi je napisao/la:7:4.Uzivaj u uspjehu svog kluba,ne moras blatiti druge.Ali vidi se da si klinjo,pa ti oprastam.Cestitke jos jednom.Admiral_TM87 je napisao/la:cuj borac pokazo da se moze a izgubio 7:3 i ispao, niđe veze![]()
zeljo je pokazo da se moze jer je uzeo 1:0 i proso dalje

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A umirem od smjeha'harishp je napisao/la:Ako UEFA neda igrati na Grbavici zbog uslova,onda je lavor olimpijski bazen za Grbavicu.

FKŽ !
Hoce li Kvesic i Selimovic biti u kombinacijama za Maccabi? Ocekujem Josipa na ljiveom bocnom a Selimovic ce biti dobar sa klupe! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
i onda te splahnu u lavoru na pragu play offaTeaM87 je napisao/la:A umirem od smjeha'harishp je napisao/la:Ako UEFA neda igrati na Grbavici zbog uslova,onda je lavor olimpijski bazen za Grbavicu.![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jul 2011, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Haj što naši ne znaju, ali što šupci ne znaju to je poezija.
Slijedi karanje ć.i.f.u.t.a !
Nama je Željo svetinja jedina.
Da je od g.ovana, naša je.harishp je napisao/la:Ako UEFA neda igrati na Grbavici zbog uslova,onda je lavor olimpijski bazen za Grbavicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Vala je vrijeme dosto za osvetu!!!!!!!! ISKRENO!!!!!!!!! PA AKO TREBA DA GINEMO, POGINUT CEMO MUSKI!!!Vasa Ladacki je napisao/la:Haj što naši ne znaju, ali što šupci ne znaju to je poezija.

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- SarajlijaTM
TeaM87 je napisao/la:A umirem od smjeha'harishp je napisao/la:Ako UEFA neda igrati na Grbavici zbog uslova,onda je lavor olimpijski bazen za Grbavicu.![]()
![]()
![]()
![]()

kingu posto nemamo jos vaterpolo ekipu u pravu si,olimpijski je bazen ipak hahahahahahahahaha
do suza reufe

- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]
I to sto kazes,zato i jeste vasaVirtu4l je napisao/la:Da je od g.ovana, naša je.harishp je napisao/la:Ako UEFA neda igrati na Grbavici zbog uslova,onda je lavor olimpijski bazen za Grbavicu.

@Sarajlija tm kakav vaterpolo ekipa,leptir stil i to usima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
željeznicaaaaaaaaaar leeeeeeeeeee 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nije ti ni ovaj od povjerenja, igra se 28.07. i 04.08.Sirenje je napisao/la:Hvala, govorio je danas kristic al nije mi on od nekog povjerenjaafa97 je napisao/la:28.7 i 11.8Sirenje je napisao/la:Kad je trece pretkolo?

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SarajlijaTM
@harishp-sto jes' jes' nasmijao si ekipu provalom,dzaba ti se sad vaditi
peace
NAŠ JE ŽELJO OPET ŠAMPION,OPET ŠAMPION!!!

peace
znal' neko sta ce bit sa zebom,hocel' sta bit' od onog transfera ne bi to valjalo,treba nam 

Željezničar za život cijeli.
treba sjever napuniti vehabijama
Gdje neces kad pored olimpijskog leptir masne moras se u lavoru brckatiSarajlijaTM je napisao/la:@harishp-sto jes' jes' nasmijao si ekipu provalom,dzaba ti se sad vaditi![]()
![]()
![]()
peace

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jul 2011, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
samo tekbir citavu tekmu..tako se sejtani tjeraju a ovi **** i jesu najgori sejtaninidi je napisao/la:treba sjever napuniti vehabijama
Ponovo na Bloomfield... uff 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.